2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben ben beeennnn ilaclara ragmen hala bugun bile 3 kere kustum
Prilam ne ki 8mg zofran kullaniyorum ben sabah aksam ona ragmen

Bildiğim kadarıyla 24. hafta bitince yani 25e girince izne ayrılabiliyoruz. Ama iyice bir araştırmak lazım tabi.

Kisti nasıl alıyorlar? Açık ameliyat mı laparoskopi mi bilgin var mı? Ya malpractice durumuna uğrayıp davalık olmamak İçin pireyi deve yapan doktorlar olabiliyor ama hamile bir kişi zaten endişeli genel olarak hormonlardan diye düşünmeli ve olabilir olmayabilir diye anlatsa insan iki ihtimalide düşünür. Kötüye de hazır olun diyip iyi olma ihtimali için konuşmayınca insan daha da şüpheli oluyo...

Ben hala iki tane içiyorum geçen cuma içmeyi unutmuştum çok kötü oldum cesaret edemedim o yüzden bırakmaya
İnsan yalnız olmadığını görünce biraz rahatlıyor, cevremde yok hic bu haftalara kadar bulanan. Psikolojimi etkilemeye basladi zaten herseye aglar oldum bide buna canım sıkılıyor

Onu hic bilmiyorum ki tatlim eger bi karsilasirsak sorayim yazarim sana

Elbette öyle Allah beterinden saklasın cümlemizi. Eşim bebek yada eşime bi riski var mı bunların dedi en son çıkmadan ve doktor bebek için değil anne İçin risk bakıcaz takipte dedi. Biz böyle parça parça söylediklerinden kanserden korktuk. Bide 12.haftada bişi yoktu şimdi 16+3de neden oldu diye çok düşünüyoruz. İnternetten bakınca çoğunlukla hamilelik başında oluyomuş diye okuduk, google de doktorculuk oynamaktan hiç hoşlanmam ama doktor yarım bilgi birakınca insan merakla bakıyo işte

Tam cevap alamadigim ve beni tatmin etmeyen doktordan da insandan da uzaklasirim kimse benim babamin oglu degil
Imkanin varsa degistir doktorunu
Kendimizi bebegimizi emanet ediyoruz guvenmedigim biriyle ordinaryus olsa girmem doguma

Evet en başta söylüyorlar mesela benim şuan bebekten büyük iki kistim var. Bir de arada mimik minikler dr sezeryan olursa temizlerim yoksa daha sonra alırız dedi ama kötü konuşmadı.

Tam cevap alamadigim ve beni tatmin etmeyen doktordan da insandan da uzaklasirim kimse benim babamin oglu degil
Imkanin varsa degistir doktorunu
Kendimizi bebegimizi emanet ediyoruz guvenmedigim biriyle ordinaryus olsa girmem doguma
Bende eşime dedim farklı görüş alıcam şehir hastanesi doktorlarından. Ve bu doktorla devam etmeme ihtimalim çok yüksek diye. Yani tabiki sağlığın bi fiyatı yok ama 450lira muayene ücreti öncekilerde tüm görüşme ve ultrasona 10dk lık zaman içince aman sorun olmasın kolay ulaşalım diyoduk. Ama sorun olunca tatmin olunmayınca insan aynı bakamıyo..

Evet en başta söylüyorlar mesela benim şuan bebekten büyük iki kistim var. Bir de arada mimik minikler dr sezeryan olursa temizlerim yoksa daha sonra alırız dedi ama kötü konuşmadı.
Benimde beklediğim olgunluk sizde olan gibi bi durum. Şimdilik sorun değil ama bakalım nolacak duruma göre ilerleyelim demedi. Eski ultrason var mı diyo. Sanki normal zamanda bebek yokken her ultrason İçin çıktı veriyo doktorlar... diyorum rahim filmim var diyorum o olmaz yok diyo, ilk geldiğimde yoktu sizde diyom eski zamanlardan olan ultrasonlarından bul diyo. Bi ara kabus falan mı böyle saçma durum diye bile düşündüm sizi ne kadar süre de çağırıyo doktorunuz muayene için? Benim sıradan hamilelik gibi 4hafta devamlı... bire önceden 2düşük, kan pıhtılaşması ve onu İçin iğne aspirin, lupus diye bağışıklık sistemi hastalığı ve onun ilaçlar, troid ilacı, insülin direnci ilacım falan olmasına rağmen...

Çok üzücü baya ileri haftalarda olmuş sebebi neydi söylediler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…