Ben yokken neler olmuş burada
G
Gemini273
gözlerim doldu okurken. Biz de hiç istemiyoruz bir çocuk daha ama öyle bir durum olsa ne yapardık hiç bilmiyorum. Ne garip bir şey annelik, ne garip bi ikilem. Hayırlısı olsun canım, hiç sıkma canını.
Yemek konusu bizde de çok dalgalı, bazen yediğine şaşırıyorum, benim kadar yemek yiyor, sonra günlerce iki lokma yemekle duruyor

Saldım artık ya, mutlu görünüyor. Yoksa aaa uçak geliyor deyip yemek yedirmeye başlamıştık

Uyku da şu ara sabah yarım saat, ikinci uyku 1-2 saat arası şeklinde. Bir ara o sabah uykusu düşecek herhalde ama henüz hazır değil diye düşünüyorum. Bizim şu ara derdimiz erken uyanmalar ama. 5-5:30 gibi kalkıyoruz her sabah. Tatildeyiz şimdi, eşimle nöbetleşe bakıyoruz

ama dönünce ne olacak bilmiyorum.
İşe başlıyorum bu arada. 7 Kasım iş başı tarihim. Haftaiçi 1-2 saat ancak göreceğim sanırım minik kuşumu

bakalım nasıl dayanacağız.
Atomiks
bi de seyahate çıkmayı hiç düşünemiyorum valla, kolaylıklar diliyorum hem bebişe hem de sana

Ya bi de sinir krizleri başladı mı sizde? Yarım saatten fazla ağlıyor, çok zor bişeymiş. Nadir yaşıyoruz ama içim parçalanıyor. Yaşayanlar varsa ne yapıyorsunuz?