2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Çok üzücü baya ileri haftalarda olmuş sebebi neydi söylediler mi
Benim bu bebeğim organ ve uzuvları eksikti ben sonlandırmadım nırmal gidişatını bekledim istanbuldaki doktorum 30. Haftada dogurtaniliriz dedi ama ben isteyemedim bebek dogunca yaşamıyacaktı her türlü

Tat cikarmak mi
Karnim doysa yeter bana
Hergun 8 9 defa kusar mi insan ilaclara ragmen
Millet deli gibi kilo aliyo ben -8 den -6 ya yeni telafi ettim ahhhh ah
Canım yanlız değilsin bende ilaca devam ediyorum ve bu bulantı beni bendenalıyor mutlu değilim için günlük hayatıma zor devam ediyorum neyse allah beterinden esirgesin

Geçmiş olsun canım. Kıstler için muhakkak bi iki görüş daha al. Ama plesentada damar eksikliği çok sıkıntı değil diye biliyorum. Sadece 4 kilo doğmaz da 3 kilo doğar mesela. Çocuklar doğduktan sonra daha hızlı büyüyorlar inan.Oğlum 2500 gr doğdu,hastahaneden çıkardığımızda 2300 dü, hızla toparladı şükür.

Arkadaşlar merhaba bende Eylül annesiyim 4 ay bi haftalık hamileyim ama hala bebeğimi hissetmiyorum ve endişeleniyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen

Geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle inşallah

Arkadaşlar merhaba bende Eylül annesiyim 4 ay bi haftalık hamileyim ama hala bebeğimi hissetmiyorum ve endişeleniyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen
Ben 2 hafta önce hissettiğimi düşünüyordum sanki içimde takla atıyor gibi dönme hareketleri falan15.haftaydı.sonra birden kesildi bende çok kokuyorum ama bebek göbek deliğinin 3 4 parmak altında oluyormuş ben hareketleri daha yukarda hissediyordum sanırım benim hissettiğim bağırsak ve mide hareketleriydi.doktoru aradım bana daha 16 hafta civarı hissedemeyeceğimi söyledi panik yapma normal zamanında gel dedi.bugün gidiyorum randevuya sonuçta Allah’ın dediği olacak ama bulantılarım göğüs ağrı ve şişliklerim aynen devam ediyor.

Gerçekten mi çok sevindim benim bir gün geçmiş ama olsun çok umut oldunuz bana testiniz hala varsa atarmisinz ilk degerinz nekadar ciktu
Canim ben testimi saklamadim attim ama degerimi hatirliyorum ben reglime 1 gün kala test yapmistim böyle cikti 2gün bekledim kan testi verdim degerim 156 diye diye hatirliyorum uzerinden 7 yıl gecti tabi Rabbim gonlunuze gore versin mutlaka bi kan testi yaptirip emin olun

Benim bu bebeğim organ ve uzuvları eksikti ben sonlandırmadım nırmal gidişatını bekledim istanbuldaki doktorum 30. Haftada dogurtaniliriz dedi ama ben isteyemedim bebek dogunca yaşamıyacaktı her türlü
Merhaba. Şuan ki hamileliğiniz mi sonlandırıldı çok üzüldüm. Topiginizi uzaktan takip ediyorum.

Bisey yoktur inşallah kuzum ya iyi haberlerini bekliyorum

Benim öyle belirterim hic olmadı sanki hamile değilmişim gibi ilk gebeliğimde böyle geçmişti ama 2.gebelikte daha erken hissedilirmis ben de ister istemez kuşkulaniyorum acaba cinsiyetle alaksı olabilir mi doktorum bana kiza benziyo demişti hani kiz bebekler daha geç oynar diyorlar ya ondan mıdır hic bilemiyorum bakalım

Ben en baştan beri kan sulandırıcı iğne 4000lik ve aspirin kullanıyorum hergün. Demin mesaj ayrı dokto tiroid değerlerim normalmiş kanda. Ama aç kullanmaya döndüm bu sabah tekrar. Aç içince kusuyorum işe yaramıyo diye bi süre yemeklerden 2-3 saat sonra kullanmıştım. İnşallah dediğiniz gibi olur. Küçük olması sorun değil bebiş sağlıklı olsun büyür sonra

Kuzenimin kızıda 2,5 kilo doğdu şimdi maşallah normal. Bende 2.700 doğmuşum hatta anne sütü alamamışım hastaneye yatırılmış annem enfeksiyondan diye ona rağmen normal olmuşum zamanla. Sağlıklı olsunda inşallah büyür doğumdan sonra Yarın şehir hastanesinde bi Prof a gidicem bakalım o ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…