2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben Gyno Ferro Sanol kullanıyorum canım ama ben de öyle bir etkisi olmadı ilk içtiğim gün olmuştu sadece biraz bulantı sonra bünyem alıştı çok rahat içiyorum sabah akşam
Ay evet o çok rahat bende hamilelikten önce 6 ay kullandım yine ona dönmeyi düşünüyorum.

Çok teşekkürler
Ben pazar günü Osteo Formula'ya başladım. Dünden bu yana ağrılarım kesildi, rahat uyuyorum.
Doktor mutlaka doğru söylüyordur ama bu ağrılara açıkçası dayanamazdim.
Sevgiler
Tabi ki ağrılar kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Ben bir hafta sürdü ve geçti. O sebeple vermedi sanırım doktorum. Kalsiyum eksiği olanlar mutlaka kullanmalı ama vücudunda değerleri tam olanlar kullanmamalı demişti doktorum. Benim de ağrılarım geçtiği için sanırım yorgunluktan oldu diyorum. Umarım sizinkilerde geçer biran önce -.

Kızlar bizde bugün doktora gittik çok şükür her şey yolunda enfeksiyon için fitil verdi. Şuan iyiyim aslında ama elimin altında bulunsun diye.. 22. Hafta detaylı için ideal dedi. Kahve tüketimini sordum nescafe ya da Türk kahvesi günde bir fincan içilebilir hiç sıkıntı yok dedi burda da konuşulan bir şeydi söylim dedim
Tek üzüldüm 58 olmuşum şaka gibi bes ayda 6 kilo naptım ben ya nasıl böyle hızlı oldu

Canim doktor saglikli oldugunu söyluyor her seyi normal demisti takilmayim o zaman benim ilk aylarda bulantim olmadi iyi yedim ama sonradan bulanti cikti pek beslenemedim. Insallah detayli ultrasonlarimiz iyi gecsin canim

Ben varım canım gebeliğim boyunca çekmediğim mide bulantısını bu ilaç sayesinde yaşıyorum. Sabah aç karnına almak gerekiyor ama böyle bir mide bulantısı olamaz kabus gibi eczacı tavsiyesi ile akşam uyurken alıp hemen uyuyorum o biraz rahatlatıyor kontrole gidene kadar eksiklik olmasın diye böyle idare ediyorum ama doktora gittiğimde değiştirmesini isteyeceğim bende

Ben baş edemedim bugün hastanelik oldum valla cidden ilaç mahvediyor insani bende değiştireceğim

Kızlar, aile hekimliği bana elevit pronotal yazdı multivitamin olarak. Bu ilacı kullanan var mı acaba ? Kadın dogumcuma da sordum devam et ona dedi. Sanki iştah açıyor gibi

Kızlar, aile hekimliği bana elevit pronotal yazdı multivitamin olarak. Bu ilacı kullanan var mı acaba ? Kadın dogumcuma da sordum devam et ona dedi. Sanki iştah açıyor gibi
Ben regenesis kullanıyorum ikinci kutuya geçtim hiç iştahla ilgili değişiklik olmadı bende. En başından beri çok yemeye devam

Ben regenesis kullanıyorum ikinci kutuya geçtim hiç iştahla ilgili değişiklik olmadı bende. En başından beri çok yemeye devam
Hadi ya ben de fazla yemiyordum ama çarşambadan beri içiyorum, folik asitimde bitmedi vardi biraz (ondada 19 mineral var icinde) ikisini aynı anda içtim belki oyuzden de olabilir 1.5 - 2 kg arttı kilom sen baştan beri yediğin icin hissetmemisindir belki. Vitaminler genelde iştah aciyirmus ya bende seviniyordum 4 ayı geçtim kilo almadan diye ama almamam imkansız olucak heralde

Belkide ben en başından beri midem bulanmadı diye öküz gibi yediğim için anlamadım olabilir benim folik asit 3. Ay bitti ve direk bu vitamine başladım yanında da D vitamini kullanıyorum. Bende 3 kilo aldım bu ay almamışım ya da gr olarak aldım kıyafet vs derken tartıda değişmedi bakalım kaç kilo ile bitiricem cidden aşırı merak ediyorum

Ay arkadaşım 22 kilo aldı. Onu gördükce korkuyorum valla bekliycez ve görücez sonunda canim. Inşallah Çok kilo almadan vücudumuzun deforme olmadan doğuma gideriz

Ay arkadaşım 22 kilo aldı. Onu gördükce korkuyorum valla bekliycez ve görücez sonunda canim. Inşallah Çok kilo almadan vücudumuzun deforme olmadan doğuma gideriz
Benim bir kuzenim 25 almış ablamda 18 almıştı valla sağlıklı besleniyorum ama canım ne isterse de onu yiyorum inşallah aşırı almayız dediğin gibi

Merhaba arkadaşlar bugün biraz Boğaz ağrısı yaşıyorum, kızarmışta boğazım ne yapabilirim evde önceden yaşayan varmı acaba.

Ya sonradan aklıma geldi dr Banu çiftçi nin videolarinda bu haftalarda artık bebeğin baş-topuk mesafesini ölçüyolarmis, bebek kıvrık durduğu icin o da cok net bi sayı olmuyo sanırım. Benim dr hala baş-popo mesafesini ölçüyor, hatta videoya aldık bi daha izledim kafadan popoya kadar ölçtü. Sen dikkat ettinmi nerden nereye ölçtügüne?

Merhaba arkadaşlar bugün biraz Boğaz ağrısı yaşıyorum, kızarmışta boğazım ne yapabilirim evde önceden yaşayan varmı acaba.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Bir tatlı kaşığı balın üzerine biraz limon damlatıp yiyebilirsiniz. Eğer içebiliyorsanız ballı süt veya ıhlamur da iyi gelir ben hasta olacak gibiydim öyle yapmıştım.

Selamlar, ben 21.haftaya girecegim ve bebegi cok erken hissettim. Yazdigimda da cogu arkadas bu haftalarda hissedilmez diye yorum yapmisti ama ayni sizin yazdiklariniz gibiydi butun surec once misir patlamasi gibi sonra icimde birsey gidikliyor gibiydi. 18.haftadan sonra kasik kisminda daha bariz damar atmasina donustu. 20. Haftada da artik bariz tekmeliyor hatta esim de 20.haftada hissedebildi

Merhaba kızlar Allah izin verirse bende Eylül Annesi olacağım.Aranıza yeni katılıyorum kısmetse bu 3.çocuğum olacak sürpriz bir gebelik durumu yaşadım :) ufak bir şoktan sonra fazlasıyla duruma adapte olduk meğer ailecek istiyormuşuz demek ki:) tabi diğer gebeliklerim gibi çok rahat geçmiyor sanırım hem yaştan dolayı hemde evde beni bekleyen 2 çocuk birde eşi sayarsak 3 çocuk:) koşturması arasında çok yoruluyorum ve buda sürekli olarak hem belime hem de kasıklarıma ağrı olarak yansıyor( birde bolca halsizlik)bir sıkıntı olmadan minik mucizeme kavuşurum inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…