2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Teşekkür ederim, soğuk algınlığı. Mycey ve şırınga aynı mantık aslında. Yavaş yavaş sıktığında sorun olmuyor. Yanağının içine denk getirecek şekilde sıkıyorum ama böyle anlatılan kadar kolay değil tabi. Kaşıkla daha zordu, zorun kolayı mycey ama yine de zor.

Yaa annene inciyi de bıraksak olur mu? Çok ihtiyacım var böyle bir şeye

Kızlar size bir soru, eşiniz size dese ki; hayatım Nisan ayında bebemizi bırakıp başbaşa 10 günlük tatile çıkalım(15 saat uçak yolculuğu ile gidilen bir yer ). Ne dersiniz?
Ya ben çalışan annelere çok ama çok saygı duyuyorum çünkü ben babası hariç hiç kimseye bırakıp markete bile gidemiyorum ciğerim sökülüyor o yüzden cevap olarak eğer bırakabilen bir anneysen neden olmasın diyorum

Kızlar size bir soru, eşiniz size dese ki; hayatım Nisan ayında bebemizi bırakıp başbaşa 10 günlük tatile çıkalım(15 saat uçak yolculuğu ile gidilen bir yer ). Ne dersiniz?
Şakasını bile yapmaz
Ben bırakamazdım canım. Nisan da 1,5 yaşında olacaklar ama tatile de beraber giderdim. 10 gün çok uzun geldi açıkçası.

Yaa annene inciyi de bıraksak olur mu? Çok ihtiyacım var böyle bir şeye
kadın benimkine diken üstünde bakıyo gözüne bişey sokarsa falan diye artık bir tane daha gelirse anksiyete krizi geçirir heralde ama ne güzel olurdu birlikte uslu uslu dursalar biz de azcık sosyalleşsek

kadın benimkine diken üstünde bakıyo gözüne bişey sokarsa falan diye artık bir tane daha gelirse anksiyete krizi geçirir heralde ama ne güzel olurdu birlikte uslu uslu dursalar biz de azcık sosyalleşsek
Benim annem de öyle. Kaldı ki zaten şehir dışında, bırakma gibi bir durumum yok. Çocuk yemek yerken, ağlarken annem hep bi panik. Lohusayken çok sasirmistim. Allah korusun anneni hasta etmeyelim tabi
Benim de ihtiyacım var biraz sosyalleşmeye. Işe giderken bir donem öğle arası zumba pilatese gidiyordum. O kadar keyifliydi ki. Sen yazınca o günlerim aklıma geldi. Sanki asır geçmiş gibi hissediyorum. Çok iyi yapmışsın, kendim gidiyor gibi sevindim. Kızı bırakma imkanım olsa ben de giderdim valla.

Öyle canım artık kendim için bişeyler yapmaya çok ihtiyacım vardı, inşallah devam ettiririm

bizimki myceyi görünce ağlamaya başlıyor

Kayınvalide ya da kız kardeşine bırakmayı teklif etti, onlara güveniyorum ama yine de karar vermek zor.
Ya kahkaha attım
1 aya kalmaz emzirmeyi bırakacağım. O zamana o sorun kalmıyor ama şimdiden depresyona girdim nasıl bırakacağım diye.
Tayland ise hemen git başka uzak yer gelmedi aklıma ama 10 gün uzun geldi bana. Yine de karar senin . Ağustosta 1 hafta yurt dışına çıktım çok zor geldi. Şimdi 2-3 günlük gidiyorum
Kyoto
Yani 2-3 belki kaldirabilirim ama 10 gün çok fazla gerçekten. Büyük ihtimalle seneye gidelim diyeceğim
Benim en büyük şansım, ise giderken ablam gelip bakıyor. Gözüm hiç arkada değil, benden de daha iyi bakıyor. Işteyken 2 saatten sonra çok özlüyorum, eve döndüğümde bana kollarını açıp bir koşması var teyzesi yok yaa gidemem ben 10 gün falan, şimdiden gözlerim doldu
Şakasını bile yapmaz
Ben bırakamazdım canım. Nisan da 1,5 yaşında olacaklar ama tatile de beraber giderdim. 10 gün çok uzun geldi açıkçası.
Tatile onunla gitmesi zor olur , 15 saat uçak fazla gelir. Hem eşim başbaşa tatil yapmak istiyor Daha küçük birakmayalim deyince de kızdı

Bende platese basladim, nerdeyse 1 ay oldu. O kadar iyi geldiki anlatamam. Yemeyi engelleyemiyorum, bari spor yapayım dedim dengelensin diye. Şimdiden fark etmeye başladı vücudum, karın ve mide bölgesi bayağı indi. Spor hocam dediki, emzirme bitmeden ve regly olmadan kilo veremezmisim.
Senin adına da çok sevindim

Mervecim ben spora kızımla gidiyorum. O da sosyallesmis oluyor, spor malzemeleri ile falan oynuyor. Salonun maskotu oldu Eğer istersen sende bu şekilde dene.

Mervecim ben spora kızımla gidiyorum. O da sosyallesmis oluyor, spor malzemeleri ile falan oynuyor. Salonun maskotu oldu Eğer istersen sende bu şekilde dene.
Yaa böyle çocukların ayrı oynadığı annenin zumba pilates yaptığı bir yer bulsam ne iyi olur. Biraz araştırsam iyi olacak. Sofia'ya ablanın bakması muhteşem bir durum. Bu arada diyet sonrası ne durumdasın? Ben epey saldım şu sıralar.

Kızlar soğuk algınlığı sinüzit gibi sıkıntılarım var. Uyuyamıyorum, yatınca nefes alamıyor gibi oluyorum. Sabahtan beri bal+limon+sirke karışımı, pekmez+tereyağ, limonlu ıhlamur, narçiçeği çayı içtim. Bir nebze iyiyim ama boğulma hissi mahvetti beni. Iyi gelecek doğal reçeteleriniz var mı? Güzel tarifler oluyor burda.

Ben böyle durumlarda vicks koklayarak uyurum bir de mesir macunu çok iyi geliyor boğaza. Bi yerden hediye gelmişti, boğazımdaki hafif tahrişi hemen aldı. Hani mesir macunu yoktur da onun içindeki baharatlarla da bişeyler içebilirsin belkiz

Mervecim çok geçmiş olsun, eğer boğazında enfeksiyon varsa doktora görün derim. İlerlerse derin boyun enjeksiyonu olabilir. Kuzenim bu durumdan hastanede yatıyor, boğulma hissi deyince uyarmak istedim. Korkutmak istemedim seni

Diyeti bırakalı çok oldu ve bende saldım, verdiğim kilolar geri geldi
Madem yiyorum o zaman spor yapayım dedim

Oyyy yerim o küçük kollarını ben ya maşallah Anacım bu yabancı erkekler de bir garip ya ortası yok mu bu adamların bizimkiler 1 gün bırakmaz sizinkiler 10 gün bırakmıyor diye kızar, bu erkeklerin genetiğinde cidden bir problem var Türk yabancı farketmeksizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…