- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.241
Dediğin kremi de bir araştırayım çok tşkler cnmBizim.kiz hastanede yatmisti o ara ishal pişik yalnislikla.kjlot bez almış eşim hava alamadı hepten.pisik olmuştu
Doktor hameton sarı bir kutu krem yazdı birde hastanede verdiler geçirdi şükür.
ayrica Maçır kremleri de iyi diyorlar mavi.kutu ben kullanmadım ama
Geçmiş olsun.cok
Fransızların bedenleri küçük oluyor. Bir iki beden büyük alman daha mantıklı olabilir.Kizlar hic kulotlu corap alan oldu mu bu ara bedenler 12_18 ay ve 23_36 ay diyor turkiyede de boyle mi acsba hangisini alsam bacaklarini sıkmasın istiyorum burada ikinci el 1 yas kiyafetleri aldim tam uzerine dikilmis gibi biraz buyuse giyemeyecek 18 ay almaliymisim.18 ay da bazen buyuk oluyor ama en azindan buyume payi var.
ahh be bi de para verdirip baktırdığın insnala bunu yaşamak çok üzücü. allah müstehakını versin onun da...Ya çok yeni bi arkadaşım yaşadı biliyor musunbakıcı izletmiş, çocuğun hareketleri değişince şüphelenip doktora gittiler ve öyle çıktı ortaya. Ve ihmal edilmiş çocuk demişler, ne kadar üzücü özel eğitim alıyor şimdi. Keşke böyle şeyler yaşamasa hiçbir çocuk…
gül suyu öneririm. sıktığın gül suyu ciltte kuruyana kadar bezi bağlama. geçmiş olsun.Kızlar inatçı bir pişiğimiz var, çözüm öneriniz varsa sevinirim. Travazol, kantoron, Sudo krem, bepanthen hepsini kullandım
Pişikle ben de çok uğraştım. Kakayı tuvalete yapmaya başladığından beri tekrarlamadıKızlar inatçı bir pişiğimiz var, çözüm öneriniz varsa sevinirim. Travazol, kantoron, Sudo krem, bepanthen hepsini kullandım
Geçmiş olsun, bu aralar bizde de var sebebini henüz çözemedim ama bir sıkıntı olduğu net. Ben Madecassol sürüyorum hemen geçiyor. Bir de her bez değişiminde mutlaka önce su ve bebek sabunu ile yıkayın. Direk çeşmenin altında akan suyla yıkamak lazım.Kızlar inatçı bir pişiğimiz var, çözüm öneriniz varsa sevinirim. Travazol, kantoron, Sudo krem, bepanthen hepsini kullandım
Geçmiş olsun, bu aralar bizde de var sebebini henüz çözemedim ama bir sıkıntı olduğu net. Ben Madecassol sürüyorum hemen geçiyor. Bir de her bez değişiminde mutlaka önce su ve bebek sabunu ile yıkayın. Direk çeşmenin altında akan suyla yıkamak lazım.
Aaahh ahhh ne inatçılar gördük çinko içerikli hamazınc çok iyi birde hipokort düşük kortizonluKızlar inatçı bir pişiğimiz var, çözüm öneriniz varsa sevinirim. Travazol, kantoron, Sudo krem, bepanthen hepsini kullandım
Fransızların bedenleri küçük oluyor. Bir iki beden büyük alman daha mantıklı olabilir.
Gül suyu aklımda olsun cnm. Tşklerahh be bi de para verdirip baktırdığın insnala bunu yaşamak çok üzücü. allah müstehakını versin onun da...
gül suyu öneririm. sıktığın gül suyu ciltte kuruyana kadar bezi bağlama. geçmiş olsun.
Ahh. Keşke artık wcye yapsalar tuvaletlerini de kurtulsak şu dertlerden. Travazol un 2 günü bugün. Dediğin gibi geçmezse cildiye yolu gözüküyor sanırım.Pişikle ben de çok uğraştım. Kakayı tuvalete yapmaya başladığından beri tekrarlamadı
Travazol çözmüştü bizi sorunumuzu ama geçmiyorsa cildiyeye git mutlaka. İltihaplanma olabiliyor ve başka müdahaleler gerekebiliyor.
Travazolu düzenli kullandın mı bu arada? Günde 3 kere, 3-4 gün sonra çözülmüştü bizimki. Ama hemen tepki vermiyor tabi.
Hergün yıkıyorum ama her defasında yıkamadım. Altını her açtığımda suyla yıkamak lazım dediğin gibi.Geçmiş olsun, bu aralar bizde de var sebebini henüz çözemedim ama bir sıkıntı olduğu net. Ben Madecassol sürüyorum hemen geçiyor. Bir de her bez değişiminde mutlaka önce su ve bebek sabunu ile yıkayın. Direk çeşmenin altında akan suyla yıkamak lazım.
Kaka yaptıgında yıkıyorum hergün bir kez yapıyor kesin ama çiş yaptıgında yıkamamıştım.lilalimon su ve bebek şampuanı ile yıka demişti bana da doktor. Özellikle kaka yaptığı saniye altını değiştir ve mutlaka şampuanla yıka demişti. Unutmuşum yazmayı
Hamazinc kullanmadım travazol iyi gelmezse 2 gün sonra cildiyeye gidicemAaahh ahhh ne inatçılar gördük çinko içerikli hamazınc çok iyi birde hipokort düşük kortizonlu
Bizim doktorumuz önerdi, balık yese bile kullanımı öneriyorum ben dedi her gün yatmadan 1 çay kaşığı veriyorumKızlar selam,
Omega 3 almıştım genellikle 1 yaş sonrası balık yemiyorsa bebek verebilirsin diyorlardı.
Bugün cocuk doktorumuz 1.5 yaş sonrası verirsin diyor.
Sizler başladınız mı acaba omega 3 kullanmaya.???
Ben de bu ara aşı fiyatlarını merak ediyordum, teşekkürler yazdığın için. En son 530 du nimenrix yaptırdığımızda. Gerçekten bu fiyatlar çok fazla, sağlıklı bir toplum oluşturmak ailenin insiyatifine daha doğrusu alım gücüne bırakılmamalı. Bizde de bu ara memesiz uyumama durumu var. Çektiğim an ağlama başlıyor hiç dalmıyor desem yeri.Dün menenjit aşısını yaptırdık. 5, 7 ve 13.ay için hazırlanmıştı aşı takviminde. Bexero ve nimenriks 1600 lira tuttu. 7.ayda 1000 lira vermiştik diye hatırlıyorum. Şifa olsun yavruma da, bu fiyatlar ne böyle. Gündüz iyiydi ama gece biraz ateşlendi gibi. Sanki yeni dişler de geliyor. Memeye düştü yine. Memede uyuyor, çekersem uyanıyor. Uyuyarak emiyor. Birkaç gün yine yemek yediremicem sanırım. 1 ayda hiç kilo almamis. Hemşire bu aylarda hareketli, kilo alımı düşük olur dedi. Çarşamba da kontrolü var, ne diyecekler bakalım. Göz randevusunu hastane iptal etmiş. Her yer böyle mi bilmiyorum ama Ankarada göz muayenesi olabilmek mucize resmen.
Sifa olsun ben henüz yaptırmadım burada ücretsiz aşılar buradayken yaptırayım öyleyse .Bundan sonra kontrole gidecek misiniz her ay yoksa 1 yaş kontrolünü mü yapıyorsunuz ?Bizim bulunduğumuz yerde pediatr yokmuş hemşire varmış randevu almıştım gidip kilo boy olctureyim bende olmazsa.A101 e bebek ürünleri geliyor perşembe gördünüz mü alt pijamalar vs var.Bizde de memeye aşırı düşkünlük var bu ara ama çekince emzik veriyorum uyuyor ya da kendi bırakmasını bekliyorum.Dün menenjit aşısını yaptırdık. 5, 7 ve 13.ay için hazırlanmıştı aşı takviminde. Bexero ve nimenriks 1600 lira tuttu. 7.ayda 1000 lira vermiştik diye hatırlıyorum. Şifa olsun yavruma da, bu fiyatlar ne böyle. Gündüz iyiydi ama gece biraz ateşlendi gibi. Sanki yeni dişler de geliyor. Memeye düştü yine. Memede uyuyor, çekersem uyanıyor. Uyuyarak emiyor. Birkaç gün yine yemek yediremicem sanırım. 1 ayda hiç kilo almamis. Hemşire bu aylarda hareketli, kilo alımı düşük olur dedi. Çarşamba da kontrolü var, ne diyecekler bakalım. Göz randevusunu hastane iptal etmiş. Her yer böyle mi bilmiyorum ama Ankarada göz muayenesi olabilmek mucize resmen.
Şuan öyle yapıyorum zaten memleketten döndükten sonra o sekilde yaparak 400 gr kadar almış olduk buna da şükür bundan sonra da devam ediyorum aynı şekilde birde kontrole götürsem bakalım bize de mama verilse çok iyi olurduAz az sık sık beslemeyi denediniz mi? Bize de kontrolde kalorili mama önerdiler de almadık daha.
Yeni bir zam daga gelecekmiş bu sıralar. Haberin olsun. Benim de üzüldüğüm nokta bu. Alabiliyoruz çok şükür, ama alamayanlar ne olacak...Ben de bu ara aşı fiyatlarını merak ediyordum, teşekkürler yazdığın için. En son 530 du nimenrix yaptırdığımızda. Gerçekten bu fiyatlar çok fazla, sağlıklı bir toplum oluşturmak ailenin insiyatifine daha doğrusu alım gücüne bırakılmamalı. Bizde de bu ara memesiz uyumama durumu var. Çektiğim an ağlama başlıyor hiç dalmıyor desem yeri.
Bizimki 1 yaş kontrolü olacak. Dr 13.ayda gel dediği için geçen ay gitmedik.Sifa olsun ben henüz yaptırmadım burada ücretsiz aşılar buradayken yaptırayım öyleyse .Bundan sonra kontrole gidecek misiniz her ay yoksa 1 yaş kontrolünü mü yapıyorsunuz ?Bizim bulunduğumuz yerde pediatr yokmuş hemşire varmış randevu almıştım gidip kilo boy olctureyim bende olmazsa.A101 e bebek ürünleri geliyor perşembe gördünüz mü alt pijamalar vs var.Bizde de memeye aşırı düşkünlük var bu ara ama çekince emzik veriyorum uyuyor ya da kendi bırakmasını bekliyorum.
Bizimki çok reklam izliyor oyuncaklarıyla oynamasıni söylüyorum oraya çok dalmasin diye ama bazen de onu bırakıp gittiğim zamanlarda çok izliyor bunu artık onlemem lazım bunu hiç bilmiyordum teşekkürlerGörmeyen kalmasın canım anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?