- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #54.541
Teşekkür ederim, soğuk algınlığı. Mycey ve şırınga aynı mantık aslında. Yavaş yavaş sıktığında sorun olmuyor. Yanağının içine denk getirecek şekilde sıkıyorum ama böyle anlatılan kadar kolay değil tabi. Kaşıkla daha zordu, zorun kolayı mycey ama yine de zor.d vitamininr açıyor, onun boş kabına koydum ama 30 fısfıs ediyor ve sonra d vitaminine de yüz çevirdi
ben tecrübeli annelerden hep duyuyordum yetmiyor diye, resmen modaya uydum doktorun dediğini dinlemedim.
Çok geçmiş olsun. Soğuk algınlığı mı?
Mycey ile de veremiyorum ben aklıma geliyorsun Merve nasıl yapmış diye
Çok geçmiş olsun canım inşallah hemen toparlarsın
Teşekkür ederim. Anneler ve bebekler hiç hasta olmasın.geçmiş olsun mervecim. acil şifalar. annelerin hasta olması bile lüks
Yaa annene inciyi de bıraksak olur mu? Çok ihtiyacım var böyle bir şeyeKızlar epeydir okuyorum ama bişet yazamadım yoğun günler geçiriyorum.misophonia_ çok geçmiş olsun canım inşallah Bi daha yaşanmaz benim de elim ayağıma dolaşır böyle Bi durumda. Biz 1 yaşında kan baktırmadık, göz için anestezili muayene öncesi bazı değerlere bakılmıştı bir de raporlu mama için. O sebeple tekrar kan almak istemedi dr ama 1.5 yaşta bakılacak sanırım, biz demiri kestik ocean kullanıyoduk inşallah düşük değildir ona bakılmamış. D vit devam ediyoruz bıngıldağı biraz geniş buldu dr sanırım. Kış boyu devam dedi.
Bir de bu hafta spora başladım belediyenin hanımlar için olan merkezinde ücretsiz haftada 2 gün 45er dk. Şimdilik spor aletleri yürüyüş bandı bisiklet kol ve bacak çalıştıran aletleri kullanıyoruz, 1-2 haftaya pilates başlıcaz, hatta 1 gün de dans varmış sanırım zumba ama anneme 3 gün bırakamam çocuğu zor olur öyle
Bu arada benimki baya yürüyor isteyince tüm odayı turluyor, orta yerde geri dönüyor falan ama çoğunlukla elimizden tutup geziyor hala tam cesaret yok
Ya ben çalışan annelere çok ama çok saygı duyuyorum çünkü ben babası hariç hiç kimseye bırakıp markete bile gidemiyorum ciğerim sökülüyorKızlar size bir soru, eşiniz size dese ki; hayatım Nisan ayında bebemizi bırakıp başbaşa 10 günlük tatile çıkalım(15 saat uçak yolculuğu ile gidilen bir yer). Ne dersiniz?
Şakasını bile yapmazKızlar size bir soru, eşiniz size dese ki; hayatım Nisan ayında bebemizi bırakıp başbaşa 10 günlük tatile çıkalım(15 saat uçak yolculuğu ile gidilen bir yer). Ne dersiniz?
Yaa annene inciyi de bıraksak olur mu? Çok ihtiyacım var böyle bir şeye
Benim annem de öyle. Kaldı ki zaten şehir dışında, bırakma gibi bir durumum yok. Çocuk yemek yerken, ağlarken annem hep bi panik. Lohusayken çok sasirmistim. Allah korusun anneni hasta etmeyelim tabikadın benimkine diken üstünde bakıyo gözüne bişey sokarsa falan diye artık bir tane daha gelirse anksiyete krizi geçirir heralde ama ne güzel olurdu birlikte uslu uslu dursalar biz de azcık sosyalleşsek
Öyle canım artık kendim için bişeyler yapmaya çok ihtiyacım vardı, inşallah devam ettiririmBenim annem de öyle. Kaldı ki zaten şehir dışında, bırakma gibi bir durumum yok. Çocuk yemek yerken, ağlarken annem hep bi panik. Lohusayken çok sasirmistim. Allah korusun anneni hasta etmeyelim tabi
Benim de ihtiyacım var biraz sosyalleşmeye. Işe giderken bir donem öğle arası zumba pilatese gidiyordum. O kadar keyifliydi ki. Sen yazınca o günlerim aklıma geldi. Sanki asır geçmiş gibi hissediyorum. Çok iyi yapmışsın, kendim gidiyor gibi sevindim. Kızı bırakma imkanım olsa ben de giderdim valla.
bizimki myceyi görünce ağlamaya başlıyorTeşekkür ederim, soğuk algınlığı. Mycey ve şırınga aynı mantık aslında. Yavaş yavaş sıktığında sorun olmuyor. Yanağının içine denk getirecek şekilde sıkıyorum ama böyle anlatılan kadar kolay değil tabi. Kaşıkla daha zordu, zorun kolayı mycey ama yine de zor.
Kayınvalide ya da kız kardeşine bırakmayı teklif etti, onlara güveniyorum ama yine de karar vermek zor.Önce 1-2 günlük bi deneme sanki fena olmazdıbebeğe kimin bakacağı, gece uykusunu onların baş edip edemeyeceği de önemli faktörler. Bizim için imkansız ama sınırlarımızı da biz belirliyoruz aslında :) nisan ayına kadar tabi baya büyümüş de olurlar onu düşünemedim ilk başta
Ya kahkaha attımEşimi hemen acile götürür beyin mr ı çektiririmbenim eşim asla demez böyle bişey, 1 gece bile bırakmaz ki zaten sabaha kadar emdiği için ben de bırakamam malesef. Eğer böyle Bi rahatlığın varsa hiç düşünme kullan şansını
KyotoTayland ise hemen gitbaşka uzak yer gelmedi aklıma ama 10 gün uzun geldi bana. Yine de karar senin . Ağustosta 1 hafta yurt dışına çıktım çok zor geldi. Şimdi 2-3 günlük gidiyorum
Benim en büyük şansım, ise giderken ablam gelip bakıyor. Gözüm hiç arkada değil, benden de daha iyi bakıyor. Işteyken 2 saatten sonra çok özlüyorum, eve döndüğümde bana kollarını açıp bir koşması var teyzesiYa ben çalışan annelere çok ama çok saygı duyuyorum çünkü ben babası hariç hiç kimseye bırakıp markete bile gidemiyorum ciğerim sökülüyoro yüzden cevap olarak eğer bırakabilen bir anneysen neden olmasın diyorum
Tatile onunla gitmesi zor olur , 15 saat uçak fazla gelir. Hem eşim başbaşa tatil yapmak istiyorŞakasını bile yapmaz
Ben bırakamazdım canım. Nisan da 1,5 yaşında olacaklar ama tatile de beraber giderdim. 10 gün çok uzun geldi açıkçası.
Bende platese basladim, nerdeyse 1 ay oldu. O kadar iyi geldiki anlatamam. Yemeyi engelleyemiyorum, bari spor yapayım dedim dengelensin diye. Şimdiden fark etmeye başladı vücudum, karın ve mide bölgesi bayağı indi. Spor hocam dediki, emzirme bitmeden ve regly olmadan kilo veremezmisim.Kızlar epeydir okuyorum ama bişet yazamadım yoğun günler geçiriyorum.misophonia_ çok geçmiş olsun canım inşallah Bi daha yaşanmaz benim de elim ayağıma dolaşır böyle Bi durumda. Biz 1 yaşında kan baktırmadık, göz için anestezili muayene öncesi bazı değerlere bakılmıştı bir de raporlu mama için. O sebeple tekrar kan almak istemedi dr ama 1.5 yaşta bakılacak sanırım, biz demiri kestik ocean kullanıyoduk inşallah düşük değildir ona bakılmamış. D vit devam ediyoruz bıngıldağı biraz geniş buldu dr sanırım. Kış boyu devam dedi.
Bir de bu hafta spora başladım belediyenin hanımlar için olan merkezinde ücretsiz haftada 2 gün 45er dk. Şimdilik spor aletleri yürüyüş bandı bisiklet kol ve bacak çalıştıran aletleri kullanıyoruz, 1-2 haftaya pilates başlıcaz, hatta 1 gün de dans varmış sanırım zumba ama anneme 3 gün bırakamam çocuğu zor olur öyle
Bu arada benimki baya yürüyor isteyince tüm odayı turluyor, orta yerde geri dönüyor falan ama çoğunlukla elimizden tutup geziyor hala tam cesaret yok
Mervecim ben spora kızımla gidiyorum. O da sosyallesmis oluyor, spor malzemeleri ile falan oynuyor. Salonun maskotu olduBenim annem de öyle. Kaldı ki zaten şehir dışında, bırakma gibi bir durumum yok. Çocuk yemek yerken, ağlarken annem hep bi panik. Lohusayken çok sasirmistim. Allah korusun anneni hasta etmeyelim tabi
Benim de ihtiyacım var biraz sosyalleşmeye. Işe giderken bir donem öğle arası zumba pilatese gidiyordum. O kadar keyifliydi ki. Sen yazınca o günlerim aklıma geldi. Sanki asır geçmiş gibi hissediyorum. Çok iyi yapmışsın, kendim gidiyor gibi sevindim. Kızı bırakma imkanım olsa ben de giderdim valla.
Fertamir 40 mg efervesanO ilacın adı ne bir doktoruma sorayım?
Yaa böyle çocukların ayrı oynadığı annenin zumba pilates yaptığı bir yer bulsam ne iyi olur. Biraz araştırsam iyi olacak. Sofia'ya ablanın bakması muhteşem bir durum.Mervecim ben spora kızımla gidiyorum. O da sosyallesmis oluyor, spor malzemeleri ile falan oynuyor. Salonun maskotu olduEğer istersen sende bu şekilde dene.
Ben böyle durumlarda vicks koklayarak uyurumKızlar soğuk algınlığı sinüzit gibi sıkıntılarım var. Uyuyamıyorum, yatınca nefes alamıyor gibi oluyorum. Sabahtan beri bal+limon+sirke karışımı, pekmez+tereyağ, limonlu ıhlamur, narçiçeği çayı içtim. Bir nebze iyiyim ama boğulma hissi mahvetti beni. Iyi gelecek doğal reçeteleriniz var mı? Güzel tarifler oluyor burda.
Mervecim çok geçmiş olsun, eğer boğazında enfeksiyon varsa doktora görün derim. İlerlerse derin boyun enjeksiyonu olabilir. Kuzenim bu durumdan hastanede yatıyor, boğulma hissi deyince uyarmak istedim. Korkutmak istemedim seniKızlar soğuk algınlığı sinüzit gibi sıkıntılarım var. Uyuyamıyorum, yatınca nefes alamıyor gibi oluyorum. Sabahtan beri bal+limon+sirke karışımı, pekmez+tereyağ, limonlu ıhlamur, narçiçeği çayı içtim. Bir nebze iyiyim ama boğulma hissi mahvetti beni. Iyi gelecek doğal reçeteleriniz var mı? Güzel tarifler oluyor burda.
Diyeti bırakalı çok oldu ve bende saldım, verdiğim kilolar geri geldiYaa böyle çocukların ayrı oynadığı annenin zumba pilates yaptığı bir yer bulsam ne iyi olur. Biraz araştırsam iyi olacak. Sofia'ya ablanın bakması muhteşem bir durum.Bu arada diyet sonrası ne durumdasın? Ben epey saldım şu sıralar.
Oyyy yerim o küçük kollarını ben ya maşallahKayınvalide ya da kız kardeşine bırakmayı teklif etti, onlara güveniyorum ama yine de karar vermek zor.
Ya kahkaha attım
1 aya kalmaz emzirmeyi bırakacağım. O zamana o sorun kalmıyor ama şimdiden depresyona girdimnasıl bırakacağım diye.
Kyoto
Yani 2-3 belki kaldirabilirim ama 10 gün çok fazla gerçekten. Büyük ihtimalle seneye gidelim diyeceğim
Benim en büyük şansım, ise giderken ablam gelip bakıyor. Gözüm hiç arkada değil, benden de daha iyi bakıyor. Işteyken 2 saatten sonra çok özlüyorum, eve döndüğümde bana kollarını açıp bir koşması var teyzesiyok yaa gidemem ben 10 gün falan, şimdiden gözlerim doldu
Tatile onunla gitmesi zor olur , 15 saat uçak fazla gelir. Hem eşim başbaşa tatil yapmak istiyorDaha küçük birakmayalim deyince de kızdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?