- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.921
Teşekkür ederizAyyy bu tip ne yaaamaşallah mercoo bu ne güzellik ya
kız çocuğu cidden başka bir şey ya bizim evde canavar var resmen
güzel günlerin olsun bahtın hep açık olsun güzel kızım
![]()
Doğum gününe 4 kız bebek, 1 erkek bebek geldi. Erkek olanın annesi ve babası 1 sn oturamadı
Teşekkür ederizOyun oyuncak önerisine bende açığım.Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yılları olsun.Çok güzel fotoğraflarınız.birde şarkı onerisi olan var mı?biz ali babanin çiftliği ve badem adamı seviyoruz fransaya oyuncaklarimizi getiremedik fazla burda peluş oyuncaklar ve biraz plastik oyuncagimiz biraz kitabimiz var.bir tane ikinci el ilk adim arabasi aldik onun muzigi var tuslarina basip dinliyor hosuna gidiyor ama mööleyen tuşu sevmiyor ağlıyor.
Iyi tatiller inşallah güzel geçer keyfini çıkarın bol bol fotograf cekin cok guzel ani kaliyor ne tarafa gidiyorsunuz? hala denize girenleri görünce özlem duyuyorum.burda havalar serinledi 20 küsur derecelerde sabah montla çıkıyoruz öğlen ısınıyor.
Vakit nasıl geçiriyorsunuz kızlar insan kendini tekrarlıyor. Çevremizde başka insanlar varken onlar birsey söylüyor fikir oluyordu.
Dışarı çıkıyoruz sabah akşam sabah okula geç kalan çocukları okulun kapısında bekletiyorlar onları gösteriyorum kızıma eğlence oluyor biraz marketi geziyoruz ama burda markette sıkılıyor market çok büyük o nedenle sanırım birde pusetle gidince market arabasına bindiremiyorum.market arabasini aldığım yere puseti bırakmam mümkün değil.
Özledim evimi hem parklar daha güzeldi renkliydi başka bebekler çocuklarla sohbet oluyordu biz laf atmasak onlar atıyordu.
Bizimki anne sutune cok dustu sabah kahvalti ekmek meyve disinda yemiyor cok üzülüyorum ağzını kitleyip açmıyor.peynir neyse ama yumurta icin üzülüyorum.
Ben çeşitli tarz müzikler dinletmekle beraber, spotify’dan super simple songs dinletiyorum. Bi bak istersen. Joy fm indirebilirsin telefonuna, çocuk radyosu var.
Çok teşekkür ederizNe güzel gözüküyorsunuzmutlu yaşlar mercana.
Kekin üstüne ben de sizin gibi resimler koymuştum, tatlı oluyor :)
Robottan korktuğunda benim bebişim de boynuma atlıyordu, belki bir şeyden etkilenmiştir. Bol bol kucak temas ile unuttu, sizin de geçici bişry olabilir bence.
Benim tontişim daha yürümüyor artık yürüsün istiyorum ama taytay durma bile yok. Bakalım ne zaman sürpriz yapacak
Arkadaş grubunuza katılabilir miyim?çok keyifli gözüküyor. son dostumu da ay sonu yurtdışına uğurluyorum. Adios gençlik anılarım ve arkadaşlarım
Oyuncak önerisi için bi dosya vardı elimde yükledim.
Bizim bulunduğumuz bölge biraz gürültülü, sürekli inşaat, araba, iş makinesi gürültüsü oluyor. Çok yüksek değil sesler ama bazılarından inanılmaz korkuyor. Belki normal bir tepkidir bilmiyorum ama içim parçalanıyor ya o haline
Arkadaş grubumu son 5 sene içinde 2. görüşüm sanırım
Sanırım kabul ettimİnstagramdan ekleyebilir miyim sizi istek yolladım :) benim kız baya minik paylaşan herkesin evlatlarına kocaman![]()
Bizimki son aylarda biraz toparladı, emzirmeyi bırakıp mamayı arttırınca
Mr niye istediler? Standart bi uygulamama mı?