2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok geçmiş olsun suyuna ekleme şansın yok mu veya ev yapımı limonata falan

Kargoluyor musun?Yakınımda satanları görme seçeneği var mı elden almak için onu anlayamadım?
Ben şimdiden yazlık alıyorum indirim var, işime geliyor yaza girerken.bu seneki kışlıkları da nisanda mayısta almıştım. Bugün giydiği mont 500 lira olmuş ben 179 liraya almıştım sezon sonunda iyi ki de almışım. Hele büyük kıza aldığım mont 400 dü 1700 olmuş inanılır gibi değil bu artışlar allah olmayanlara güç kuvvet versin yardım etsin inşallah

Benim ucuslarim hep aktarmalı, çok zor gerçekten.Birde en son ucusum faciaydi hatırlarsan, düşmanıminb aşına gelmesin Sevindim senin adina rahat gecmesine

Geçmiş olsun bu ara benzer şeyler biz de yaşadık malesef

Ben malesef hiç veremiyorum ya kokusunu alır almaz ağzını kapatıyor. Şırınga görünce ağlıyor. Napıcam diye düşünüyorum
Benim aklıma şöyle bir fikir gelmişti. Mikroferin damlalığına çekip ordan ağzına damlatmayı düşündüm çünkü onu görünce hemen ağzını açıyordu belki o şekilde ya da sprey şeklinde varsa öyle deneyebilirsin

Geçmiş olsun bu ara benzer şeyler biz de yaşadık malesef

Ben malesef hiç veremiyorum ya kokusunu alır almaz ağzını kapatıyor. Şırınga görünce ağlıyor. Napıcam diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun suyuna ekleme şansın yok mu veya ev yapımı limonata falan
Çok teşekkür ederim. Bundan sonra sabırla yavaş yavaş denerim artık. Epey korktum cidden. Kendime zor geldim. Normalde mycey ile veriyorum ama zor oluyor yine de. Dün myceyi yıkayıp eline verdim oynasın diye. Alışsa da kolayca açsa ağzını. Bugün vermedim. Ben de çok hastayım. Elim kolum kalkmıyor. Kendimi iyi hissedersem akşam veririm artık. Suya ekleniyor mu bilmiyorum. Dr ver, üzerine su içir demişti.

Ya kızlar microfer yetmiyor mu diyorsunuz siz öyle anladım yazdıklarınızdan ben ona merak ediyorum
Canım biz 1 yaş kontrolünde kan verdik demir çok düşük çıktı sınırın altında. Doktor mikrofer yetmez artık dedi , o yüzden bu kadar düşmüş heralde.

d vitamininr açıyor, onun boş kabına koydum ama 30 fısfıs ediyor ve sonra d vitaminine de yüz çevirdi

Ya kızlar microfer yetmiyor mu diyorsunuz siz öyle anladım yazdıklarınızdan ben ona merak ediyorum
ben tecrübeli annelerden hep duyuyordum yetmiyor diye, resmen modaya uydum doktorun dediğini dinlemedim.

Çok geçmiş olsun. Soğuk algınlığı mı?
Mycey ile de veremiyorum ben aklıma geliyorsun Merve nasıl yapmış diye

Benim ucuslarim hep aktarmalı, çok zor gerçekten.Birde en son ucusum faciaydi hatırlarsan, düşmanıminb aşına gelmesin Sevindim senin adina rahat gecmesine
İlk yolculuğuma göre zordu aslında ilk yolculuğum tam uyku saatine denk gelmişti ve daha küçük olduğu için sıkıldığını belli edip mızıldanmıyordu birde 3 saat 15 dakikanın 2.5 saati uyumuştu.Fakat bundan sonrakiler aktarmalı olacak bu nedenle zor olacak.Senin uçuşun çok zordu inşallah hiçbirimizin başına gelmez.

Çok iyi yapmışsın fiyatlar gerçekten inanılmaz benimde aklımdan geçiyor bazı şeyleri önceden almak mantıklı.Sadece kıyafet değil bez vs de alıp koysam mı diye aklımdan geçmiyor değil bir buçuk aydır yoktum sanki o arada bile fiyatlar artmış herşeyde.

Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlarsın

geçmiş olsun mervecim. acil şifalar. annelerin hasta olması bile lüks

Geçmiş olsun şu meyve suyu şeklinde içiyorsa efervesan var onu da yazdırabilirsiniz ben iciremedim ama güzel bir tadı var.

Kızlar size bir soru, eşiniz size dese ki; hayatım Nisan ayında bebemizi bırakıp başbaşa 10 günlük tatile çıkalım(15 saat uçak yolculuğu ile gidilen bir yer ). Ne dersiniz?
Önce 1-2 günlük bi deneme sanki fena olmazdı bebeğe kimin bakacağı, gece uykusunu onların baş edip edemeyeceği de önemli faktörler. Bizim için imkansız ama sınırlarımızı da biz belirliyoruz aslında :) nisan ayına kadar tabi baya büyümüş de olurlar onu düşünemedim ilk başta

Kızlar size bir soru, eşiniz size dese ki; hayatım Nisan ayında bebemizi bırakıp başbaşa 10 günlük tatile çıkalım(15 saat uçak yolculuğu ile gidilen bir yer ). Ne dersiniz?
Eşimi hemen acile götürür beyin mr ı çektiririm benim eşim asla demez böyle bişey, 1 gece bile bırakmaz ki zaten sabaha kadar emdiği için ben de bırakamam malesef. Eğer böyle Bi rahatlığın varsa hiç düşünme kullan şansını

Kızlar epeydir okuyorum ama bişet yazamadım yoğun günler geçiriyorum. misophonia_ çok geçmiş olsun canım inşallah Bi daha yaşanmaz benim de elim ayağıma dolaşır böyle Bi durumda. Biz 1 yaşında kan baktırmadık, göz için anestezili muayene öncesi bazı değerlere bakılmıştı bir de raporlu mama için. O sebeple tekrar kan almak istemedi dr ama 1.5 yaşta bakılacak sanırım, biz demiri kestik ocean kullanıyoduk inşallah düşük değildir ona bakılmamış. D vit devam ediyoruz bıngıldağı biraz geniş buldu dr sanırım. Kış boyu devam dedi.
Bir de bu hafta spora başladım belediyenin hanımlar için olan merkezinde ücretsiz haftada 2 gün 45er dk. Şimdilik spor aletleri yürüyüş bandı bisiklet kol ve bacak çalıştıran aletleri kullanıyoruz, 1-2 haftaya pilates başlıcaz, hatta 1 gün de dans varmış sanırım zumba ama anneme 3 gün bırakamam çocuğu zor olur öyle
Bu arada benimki baya yürüyor isteyince tüm odayı turluyor, orta yerde geri dönüyor falan ama çoğunlukla elimizden tutup geziyor hala tam cesaret yok

Bez bana riskli geldi olaki hemen tuvalete alışırsa o kadar yatırım bana koyar
Tayland ise hemen git başka uzak yer gelmedi aklıma ama 10 gün uzun geldi bana. Yine de karar senin . Ağustosta 1 hafta yurt dışına çıktım çok zor geldi. Şimdi 2-3 günlük gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…