- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 133
- 36
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.181
İlk 5-10 dk içerisinde çıktı ise pozitif canım.Kizlar 1gun gecikme ile test yptim sizce varmi.yoksa kuruma cizgisimi
Benim bu bebeğim organ ve uzuvları eksikti ben sonlandırmadım nırmal gidişatını bekledim istanbuldaki doktorum 30. Haftada dogurtaniliriz dedi ama ben isteyemedim bebek dogunca yaşamıyacaktı her türlüÇok üzücübaya ileri haftalarda olmuş sebebi neydi söylediler mi
Canım yanlız değilsin bende ilaca devam ediyorum ve bu bulantı beni bendenalıyor mutlu değilim için günlük hayatıma zor devam ediyorum neyse allah beterinden esirgesinTat cikarmak mi
Karnim doysa yeter bana
Hergun 8 9 defa kusar mi insan ilaclara ragmen
Millet deli gibi kilo aliyo ben -8 den -6 ya yeni telafi ettim ahhhh ah
Geçmiş olsun canım. Kıstler için muhakkak bi iki görüş daha al. Ama plesentada damar eksikliği çok sıkıntı değil diye biliyorum. Sadece 4 kilo doğmaz da 3 kilo doğar mesela. Çocuklar doğduktan sonra daha hızlı büyüyorlar inan.Oğlum 2500 gr doğdu,hastahaneden çıkardığımızda 2300 dü, hızla toparladı şükür.Bende eşime dedim farklı görüş alıcam şehir hastanesi doktorlarından. Ve bu doktorla devam etmeme ihtimalim çok yüksek diye. Yani tabiki sağlığın bi fiyatı yok ama 450lira muayene ücreti öncekilerde tüm görüşme ve ultrasona 10dk lık zaman içince aman sorun olmasın kolay ulaşalım diyoduk. Ama sorun olunca tatmin olunmayınca insan aynı bakamıyo..
Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle inşallahKızlar hepinize günaydın. Dün akşam saatlerinde başlayan ve hiç geçmeyen müthiş bir bas ağrım vardı sadece sol tarafta. Ama öyle böyle değil şakağımdaki damar sisti ne yaptıysak geçmedi. Yarı baygın uyudum uyandım birkaç kez. En son gece 12 buçuk gibi uyandım baktım ellerim parmaklarım şişmiş biraz. Aklım cıktı tabi zaten kaç gündür huzursuzum belki hatırlarsınız karnım küçük gibi acaba bebek iyi mıdır diyip duruyordum. Hemen perşembe olan randevumu bugüne aldım son 1 tane kalmıştı 16.15te. Dua edin benim için lütfen çok korkuyorum. O oksapar Doktordan sonra haber vericem demiştim sende kendin icin korkmustun benzer sikayetlerden aklımdasın canımhepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Ben 2 hafta önce hissettiğimi düşünüyordum sanki içimde takla atıyor gibi dönme hareketleri falan15.haftaydı.sonra birden kesildi bende çok kokuyorum ama bebek göbek deliğinin 3 4 parmak altında oluyormuş ben hareketleri daha yukarda hissediyordum sanırım benim hissettiğim bağırsak ve mide hareketleriydi.doktoru aradım bana daha 16 hafta civarı hissedemeyeceğimi söyledi panik yapma normal zamanında gel dedi.bugün gidiyorum randevuya sonuçta Allah’ın dediği olacak ama bulantılarım göğüs ağrı ve şişliklerim aynen devam ediyor.Arkadaşlar merhaba bende Eylül annesiyim 4 ay bi haftalık hamileyim ama hala bebeğimi hissetmiyorum ve endişeleniyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen
Canim ben testimi saklamadim attim ama degerimi hatirliyorum ben reglime 1 gün kala test yapmistim böyle cikti 2gün bekledim kan testi verdim degerim 156 diye diye hatirliyorum uzerinden 7 yıl gecti tabi Rabbim gonlunuze gore versin mutlaka bi kan testi yaptirip emin olunGerçekten mi çok sevindim benim bir gün geçmiş ama olsun çok umut oldunuz bana testiniz hala varsa atarmisinz ilk degerinz nekadar ciktu
Çok teşekkürler ınşallah yaGeçmiş olsun canım hayırlı haberlerle inşallah
Merhaba. Şuan ki hamileliğiniz mi sonlandırıldıBenim bu bebeğim organ ve uzuvları eksikti ben sonlandırmadım nırmal gidişatını bekledim istanbuldaki doktorum 30. Haftada dogurtaniliriz dedi ama ben isteyemedim bebek dogunca yaşamıyacaktı her türlü
Bisey yoktur inşallah kuzum yaKızlar hepinize günaydın. Dün akşam saatlerinde başlayan ve hiç geçmeyen müthiş bir bas ağrım vardı sadece sol tarafta. Ama öyle böyle değil şakağımdaki damar sisti ne yaptıysak geçmedi. Yarı baygın uyudum uyandım birkaç kez. En son gece 12 buçuk gibi uyandım baktım ellerim parmaklarım şişmiş biraz. Aklım cıktı tabi zaten kaç gündür huzursuzum belki hatırlarsınız karnım küçük gibi acaba bebek iyi mıdır diyip duruyordum. Hemen perşembe olan randevumu bugüne aldım son 1 tane kalmıştı 16.15te. Dua edin benim için lütfen çok korkuyorum. O oksapar Doktordan sonra haber vericem demiştim sende kendin icin korkmustun benzer sikayetlerden aklımdasın canımhepimiz hayırlı haberlerle gelelim inşallah
Inşallah canım yaBisey yoktur inşallah kuzum yaiyi haberlerini bekliyorum
Sanırım sadece sınıf öğretmenlerine çıktı branşçılara çıkmadıÖğretmenlere aşı çıktı. Ne düşünüyorsunuz olacak mısınız?
İlkokul ve anasınıfı öğretmenlerine çıkmış sanırım ben lisedeyim hala yok. Ama ben ciddi alerjik reaksiyon gösteriyorum bu yüzden riske atmayacağım aşı olmayacağımÖğretmenlere aşı çıktı. Ne düşünüyorsunuz olacak mısınız?
Benim öyle belirterim hic olmadı sanki hamile değilmişim gibi ilk gebeliğimde böyle geçmişti ama 2.gebelikte daha erken hissedilirmis ben de ister istemez kuşkulaniyorum acaba cinsiyetle alaksı olabilir mi doktorum bana kiza benziyo demişti hani kiz bebekler daha geç oynar diyorlar ya ondan mıdır hic bilemiyorum bakalımBen 2 hafta önce hissettiğimi düşünüyordum sanki içimde takla atıyor gibi dönme hareketleri falan15.haftaydı.sonra birden kesildi bende çok kokuyorum ama bebek göbek deliğinin 3 4 parmak altında oluyormuş ben hareketleri daha yukarda hissediyordum sanırım benim hissettiğim bağırsak ve mide hareketleriydi.doktoru aradım bana daha 16 hafta civarı hissedemeyeceğimi söyledi panik yapma normal zamanında gel dedi.bugün gidiyorum randevuya sonuçta Allah’ın dediği olacak ama bulantılarım göğüs ağrı ve şişliklerim aynen devam ediyor.
Ben en baştan beri kan sulandırıcı iğne 4000lik ve aspirin kullanıyorum hergün. Demin mesaj ayrı dokto tiroid değerlerim normalmiş kanda. Ama aç kullanmaya döndüm bu sabah tekrar. Aç içince kusuyorum işe yaramıyo diye bi süre yemeklerden 2-3 saat sonra kullanmıştım. İnşallah dediğiniz gibi olur. Küçük olması sorun değil bebiş sağlıklı olsun büyür sonraBenim arkadaşımın bebeği öyleydi tek arter gerçi sezeryan olduğu için haftasınıda doldurmadı 37-38 arası doğdu zayıftı 2.5 felandı bir sıkıntı olmadı benim daha önceki bebeğimde tek arter demişti ama ileriki haftalarda başlarda yoktu zannımca kan sulandırıcıyı doktor bıraktıktan sonra oluşmuş olabilir zannımca ama bu bebeğin ölüm vb şeylere neden olmadı bu bebeklere kan sulandırıcı bsşlıyorlar onun sayesinde gelişim çok geri kalmıyor kistler konusunda rabbim yardımcın olsun ama hamilelikte hormonlar bir çok sonucu farklı etkiliyor muhtemelen iyidir diye düşünüyorum hamillelikte bir çok sonuç farklı çıkıyor. Bebeği bence hiç düşünme bu şekilde üstesinden gelir zaten toplar damar eksik oluyor zannımca kistler içinde troid ilacını açken kullanmalısın faydası olmaz
Kuzenimin kızıda 2,5 kilo doğdu şimdi maşallah normal. Bende 2.700 doğmuşum hatta anne sütü alamamışım hastaneye yatırılmış annem enfeksiyondan diye ona rağmen normal olmuşum zamanla. Sağlıklı olsunda inşallah büyür doğumdan sonraGeçmiş olsun canım. Kıstler için muhakkak bi iki görüş daha al. Ama plesentada damar eksikliği çok sıkıntı değil diye biliyorum. Sadece 4 kilo doğmaz da 3 kilo doğar mesela. Çocuklar doğduktan sonra daha hızlı büyüyorlar inan.Oğlum 2500 gr doğdu,hastahaneden çıkardığımızda 2300 dü, hızla toparladı şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?