- 27 Eylül 2020
- 1.637
- 3.057
- 53
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
-
- #14.141
Benim 3 gun gecikmeyle ayni boyleydi testimAradığım yorum.evt bende sizin gibi düşündüm oğlumda 4gun gecikme ile iki çizgide kipkirmiziydi
Ben ben beeennnn ilaclara ragmen hala bugun bile 3 kere kustumAranızda hala bulantı ilacına devam eden var mıben son 2 haftadir daha az koku hassasiyeti ve bulanti oluyo diye günde 1 e düşürüp bırakmaya niyetlenince ilk kez kustum cok moralim bozuldu. ondan beridir de gün aşırı 1 tane aliyim diyorum, almadığım günün ertesi günü, mesela bugün midem hic iyi değil, içtim ilacı ama bakalim etki gostercek mi.. artık 17. Haftadayim hala bunlarla uğraşıyor olmak beni cok üzüyor
Bildiğim kadarıyla 24. hafta bitince yani 25e girince izne ayrılabiliyoruz. Ama iyice bir araştırmak lazım tabi.Kızlar, 24+0 da kamuda izne ayrılıyorsun ya. Benim ki tam bayramın ilk gününe denk geliyor? Nasıl bir yol izlicem, fikri olan var mı ve çevresinde bu raporu alanlar, 24 ncü haftaya girmeden 1-2 hafta önce almışlar mı, böyle bir inkan var mı acaba? Teşekkürler
Kisti nasıl alıyorlar? Açık ameliyat mı laparoskopi mi bilgin var mı? Ya malpractice durumuna uğrayıp davalık olmamak İçin pireyi deve yapan doktorlar olabiliyor ama hamile bir kişi zaten endişeli genel olarak hormonlardan diye düşünmeli ve olabilir olmayabilir diye anlatsa insan iki ihtimalide düşünür. Kötüye de hazır olun diyip iyi olma ihtimali için konuşmayınca insan daha da şüpheli oluyo...Tatlim ya biliyoruz ki doktorlar kendilerini korumak adına maalesef birazda haklilar kendi çaplarinda ama kotu senaryoları soylemeyi seviyolar
Eger durum bu kadar ciddi ve vahim olsaydi bence sana bunlari anlatmak yerine bunlari yapmak zorundayiz derdi ve hemen uygulamaya gecerdi
Kordon olayini bilmiyorum ama esimin kuzeninde bu kist olaylari vardi ve saglikli dogum yapti bebek biraz buyuyuncede kistleri aldilar su an ikisininde bir sorunu yok
İnsan yalnız olmadığını görünce biraz rahatlıyor, cevremde yok hic bu haftalara kadar bulanan. Psikolojimi etkilemeye basladi zaten herseye aglar oldum bide buna canım sıkılıyorBen hala iki tane içiyorum geçen cuma içmeyi unutmuştum çok kötü oldum cesaret edemedim o yüzden bırakmaya
Yaa Allah yardımcın olsun çok üzülüyorum gerçekten artık tadını çıkarmamız gereken haftalardayiz..Ben ben beeennnn ilaclara ragmen hala bugun bile 3 kere kustum
Prilam ne ki 8mg zofran kullaniyorum ben sabah aksam ona ragmen
Onu hic bilmiyorum ki tatlim eger bi karsilasirsak sorayim yazarim sanaKisti nasıl alıyorlar? Açık ameliyat mı laparoskopi mi bilgin var mı? Ya malpractice durumuna uğrayıp davalık olmamak İçin pireyi deve yapan doktorlar olabiliyor ama hamile bir kişi zaten endişeli genel olarak hormonlardan diye düşünmeli ve olabilir olmayabilir diye anlatsa insan iki ihtimalide düşünür. Kötüye de hazır olun diyip iyi olma ihtimali için konuşmayınca insan daha da şüpheli oluyo...
Elbette öyle Allah beterinden saklasın cümlemizi. Eşim bebek yada eşime bi riski var mı bunların dedi en son çıkmadan ve doktor bebek için değil anne İçin risk bakıcaz takipte dedi. Biz böyle parça parça söylediklerinden kanserden korktuk. Bide 12.haftada bişi yoktu şimdi 16+3de neden oldu diye çok düşünüyoruz. İnternetten bakınca çoğunlukla hamilelik başında oluyomuş diye okuduk, google de doktorculuk oynamaktan hiç hoşlanmam ama doktor yarım bilgi birakınca insan merakla bakıyo işteGeçen hafta benim drum böyle bir durum paylaşmıştı bebk gayet sağlıklı ve gelişimi de gayet iyiydi. Sıkma canını kist konusu umarım kanser vs değildir ama her şeyin çaresi var erken teşhis önemli moral hepsinden daha önemli hem senin hem bebeğin için
Tat cikarmak miYaa Allah yardımcın olsun çok üzülüyorum gerçekten artık tadını çıkarmamız gereken haftalardayiz..
Onu hic bilmiyorum ki tatlim eger bi karsilasirsak sorayim yazarim sana
Çok sevinirim canım, çok sağolOnu hic bilmiyorum ki tatlim eger bi karsilasirsak sorayim yazarim sana
Tam cevap alamadigim ve beni tatmin etmeyen doktordan da insandan da uzaklasirim kimse benim babamin oglu degilElbette öyle Allah beterinden saklasın cümlemizi. Eşim bebek yada eşime bi riski var mı bunların dedi en son çıkmadan ve doktor bebek için değil anne İçin risk bakıcaz takipte dedi. Biz böyle parça parça söylediklerinden kanserden korktuk. Bide 12.haftada bişi yoktu şimdi 16+3de neden oldu diye çok düşünüyoruz. İnternetten bakınca çoğunlukla hamilelik başında oluyomuş diye okuduk, google de doktorculuk oynamaktan hiç hoşlanmam ama doktor yarım bilgi birakınca insan merakla bakıyo işte
5dk icinde cnim ins dedigin gibi cikar.sagolasin saglikla hepinz dogurun insBenim 3 gun gecikmeyle ayni boyleydi testim
Onemli olan ne kadar kirmizi olmasi degil ne kadar surede belirmesi yani 5 dk sonra mi cikti cizgi yarim saat sonra mi
Ben hergun yapmistim idrar testini hergun buraz daha koyulasinca gidip kan verdim5dk icinde cnim ins dedigin gibi cikar.sagolasin saglikla hepinz dogurun ins
Ben hergun yapmistim idrar testini hergun buraz daha koyulasinca gidip kan verdim
Bunu da deneyebilirsin ya da hemen gidip kan ilk testini kac gun gecikme ile yptin
Evet en başta söylüyorlar mesela benim şuan bebekten büyük iki kistim var. Bir de arada mimik minikler dr sezeryan olursa temizlerim yoksa daha sonra alırız dedi ama kötü konuşmadı.Elbette öyle Allah beterinden saklasın cümlemizi. Eşim bebek yada eşime bi riski var mı bunların dedi en son çıkmadan ve doktor bebek için değil anne İçin risk bakıcaz takipte dedi. Biz böyle parça parça söylediklerinden kanserden korktuk. Bide 12.haftada bişi yoktu şimdi 16+3de neden oldu diye çok düşünüyoruz. İnternetten bakınca çoğunlukla hamilelik başında oluyomuş diye okuduk, google de doktorculuk oynamaktan hiç hoşlanmam ama doktor yarım bilgi birakınca insan merakla bakıyo işte
Bende eşime dedim farklı görüş alıcam şehir hastanesi doktorlarından. Ve bu doktorla devam etmeme ihtimalim çok yüksek diye. Yani tabiki sağlığın bi fiyatı yok ama 450lira muayene ücreti öncekilerde tüm görüşme ve ultrasona 10dk lık zaman içince aman sorun olmasın kolay ulaşalım diyoduk. Ama sorun olunca tatmin olunmayınca insan aynı bakamıyo..Tam cevap alamadigim ve beni tatmin etmeyen doktordan da insandan da uzaklasirim kimse benim babamin oglu degil
Imkanin varsa degistir doktorunu
Kendimizi bebegimizi emanet ediyoruz guvenmedigim biriyle ordinaryus olsa girmem doguma
Benimde beklediğim olgunluk sizde olan gibi bi durum. Şimdilik sorun değil ama bakalım nolacak duruma göre ilerleyelim demedi. Eski ultrason var mı diyo. Sanki normal zamanda bebek yokken her ultrason İçin çıktı veriyo doktorlar... diyorum rahim filmim var diyorum o olmaz yok diyo, ilk geldiğimde yoktu sizde diyom eski zamanlardan olan ultrasonlarından bul diyo. Bi ara kabus falan mı böyle saçma durum diye bile düşündümEvet en başta söylüyorlar mesela benim şuan bebekten büyük iki kistim var. Bir de arada mimik minikler dr sezeryan olursa temizlerim yoksa daha sonra alırız dedi ama kötü konuşmadı.
Çok üzücüGeçmiş olsun benim aynı haftalarda olana göre uzun sürmüş en azından aksilik kötü şeyler olmamış durmayan kanamalar vb şeyler oluyor rabbim daha kötüsünden korusun benim 36. Haftada ölü doğumum var onda 30.haftada suni sancıyı kabul etmedim çünkü ne zaman dogar bilemedim üç dört gün süren durumlar okumuştum 36. Haftada nişan geldi o zaman suni ssncı sldım sabahtan gitmiştim öğleden donraya bir şekil oldu
İnşallah sonu güzel olurda bu süreci hiç hatırlamazsın bileTat cikarmak mi
Karnim doysa yeter bana
Hergun 8 9 defa kusar mi insan ilaclara ragmen
Millet deli gibi kilo aliyo ben -8 den -6 ya yeni telafi ettim ahhhh ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?