2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Bana da bi demir ilacı çok mide bulantısı yapmıştı, ilk defa afedersiniz öĞürdum onu içince. Maltofer şurup verdi , şimdi ondan çok memnunum. Kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum. Mide bulantısı yapmadı.

Sadece bulantı olsaydı keşke. Aşırı kustum mide ve karın ağrısı oldu nefes alamıyordum. Doktorumu aradım hemen acile geldim. 2 tane serum taktılar ilacı bırakmam söylendi. Gerçekten kabus gibiydi.

Ben de aynı şeyi fark ettim. Şarjlı diş fırçası gerçekten faydalı.

Kalp-damar atiyor gibi pit pit oluyor ilk hissedildiginde. Sonra kaymalarini hissedersin sonra da tekmeler geliyor

Ben kullaniyorum gyneferon yeni basladim ama ilk ay da vermisti bana doktor bir zararini gormedim. Icmeden kontrol et bir bazi ilaclar yapabiliyor bunyeye gore degisir

Sadece bulantı olsaydı keşke. Aşırı kustum mide ve karın ağrısı oldu nefes alamıyordum. Doktorumu aradım hemen acile geldim. 2 tane serum taktılar ilacı bırakmam söylendi. Gerçekten kabus gibiydi.
Gerçekten ben de nefret etmiştim o ilaçtan. Siz de maltofer bi deneyin bakalım aile hekimi bile yazıyor. Şurup olduğu için daha hafif geliyor galiba. Daha bir sürü alternatif de varmış bu demir ilaçlarında. Bu da iyi gelmezse başka birini deneriz demişti benim doktorum.

Masallah Masal bebege Haftamiz seninle ayni, benim kizim 16cm 217 gram. Gerideyiz galiba
Önemli olan sağlıklı olması canım gerisini çok düşünmemek lazım ben hergün süt yumurta yoğurt yiyorum boyu ondan uzun olabilir bir de hergün muz yiyorum ona da kilo aldırıyor demişlerdi ama ne kadar doğru bilmiyorum benim bulantım fazla olmadı başından beri aynı şekilde düzenli besleniyorum bunun da etkisi olabilir dediğim gibi önemli olan sağlıklı olması inşallah detaylı ultrason da iyi geçer hepimizin

Kesinlikle değiştireceğim zaten asla kullanmam bir daha. Bu ilacı da soracağım doktoruma bundan kullanırım artık.

Benim de bugün dişimdeki köprü düştü bir kanadı dişçim aynı mahallede hemen koşup gittik yeniden taktı dış etlerin durumu iyi değil fırçalamaya dikkat et dedi hamilelikte normal dedi

Ben kullaniyorum gyneferon yeni basladim ama ilk ay da vermisti bana doktor bir zararini gormedim. Icmeden kontrol et bir bazi ilaclar yapabiliyor bunyeye gore degisir
Ben daha önce ferro sanol kullandım 6 ay hiç böyle bir şey olmamıştı. Ilk defa bir ilaç beni böyle yamulttu.

Benim de bugün dişimdeki köprü düştü bir kanadı dişçim aynı mahallede hemen koşup gittik yeniden taktı dış etlerin durumu iyi değil fırçalamaya dikkat et dedi hamilelikte normal dedi
Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok etkileniyor dişler onu anlamış olduk.

Ben Gyno Ferro Sanol kullanıyorum canım ama ben de öyle bir etkisi olmadı ilk içtiğim gün olmuştu sadece biraz bulantı sonra bünyem alıştı çok rahat içiyorum sabah akşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…