- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #12.781
Bende durum yapmak istiyorum dayanamayip yapicam galiba 2gundur zor duruyorumAy bende dün öğrendim %90 kız dedi ailelerle paylaştımgittim WhatsApp durumu da yaptım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende durum yapmak istiyorum dayanamayip yapicam galiba 2gundur zor duruyorumAy bende dün öğrendim %90 kız dedi ailelerle paylaştımgittim WhatsApp durumu da yaptım
![]()
İnşAllah dünkü çok net konuştu biz sormadan cinsiyet dedi bizeAy canim inşallah senin de kiz olur2 li de erken demişti doktor bisey söylemedi bize. Hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah
kiz esya falan almak daha kolay hem ben susluyum biraz sarisinim herkes kiz yakıştırdı keşke kiz olsa diye. Kafama girdi iyice bu düşünce. Çin takvimi de kiz ama kısmet bakalım
![]()
Senin de kız mıydıBende durum yapmak istiyorum dayanamayip yapicam galiba 2gundur zor duruyorum![]()
İnşallah canım benim :))))oyyy ne güzel haber maşallah, sağlıkla gelsin inşallah![]()
4,5 sene oldu ama bugün gerçekten aşırı bir karnımın içi acıyor resmen doktora da bugün gittim birde bir sıkıntı olsa söylerdi. Amin inşallah canım benimmkaç sene oldu sezeryan olalı? onunla da alakalı olabilir. benim on sene oldu. arada adet sancısına benzer ağrım oluyor.
hayırlı olsun bu arada sağlık selametle kavuşun...![]()
Inşallah tekrar haberleşelim diğer kontrolde hayırlısıyla bakalımİnşAllah dünkü çok net konuştu biz sormadan cinsiyet dedi bizebende bayılıyorum kız eşyalarına hep gözüm onlarda valla inşallah seninde kız olur gönlüne göre olur. Çin takvimi bana erkek dedi ama benimki tüp bebek olduğu için pek günü uymuyor onu yapamadım ben
Maşallah bol bol süt olsun75-80 kullanıyordum ama büyümüşler ve 80 numara çook sıktırıyor![]()
Kesinlikle kendi doktorum çok ilgili sağolsunAA çok üstün körü birde kendi doktorun daha iyi ilgilenir inşallah kalbine göre verir Allah haber ver mutlakavalla sabırla bekliyoruz hep
Amin, hepimizinki inşAllah canımMaşallah bol bol süt olsun![]()
Benim 8 yıl oldu sezaryen. Ama hiç ağrım olmuyor. Sizinki de geçici bir şeydir büyük ihtimalKızlar merak edenler için ikinci kez oğlum oluyorTeoriler bende işe yaramadı maalesef :)) çok şükür iyi sağlıklı bir bebek keyfi de yerinde :)) ilk doğumu sezaryen olan annelere sorum var 15. Haftada olup karın içi acıma yaşayan var mı ? Son 2 saattir karnımın içi acıyor bildiğiniz acaba sezaryenden kaynaklı olabilir mi
İnşallah geçicidir çünkü çok can sıkıcı bir durum şuandaBenim 8 yıl oldu sezaryen. Ama hiç ağrım olmuyor. Sizinki de geçici bir şeydir büyük ihtimal
Hahah gaza geldim ve yaptımmSenin de kız mıydıya ben dün dayanamadım yaptım valla yap gitsin içinde kalmasın
![]()
Hahah gaza geldim ve yaptımm![]()
Basladilar bileAy hadi gözün aydıın iyi yaptındaha durmaz bugün te wlefon yazan yazana
isim düşündünüz mü
Biz nasip olursa koycaz netleşti ismi Umay olcak inşallahBasladilar bileama benkmhsouma gidiyo tabi isim dusunduk ama net deil aklimizda 3 isim var Masal Melina ve Ceylinn sizin varmi aklinzda bi isim
Evet Umay da cok guzelmis Melina ismi bal anlamina geliyomus yunancada benim sadece soylenişi cok hosuma gitti kulaga hos geliyo ama buyuk ihtimal Ceylin olucak gibi bakalm hayrlsii insallahBiz nasip olursa koycaz netleşti ismi Umay olcak inşallahmasal ve Ceylin de çok güzel melina yı ilk defa duydum
bunlar dışında sevdiğim isimler Yade özgü ekin falanda vardı ama umayı eşimde çok beğendi onu seçtik
![]()
Çok geçmiş olsunMerhabadün akşam ateşlenme şikayeti ile gittiğim hastanede covıd testi de yaptırdım, sabah pozitif çıktı, geçirenler nasıl geçirdi acaba nasıl, takviyeler yaptınız
Evet söylenişi çok kibar anlamında güzel melinanınEvet Umay da cok guzelmis Melina ismi bal anlamina geliyomus yunancada benim sadece soylenişi cok hosuma gitti kulaga hos geliyo ama buyuk ihtimal Ceylin olucak gibi bakalm hayrlsii insallah![]()