- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.501
Kızlar möllers balık yağını kullanan var mı? Yada doktoruna soran her hafta balık yiyemiyoruz açığı kapatmak için kullansam mı diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de her gün yedirmeye çalışıyorum et. Bazrn çok güzrl yiyor tabi bazen yemiyor. Çatalla verdik biz de hoşuna gider gibi oldu ama yok yemiyot. Bugün zorladı beni. Yarın kahvaltıda kanepe ve kek denicem bakalim yicek miÇatal kaşık aldım ona minik çatala mesela kaşarı batırıp veriyorum birkaç gündür yiyor öyle. Bizim doktorumuzda yapmamıştı ebemiz kızmıştı baya eksikliği varsa diye. Başka doktorda yaptırdım Demir depoları boştu mesela. Demiz ilacı kullanmadım pek onun yerime her gün mutlaka et yada koyma yiyor
Çok haklısın çevreden bebek kiyafeti verebilecek birileri varsa iyi oluyor bi önceki sene ucuz oldugundan rahat rahat almislar genelde birde cabuk buyudukleri icin cok giyilmemis oluyor tavsiye ederim. Letgo gibi sitelerde uygun fiyata 3 torba bebek kiyafeti verenlerde var ve ya ucretsiz olarak.tek parcaya 100 lira vermek mantiksiz geliyor avrupa olduk artik orada sık sık ikinci el pazarlarinda bebek urunleri oluyor tavanarasini bosalt etkinligi oluyor bizde de olsa iyi olacakKızlar 12-18ay yani sonbahar kışlık bisiler bakayım dedim o fiyatlar neeyyy inanmıyorum lcw bile ikili takım 200-400tl ee lazım bebelere keşke doğmadan alsaydım![]()
Evet bu kültürü benimsemiş olsak keşke yenidogan kıyafetleri evet ama bu dönem ek gida falan çok fazla batıyor kıyafetler herturlu meyve sebze lekesi mevcut bizdeÇok haklısın çevreden bebek kiyafeti verebilecek birileri varsa iyi oluyor bi önceki sene ucuz oldugundan rahat rahat almislar genelde birde cabuk buyudukleri icin cok giyilmemis oluyor tavsiye ederim. Letgo gibi sitelerde uygun fiyata 3 torba bebek kiyafeti verenlerde var ve ya ucretsiz olarak.tek parcaya 100 lira vermek mantiksiz geliyor avrupa olduk artik orada sık sık ikinci el pazarlarinda bebek urunleri oluyor tavanarasini bosalt etkinligi oluyor bizde de olsa iyi olacak.
Ucretsiz ve ya ucuza alinca cesit çeşit elbiseleri batarsa batsın diyip önlük niyetine giydiriyorsun tavsiye ederimEvet bu kültürü benimsemiş olsak keşke yenidogan kıyafetleri evet ama bu dönem ek gida falan çok fazla batıyor kıyafetler herturlu meyve sebze lekesi mevcut bizdeyazın evde zibinla gecti gitti aldigim elbiseler etiketli kaldı ama kış çetin geçecek belli
![]()
ya bizim de tum bodyler perisan. Saldim aritk onluk falan da takmiyorum. Aksam mutlaka yikiyorum her tarafi yemek cunku resmen rengi aicliyor dustan sonraEvet bu kültürü benimsemiş olsak keşke yenidogan kıyafetleri evet ama bu dönem ek gida falan çok fazla batıyor kıyafetler herturlu meyve sebze lekesi mevcut bizdeyazın evde zibinla gecti gitti aldigim elbiseler etiketli kaldı ama kış çetin geçecek belli
![]()
evet bizim kesmemiz cok zor. Bende de o kadar ugrasacak enerji ve kararlilkk yok ne yalan soyleyim. Dun bi emiyor yeni dogan gibi 25-30 dk. Belki saat siniri koyabiliriz kendimize atiyorum 12 den 3 e kadar emzirmeyelim diye.Ben hayatta gece beslenmesi falan Kesemem. Geçenlerde bir buhran geçirdim eşim söz verdi ilk arkadaşlarınla buluşmada 2 saat bakıcam diye. Bu 11 aydır ilk kez oluyor bu arada. Neyse sabah kahvaltıya gidecektik kızlarla. Dodiş zaten berbat bir gece geçirdi. 1dw yattı 4te uyandı 7ye kadar uyumadı uyanık kaldı. Sonra 7de uyudu. Ben de 9da evden çıkıyordum kiiiii uyandı hemen ağzına meme girmesi lazım olmadı tabii çocuk ağlıyor ve eşim duymuyor geri döndüm eşimi uyandırıdm poposuna vurmaya başladı hiç alakası yok dah çok ağlıyorkucağına al dedim mememeeeeeee diye ağlıyor ama 2 dk sonra falan sustu evden çıktım. Yani gece 3 4 kalkan bir bebek olsa bellki düşünürüm ama 10 kez kalkan bir bebekle ben düşünmem ya eme eme uyusun işte ne yapayım.
Ya ben başladım ama sanki inadına karşıma hep aksine yorumlar çıkıyor bende vicdan azabı çekiyorum acaba hata mı yapıyorum diyeBen hayatta gece beslenmesi falan Kesemem. Geçenlerde bir buhran geçirdim eşim söz verdi ilk arkadaşlarınla buluşmada 2 saat bakıcam diye. Bu 11 aydır ilk kez oluyor bu arada. Neyse sabah kahvaltıya gidecektik kızlarla. Dodiş zaten berbat bir gece geçirdi. 1dw yattı 4te uyandı 7ye kadar uyumadı uyanık kaldı. Sonra 7de uyudu. Ben de 9da evden çıkıyordum kiiiii uyandı hemen ağzına meme girmesi lazım olmadı tabii çocuk ağlıyor ve eşim duymuyor geri döndüm eşimi uyandırıdm poposuna vurmaya başladı hiç alakası yok dah çok ağlıyorkucağına al dedim mememeeeeeee diye ağlıyor ama 2 dk sonra falan sustu evden çıktım. Yani gece 3 4 kalkan bir bebek olsa bellki düşünürüm ama 10 kez kalkan bir bebekle ben düşünmem ya eme eme uyusun işte ne yapayım.
Oyyy kıyamam ben ona, bizimkide ilk başta korkuyordu şimdi peşinde geziyor hatta robotun önüne geçiyor çalışamıyor aletya bizim de tum bodyler perisan. Saldim aritk onluk falan da takmiyorum. Aksam mutlaka yikiyorum her tarafi yemek cunku resmen rengi aicliyor dustan sonrave yazin o kadar tshirte hic gerek yokmus, sicakta giyilmedi. Belki sonbaharda lazim olur
Kiyafetlerib temizlerini kaldiricam kismet olursa ikinci icin
evet bizim kesmemiz cok zor. Bende de o kadar ugrasacak enerji ve kararlilkk yok ne yalan soyleyim. Dun bi emiyor yeni dogan gibi 25-30 dk. Belki saat siniri koyabiliriz kendimize atiyorum 12 den 3 e kadar emzirmeyelim diye.
Zamanla sureyi arttiririz. Bilmiyorum denesek mi?
Sansli arkadaslar var ama benim esim de hic duzgun bakamaz. Gecen ben evdeykeb 5-10 dk ilgilendi robotu calistirip korkutmus cocugu. Bebegim salona girince boynuma sariliyordu dunrobot diyince boynuma atliyor.
Senin gece uyanmanı ne kadar içselleştirdiysem gece kaç kez kalktığımı saymayı bıraktım artık.Ben hayatta gece beslenmesi falan Kesemem. Geçenlerde bir buhran geçirdim eşim söz verdi ilk arkadaşlarınla buluşmada 2 saat bakıcam diye. Bu 11 aydır ilk kez oluyor bu arada. Neyse sabah kahvaltıya gidecektik kızlarla. Dodiş zaten berbat bir gece geçirdi. 1dw yattı 4te uyandı 7ye kadar uyumadı uyanık kaldı. Sonra 7de uyudu. Ben de 9da evden çıkıyordum kiiiii uyandı hemen ağzına meme girmesi lazım olmadı tabii çocuk ağlıyor ve eşim duymuyor geri döndüm eşimi uyandırıdm poposuna vurmaya başladı hiç alakası yok dah çok ağlıyorkucağına al dedim mememeeeeeee diye ağlıyor ama 2 dk sonra falan sustu evden çıktım. Yani gece 3 4 kalkan bir bebek olsa bellki düşünürüm ama 10 kez kalkan bir bebekle ben düşünmem ya eme eme uyusun işte ne yapayım.
Banu hiç emmiyor değil ki, sıkma canını. Gece açlıktan uyanmiyormus ki Kağan. Aç olsa aranacak ve yine emzireceksin. Vicdan yapma canım benim. Bak inci sulugu emziği alsa ben de deneyeceğim ama kesinlikle almıyor, illa meme ağzında olacak. Dişi çıksın, rahatlasın diye erteledim ben de. Zor bir yola girdin, yolu da kolayladın. Böyle düşün.Ya ben başladım ama sanki inadına karşıma hep aksine yorumlar çıkıyor bende vicdan azabı çekiyorum acaba hata mı yapıyorum diyeherkes emsin gece daha faydalı gelişmesi için falan yazmış postlarda, emerek uyusun zaten bu zamanlar da geçecek falan diyen çok. Aklım karıştı resmen
Oyyy kıyamam ben ona, bizimkide ilk başta korkuyordu şimdi peşinde geziyor hatta robotun önüne geçiyor çalışamıyor aletgece beslenme olayida canımı sıkmaya başladı, daha yaşına girmedi acaba erken mi davrandım hata mı yapıyorum diyorum. Süt azalıyor diyenden tutun da gece emmesi daha faydalı diyene kadar bir sürü yorum okudum içim cızz etti. Ama şunu fark ettim ki gece beslenmesini kesmeye karar verdiğim günden beri sadece 2 kez kalkıyor geceleri. Tesadüf mü işe mi yarıyor anlamadım. Bir yanım 2 kez kalkıyor artık emzir gitsin diyor bir yanım da hayır alışır hiç uyanmaz uykusunu alır daha sağlıklı diyor. Kalbim paramparça resmen
![]()
Yaa Merve tüh niye öyle oldu bence yanından ayrıldığı için yapıyor gündüz falan sen yanındayken uzun uyuyor diyordun ya onu istiyor olabilir. Of keşke bu kadar dertlendirmeseydim seniSenin gece uyanmanı ne kadar içselleştirdiysem gece kaç kez kalktığımı saymayı bıraktım artık.üst damak su toplamış gibi bembeyaz, dişler çıkana kadar mecbur emzireceğim.
Benim eşim de bakamıyor, çocuk feryat figan ağlar duymaz. Ayda 1 derim ki, 1 saat uyuyayım sabah erken kalk, benim uykuya zaafım var der bana. Sanki ben uyumayı sevmiyorum. Neyse uyandı da baktı diyelim, altına kakasini yaptı diye uyandırır. Çocuğa daha yememesi gereken şeyleri verir o sırada mesela. Bazen bakmasa daha iyi dediğim bile oluyor bu yüzden.
Sana da üzüldümUyusun da emerek uyusun ne yapalım artık.
Banu ağlasa kendini kötü hissedebilirdin aplamadı ki çocuk istemiyor belki de susadı ya da emzik istedi zaten bir kere ağladı onda da verdin. Her çocuğun düşkünlüğü farklı maşallah güzel de yiyor sen nasıl istiyorsan öyle yapYa ben başladım ama sanki inadına karşıma hep aksine yorumlar çıkıyor bende vicdan azabı çekiyorum acaba hata mı yapıyorum diyeherkes emsin gece daha faydalı gelişmesi için falan yazmış postlarda, emerek uyusun zaten bu zamanlar da geçecek falan diyen çok. Aklım karıştı resmen
Oyyy kıyamam ben ona, bizimkide ilk başta korkuyordu şimdi peşinde geziyor hatta robotun önüne geçiyor çalışamıyor aletgece beslenme olayida canımı sıkmaya başladı, daha yaşına girmedi acaba erken mi davrandım hata mı yapıyorum diyorum. Süt azalıyor diyenden tutun da gece emmesi daha faydalı diyene kadar bir sürü yorum okudum içim cızz etti. Ama şunu fark ettim ki gece beslenmesini kesmeye karar verdiğim günden beri sadece 2 kez kalkıyor geceleri. Tesadüf mü işe mi yarıyor anlamadım. Bir yanım 2 kez kalkıyor artık emzir gitsin diyor bir yanım da hayır alışır hiç uyanmaz uykusunu alır daha sağlıklı diyor. Kalbim paramparça resmen
![]()
Evet haklısın, odayı ayırdığım için de olabilir. Kucağıma alıp koltuğa oturunca hemen uyuduğu da oluyor çünkü. Özlüyor sanırım, yanında olmamı istiyor.Yaa Merve tüh niye öyle oldu bence yanından ayrıldığı için yapıyor gündüz falan sen yanındayken uzun uyuyor diyordun ya onu istiyor olabilir. Of keşke bu kadar dertlendirmeseydim senibu arada eve geldiğimde ortalık perişan baba perişan çocuk çok ağlamış meme diye. Halbuki sürekli evde de emmiyor ama herhalde anne demek istiyor anlamadım. Uyuyamamış hiçbir şey yememiş çok üzüldüm bir de eşim ağlarken fotoğrafını çekmiş gözünden yaş bile gelmiş
bu arada ben emerek uyumasına çok razıyım kalkıp sallamak çok zor oluyor
sana dogru geleni yap banucum kimseye bakma.gece beslenmesine gerek yok diyeb de cok, aksini diyen de coktur. Zaten bebeklere zorla bisey yaptirmak zor. Meme istese bas edemez verirsin, bas bas bagirir kagan. Ikiniz ne istiyorsunuz dinamiginiz nasil o onemliYa ben başladım ama sanki inadına karşıma hep aksine yorumlar çıkıyor bende vicdan azabı çekiyorum acaba hata mı yapıyorum diyeherkes emsin gece daha faydalı gelişmesi için falan yazmış postlarda, emerek uyusun zaten bu zamanlar da geçecek falan diyen çok. Aklım karıştı resmen
![]()
Ya evet öyle tabiki ama sonra diyorum ki açlıktan olmasa bile kalkınca emiyordu acaba emse mi ne yapsam diye kafam karışıyorBanu hiç emmiyor değil ki, sıkma canını. Gece açlıktan uyanmiyormus ki Kağan. Aç olsa aranacak ve yine emzireceksin. Vicdan yapma canım benim. Bak inci sulugu emziği alsa ben de deneyeceğim ama kesinlikle almıyor, illa meme ağzında olacak. Dişi çıksın, rahatlasın diye erteledim ben de. Zor bir yola girdin, yolu da kolayladın. Böyle düşün.
Evet canım ağlamıyor zaten ağlasa çaresiz kalsam mecbur veririm ama kafam karışıyor gerçektenBanu ağlasa kendini kötü hissedebilirdin aplamadı ki çocuk istemiyor belki de susadı ya da emzik istedi zaten bir kere ağladı onda da verdin. Her çocuğun düşkünlüğü farklı maşallah güzel de yiyor sen nasıl istiyorsan öyle yap
Teşekkür ederim canımsana dogru geleni yap banucum kimseye bakma.gece beslenmesine gerek yok diyeb de cok, aksini diyen de coktur. Zaten bebeklere zorla bisey yaptirmak zor. Meme istese bas edemez verirsin, bas bas bagirir kagan. Ikiniz ne istiyorsunuz dinamiginiz nasil o onemli
Robottan korkmuyordu aslinda ama emeklerken takip etmesi korkuttu sanirim. UmArim travma olmaz ya![]()