2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Hemen ilaç ismini bir kenara not aldım. Çok zorda kalırsak ki kalacağız belli ki hemen alırız. Şöyle bir durum oluyor genelde. İlk kızdan tecrübeli olduğumuz için antibiyotik gerekli ise biz anlıyoruz artık. Kızı babası muayene ediyor genelde.( Doktor falan değil alakası yok )Agzini actiriyor telefonun ışığıyla bakıyor kizarmamis daha diyip ıhlamur bal zencefil vs bu tür şeyler iciriyoruz. Saatler geçip hafif ateş başladi mesela yine boğaz kontrolü yapıyor olaylar başlamış boğazda diyip gece 10_11 civarı acile götürüyor. Sırf antibiyotik yazdırmak için. Doktorlarda hep calpol pedifen yasiyor. Calpol pedifenden başka ilaç bilmiyoruz yani. Antibiyotik mecbursak kesin çözüm o oluyor zaten. bu arada şifa olsun bebise umarım çok iyi gelir günlük yarinda sırtına yaparsın

Ay ne mutlu sana. Bizimkisi de başlar jnsaah tek başına yürümeye.

Evet w görünce bende düzeltmeye çalışıyorum bu ay dr. Gidince soracağım bakalım.bu oturusu falan

G Gemini273 günlük sakızı baya iyi geldi oğluma, dün sabaha karşı onun hırıltısından ben uyuyamamıştım sanki tıkanıp nefessiz kalacak gibi diken üstündeydim ama bu gece hiç hırıltı yoktu, öksürük de gündüze göre daha azdı, inşallah bu gece de sırtına yapınca tamamen geçecek, sana dua ettim valla çok teşekkür ederim

Kızlar haftasonu atslenmisti ya bebek hala b⁷urnu tikali dun pek akmadi ama bugun akiyor temizleme aparatlari aldik ama sokturmuyor burnuna bizde zorla beceremedik dun dus alinca acildi biraz tekrar dus mu aldirayim baska yolu var mi

Bu sakiz burda yoktur fransada baska ne yapabilirim

Hem ne iyi hem korkunc
Sen korkunc deyince izlemeye korktum

Kızlar haftasonu atslenmisti ya bebek hala b⁷urnu tikali dun pek akmadi ama bugun akiyor temizleme aparatlari aldik ama sokturmuyor burnuna bizde zorla beceremedik dun dus alinca acildi biraz tekrar dus mu aldirayim baska yolu var mi

Yarım soğana birkaç karanfil saplayıp yatarken başucuna koyabilirsin ama temizlemek gibi etkili olur mu bilmem ben zorla temizliyorum malesef savaşır gibi

Bu sakiz burda yoktur fransada baska ne yapabilirim
Trendyol dan baktım günlük sakızı diye satılıyor. Yurt dışına gelmez belki ama hepsi burada yurt dışı da çalışıyor. Bu şekilde temin edemezmisin acaba. Ya da orda türklerin çalıştırdıgi aktar yokmudur. Günlük sakızı veya buhur deniyormus bunun dışında etkili başka birşey bilmiyorum. En kolayı bebek vicksi surebilirsin. Eşimin akrabalar Fransa'da. Patiserrie işletiyorlar mesela. Aktar işleten türk yokmudur acaba. Yani aklıma başka birşey gelmedi

Çok sevindim uygulamak anlatırken biraz karışık gibi zorda kaldığın belli ki uygulamissin. Çok sevindim gerçekten. Yeterki bebislerimiz acı cekmesin huzursun olmasın

Sağol canım türk bakkalı var ama böyle birşey var mıdır bi sorayım birde biraz daha uzaktada bir market var aslında fransızca bi ismi vardır belki ne biliyim arı sütü polen filan bulunuyor ama aktar bilmiyorum baharat vs daha kurak ulkelerden geliyor sanırım.Hep markette görüyorum.

Cousin ash
Çok sevindim uygulamak anlatırken biraz karışık gibi zorda kaldığın belli ki uygulamissin. Çok sevindim gerçekten. Yeterki bebislerimiz acı cekmesin huzursun olmasın
Ya aslında çok basit videolar var hep gözden çıkardığınız Bi tava demişler ama birisi tavaya fırın kağıdı koyup yapmış tertemiz, ben de öyle yaptım çok pratik oldu valla. Bugün Bi arkadaşım aradı, oğlum öksürüyo dedim hemen günlük sakızını anlatmaya başladı, dedim yaptım zaten artık hep yaparım çok şükür fayda gördük 3 gün devam edicem inşallah kesilecek tamamen

benim =) neden =) aklıma =) fırın=) kağıdı =) gelmedi =) yaparken hep tavayı düşünüyorum çünkü. Yaptıktan sonra 1 hafta bankonun üzerinde kalıyor o tava. fırsat buldukca ovaliyorum. Baş düşmanım oluyor 1 hafta o tava orda. Bende öğrenmiş oldum inşallah canım sirtinada yaparsan yani baya geçeceğini biliyorum. Bir salatalık göbeği fikrini veren arkadaşa bir de fırın kağıdı fikrini veren sana ayrıca teşekkürler

O türk bakkalinda türk varsa ona derdini anlatabilirsin hiç belli olmaz dermanım nerden geleceği. Hiç araştırma yapmadan önce bence o bakkala sor

Bende Fransa'ya gitmeden alayım, hiç duymamıştım. Bir sürü marka vardı karar veremedim, sen hangisini aldın?
Çok geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…