Demek ki sınanmıssın ve kalbinde dogurmaya karar vererek sınavı gecmissin. Beni çok iyi anlarsın ozaman. Umarım kendiliginden beni bırakır gider senin gibi. Ama insan hisseder ya orda gitmeyecek. Bugün aldığım testte dünden yaptığıma göre baya baya silik çıkınca çok umutlandim. Ama akşam kıza odev yaptirirken geçen iki hamileliğimde ki gibi çok kötü iç bulantısı yasadim. Kusmamak için yüz üstü yattım hemen uyumuşum içim geçmiş. Ozaman umudum gitti. Tek maaslayiz. Ben ücretsiz izindeyim 1 yıl sonra baslicam ise. Bana erken menopoza girdin çocuk düşünüyorsanız hemen tüp bebek yapın demeselerdi ikinciyi bile yapsammi acaba diye düşünecektim. Düşünmüyordum ikinciyi yani aklımda yoktu o donem. Ama doktorlar korkutunca takıntı saplantı yaptım. Şimdi üçüncü ihtimali. Önümüzdeki bir kaç gün netleşir. İnşallah ve hayırlısı ise negatiftir. Oglandan dogrulamazken yani çok sıkıntılı ve hareketli geçiyor günlerim. Kızin ilk senesi okuma öğretiyorum çok zor oluyor. oğlanı eşim dışarı çıkartıyordu ödev yapana kadar. Ama hava soğuk şimdi cikaramiyor. Kapıya dayanıyor çok ağlıyor kapıya vuruyor oğlan içeri girmek için. Ödev yapamiyoruz öyle oldu mu. Sancılı bir dönem geciriyoruz derken öldürücü darbe geldi. Dediğin gibi belki negatiftir. Sen de bahsetmemişsin sanırım burda. Bir tane mi var bebeğin ona dikkat etmedim

yani dogursaydin üçüncü mü ikinci mi olacaktı.

Kusura bakmayın nolur kızlar. Ben sadece bu gruba yazıyorum. Biraz uzunda yazıyorum. Bölüyor gibi oluyorum ama sizlere cok alıştım. Buraya yazasim geliyor.