- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #13.041
Eski acı bende de kalmadı ya önceden daha fazlaydıBenim göğüslerim küçüldü ve hassiyeti sıfıra düştü yasizde de varmı bu durum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski acı bende de kalmadı ya önceden daha fazlaydıBenim göğüslerim küçüldü ve hassiyeti sıfıra düştü yasizde de varmı bu durum
Bende 4 gözle bekliyorum 12. Haftada kasıkta birhareket hissettim sanki balon patladı ufak ufak ama o günden sonra birdaha olmadı her gün kontrol ediyorum hissetmek için meraktsyim 4 gözleNe güzel hissetmeye başlamışsınız bebişleri
Bende şüphelenmeye başladım 2 gündür ama emin olamıyorum bir türlü bebiş mi değil mi diye
Kuvvetli bir tekme yemeden anlamıcam galiba![]()
Benimkler yeni başladı ağrımaya çok ağrıyor larBenim göğüslerim küçüldü ve hassiyeti sıfıra düştü yasizde de varmı bu durum
Bebektir canımKızlar ben kasıklarımda arqda bi balık kayması yada pıt pıt bişeyler hissediyorum bebek bu değil mi
Kaç gündür aynaya geçip bakıp duruyorum iyice sapıttımEski acı bende de kalmadı ya önceden daha fazlaydıbu 9 ay bize geçmeyecek sanırım
bende küçük hareket hissediyorum günde bi kaç kez sonra uzun süre hissetmeyince acaba bişey mi oldu diye içim içimi yiyor
elimden gelse 2 günde bir doktora gideceğim
![]()
21. Haftadan sonra düzene giriyormuş sanırım hareketleri o yüzden sakin olmaya çalışalımKaç gündür aynaya geçip bakıp duruyorum iyice sapıttımanneme filan soruyorum göbeğim mi kayboldu göğüsüm mü küçüldü
ben daha hissedemiyorum ya
15. Haftamda hissettim gibi bir kez daha da olmadııı
Az kaldıı21. Haftadan sonra düzene giriyormuş sanırım hareketleri o yüzden sakin olmaya çalışalım![]()
Beeeennn, küçülmedi ama hassasiyet sıfır artık.Benim göğüslerim küçüldü ve hassiyeti sıfıra düştü yasizde de varmı bu durum
Ilk hamileligimde 30. Haftada doktorun baska hastaneyr gitti .bnde pesine gitmistim uzakti ama zaten doguma az var fazla gitmiyecegim diye sorun etmemistimKızlar ben hem devlete hemde özele gidiyordum. Cuma günü için özelden randevu almak için hastaneyi aradım ve doktorumun bugün itibariyle hastaneden ayrıldığını öğrendimSonra başka bir doktora aldım dolu olduğu için cumaya alamadım diğer hafta perşembe günü gidicem. Cinsiyetide öğrenmem gecikti tabii.. Doktorumu seviyodum ama hayırlısı napalım bana denk gelir zaten böyle şeyler
![]()
Ben zaten 2 kere gitmiştim aslında başında böyle bişey yaşamam iyi oldu benimki de yakın olsa giderdim ama şehir değiştirecekmiş sanırımIlk hamileligimde 30. Haftada doktorun baska hastaneyr gitti .bnde pesine gitmistim uzakti ama zaten doguma az var fazla gitmiyecegim diye sorun etmemistim
İnşallah en kısa zamanda her şeyi yiyebilecek duruma gelirsinBugün de aylar sonra soğanlı bir yemek yapabildim. Hala çok kokuyor ama daha az. Hep hamur işi kahvaltı pilav makarna yiyordum normalleşmeyi çok istiyorum.
Kaçıncı haftadaydınBeeeennn, küçülmedi ama hassasiyet sıfır artık.
Tabi hastane ile yaptık ister hastanenin anlaştığı sigorta ile yapıyorsunuz isterseniz başka özel sigorta ile biz kendi özel sigortamızla görüştük daha yüksek bir fiyat çıkardı hastanenin imkan ve fiyatı daha cazip gelince direk hastane ile yaptık sözleşmeyi hatta memur olduğumuz için vergiden de düşüyormuş biz bunu yeni farkettik maaşa aylık 100 küsür TL ekleniyor üç aydır almamışız o parayı da sonradan alamıyoruz maaşlar aylık hesaplandığı için geriye dönük alınmıyor sağlık olsun artık bebeğimiz iyi olsun da gerisi çok da önemli değil![]()
Çılgınlar gibi limon yedim başlarda canım hiç tatlı istemedi hatta tatlı midemi bulandırıyordu sonuç erkekSelammm ekşi tatlı yemeniz cinsiyette farkettimi gerçekten kizlar
Ben cok meyve yedim kilo kilo ayva yedim ilk zamanlar daha cok tuzlu ve eksi yedim ama tatli midemi yakiyodu ondan yemiyordum smdi hem tatli hem tuzlu farketmiyor ozellikle biseye de aşermedm canmin cektiklerini yedim hepSelammm ekşi tatlı yemeniz cinsiyette farkettimi gerçekten kizlar
17+2deyim ama sanırım 10 gündür yok hassasiyet ağrı. Sadece ucunda biraz hissediyorum. Cumartesi kontrolum vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktorKaçıncı haftadaydın?
Kaçıncı haftadasın karın yükseldiği için hareketler üste olması lazım ilk zaman 12. Haftalarda ben rahat birşeyler hissediyordum bebek yukarlanınca sırta dogru girintide zannımca artık hissedemiyorum 16 oldum arada nirşeyler oluyor gibi ama göbektede kessem öncesinde yarım ile bir kilo arasında yağ çıkardı ondandaKızlar ben kasıklarımda arqda bi balık kayması yada pıt pıt bişeyler hissediyorum bebek bu değil mi