2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar ben diş hekimiyim. İkinci trimester diş tedavileri için en güvenli zaman. Bir doktora gidip diş tedavilerinizi yaptırabilirsiniz. Bence ertelemeyin. Doğuma yakın şiddetli ağrılarınız olabilir.
En yakın zamanda gitmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim

Öyle tabi ya bizim ki biraz evham heralde daha yolun başındayız normal kilolarda bile değiller henüz gramlar

Ya benim dolgum çok acayip şekildeydi aslında. Yanı dolgulu dişi doldurduktan sonra üzerindeki o gri jeli sağlam dişin üzerine kadar çekmişti doktor bende bitince fark ettim tabi. O sağlam dişin üzerindeki düştü heralde ama diğeriyle yapışık olduğu için ordan da minik bir parça geldi hafif açılmış gibi. Sabit bir ağrım yok ama su falan içince ağrı yapıyor.

Ya gerçekten o kadar oluyor mu bu gidişle benim de öyle olucak heralde

Ben en başından beri özele gidiyorum 12. Haftada erkek olma ihtimali %70 dedi. 16. Haftada kesin erkek dedi. Bir kere devlete gittim ordaki cihazlar gerçekten kötü, göstermiyor dedi geçti halbuki teyit için gitmiştim 12. Haftadan sonra yani senin için üzüldüm farklı bir durum olmuş. Istersen bir doktora daha git ya da dayanabilirsen ayrıntılı ultrasonda kadar bekle

Ben de tam 18+5 te (kendi doktorum olmayan) bir doktordan düşük tehlikem olduğu halde nasıl ortalıklarda dolaşabildiğim konusunda azar yedikten sonra hareketlerini hissetmeye başladım. Bizim kız paylanmayı bekliyormuş işte.

Kızlar ben diş hekimiyim. İkinci trimester diş tedavileri için en güvenli zaman. Bir doktora gidip diş tedavilerinizi yaptırabilirsiniz. Bence ertelemeyin. Doğuma yakın şiddetli ağrılarınız olabilir.
Merhaba, hoşgeldiniz. Benim diş etlerimde kanamalar başladı. Doktorumun önerdiği gibi karbonatlı su, internetten okuduğum gibi nar suyu ile doğal gargaralara devam edeyim mi yoksa dişçiye gitmeli miyim?

Bir kızım var ama yaşamayan gebeliklerimde var her yiyecekten yemek icap eder artık sebze ve meyveler eski kalorisinde değil insanı doyurmuyor kırk karnıbahar yemen lazım ki beyne gerekli enerji gitsin protein değerleri çok düşük bir et kaldı onunda yapayını üretmişler sebzelerle devam edince takviye şart gibi depoların boşalır bebeğe yetmez

Maşallah canım ben hala düzgün beslenemiyorum yumurta hariç. Muzu ağzıma sürmem, benim boyum çok kısa eşim de orta boylu, insallah bana cekmez oğlum
Anne karnında bebeklerde genetik faktörler ilk zaman devreye girmiyor diye biliyorum çünkü bir standartı var erkekte ayrı kızda ayrı ama onlarda bir iki cmoynuyor zannımca çünkü hafta hafta şu bu ölçü oluyor bebek düzenli besin almalı kanı incelten şeyler yiyin daha iyi besin gider

Benim gittiğim doktor için söylrmişlerdi her doktorun kız dediği bebek için sünnetli erkek demiş öyle çıkmış belki öyle bir durumdur ona gitmek istersen İstanbulda Recep Has ben hakkında okuduklarımda haklılık payı olduğunu gördüm

Masallah Masal bebege Haftamiz seninle ayni, benim kizim 16cm 217 gram. Gerideyiz galiba
Her doktor farklı ölçüyor ya bazıları fazla ölçüyor benim bebek dpguma on gün kala boyuna ve kilosuna farklı dedi dedim çocuk on günde zayıfladı mı anlamadm doktor önemsemiyordu belki moral için ama doğuma yakın nerdeyse dogum kilosunu boyunu tutturdu yani ölçümleri alırken tutturayım diye almıyorlar yada cihazlardan

Çok takilmayayim o zaman. Bir an üzüldüm iyi beslenemiyor muyum diye, bulantim da var her seyi yiyemiyorum. Sütle yumurtayi ihmal ediyorum tiksinmeye basladim galiba . Kizima yeterli bakamadigimi dusunmustum. Ah şu anne ve anne adaylarindaki bebegine yetememe kaygisi

Cok teşekkür ederim

Kızlar aranızda gyneferon demir ilacı kullanan var mı? Ictikten 10 dk sonra kustum acaba farklı demir ilacı tavsiyeniz var mı doktoruma sorup değiştireyim diyorum. Sanırım 2 gündür kusma sebebim bu. Yarın içmeyip kendimi kontrol edeceğim.

Deniyorum ama olmuyor. Doktora sorcm artk Pazartesi

Ben maltofer fol kullaniyorum cikolata kokulu ve küçük bir tablet memnunum bulantı yapmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…