Omleti peynirli zeytinli de yapıyorum, haşlama pek yemiyor zaten. Yumurtaya karşı bir tepki oldu sanırım. Peynirli o ekmekleri ben dw çok severim. Deneyeyim bakalım. Teşekkürler
Kucakta sallıyorum ben de iyice sersemleyene kadar, ama uyumuyor, emzik de almıyor şu sıra, alsa daha kolay olacak. Sonra tekrar emzirmeye çalışıyorum, memeyi emmese de ağzında tutunca uyuyor.
Ben de bestiron kullanıyordum. Ferro sanol a geçtik. Geri dönüşü daha iyi dedi. 10.ayda kullanmaya başladık 13.ayda kontrole çağırdı. Tekrar kan alacak sanırım

Damladan önce 30 dk, sonra 1 saat açlık olması gerekiyor. Demir ilacı açken daha iyi etki ediyormuş. Bu saatleri sabah ayarlayamıyorum bazen. Sabah, akşam iki kez dedi demiri ama inci zaten çok kolay kaka yapmıyor, iyice kabız olacak diye korkumdan düzenli veremiyorum. Bizim dr da fasulye, nohut gibi bakliyatları çok önemsiyor. Özellikle yedirmeye çalışma, çorbalarına at bir avuç dedi. Öyle yapıyorum ben de. Tarhanaya, yoğurt çorbasına atıyorum. Mercimek çok gaz yapıyor, onu daha az veriyorum.