• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ayyy bu tip ne yaaa😍 maşallah mercoo bu ne güzellik ya🧿🧿 kız çocuğu cidden başka bir şey ya bizim evde canavar var resmen 😂 güzel günlerin olsun bahtın hep açık olsun güzel kızım ♥️
Teşekkür ederiz 🤗 tüm bebişlerin bahtı açık, hayatları rahat olsun 🙏
Doğum gününe 4 kız bebek, 1 erkek bebek geldi. Erkek olanın annesi ve babası 1 sn oturamadı 🙈 kızlar bi kilimin üstünde bikaç saat oynadılar. Gerçekten kolaylıklar diliyorum, bu kadar fark olacağını tahmin etmezdim.
Oyun oyuncak önerisine bende açığım.Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yılları olsun.Çok güzel fotoğraflarınız😍 .birde şarkı onerisi olan var mı?biz ali babanin çiftliği ve badem adamı seviyoruz fransaya oyuncaklarimizi getiremedik fazla burda peluş oyuncaklar ve biraz plastik oyuncagimiz biraz kitabimiz var.bir tane ikinci el ilk adim arabasi aldik onun muzigi var tuslarina basip dinliyor hosuna gidiyor ama mööleyen tuşu sevmiyor ağlıyor.

Iyi tatiller inşallah güzel geçer keyfini çıkarın bol bol fotograf cekin cok guzel ani kaliyor ne tarafa gidiyorsunuz? hala denize girenleri görünce özlem duyuyorum.burda havalar serinledi 20 küsur derecelerde sabah montla çıkıyoruz öğlen ısınıyor.

Vakit nasıl geçiriyorsunuz kızlar insan kendini tekrarlıyor. Çevremizde başka insanlar varken onlar birsey söylüyor fikir oluyordu.
Dışarı çıkıyoruz sabah akşam sabah okula geç kalan çocukları okulun kapısında bekletiyorlar onları gösteriyorum kızıma eğlence oluyor biraz marketi geziyoruz ama burda markette sıkılıyor market çok büyük o nedenle sanırım birde pusetle gidince market arabasına bindiremiyorum.market arabasini aldığım yere puseti bırakmam mümkün değil.😔
Özledim evimi hem parklar daha güzeldi renkliydi başka bebekler çocuklarla sohbet oluyordu biz laf atmasak onlar atıyordu.😭
Bizimki anne sutune cok dustu sabah kahvalti ekmek meyve disinda yemiyor cok üzülüyorum ağzını kitleyip açmıyor.peynir neyse ama yumurta icin üzülüyorum.
Teşekkür ederiz 🤗
Ben çeşitli tarz müzikler dinletmekle beraber, spotify’dan super simple songs dinletiyorum. Bi bak istersen. Joy fm indirebilirsin telefonuna, çocuk radyosu var.
Ne güzel gözüküyorsunuz 💜 mutlu yaşlar mercana.
Kekin üstüne ben de sizin gibi resimler koymuştum, tatlı oluyor :)

Robottan korktuğunda benim bebişim de boynuma atlıyordu, belki bir şeyden etkilenmiştir. Bol bol kucak temas ile unuttu, sizin de geçici bişry olabilir bence.

Benim tontişim daha yürümüyor artık yürüsün istiyorum ama taytay durma bile yok. Bakalım ne zaman sürpriz yapacak 😌

Arkadaş grubunuza katılabilir miyim? 😅 çok keyifli gözüküyor. son dostumu da ay sonu yurtdışına uğurluyorum. Adios gençlik anılarım ve arkadaşlarım 🥺

Oyuncak önerisi için bi dosya vardı elimde yükledim.
Çok teşekkür ederiz ❤️ Bizim çubuklar biraz uzun kalmış sanırım ama komik oldu, sevdim ben de fikri.
Bizim bulunduğumuz bölge biraz gürültülü, sürekli inşaat, araba, iş makinesi gürültüsü oluyor. Çok yüksek değil sesler ama bazılarından inanılmaz korkuyor. Belki normal bir tepkidir bilmiyorum ama içim parçalanıyor ya o haline 😕 robotu falan ben önce ona haber vererek çözdüm, şimdi tobo evi süpürecek diyorum, robota bakıp beklemeye başlıyor. Öyle olunca korkmuyor. Ama dışarıdan gelenleri çözemedik 😕
Arkadaş grubumu son 5 sene içinde 2. görüşüm sanırım 😂 İstanbul gerçeği. Ama İstanbul’da olanlar, bi toplaşsak mı ya? Merkezi bir yer belirleriz. Becerebilirsek düzenli devam ederiz?
İnstagramdan ekleyebilir miyim sizi istek yolladım :) benim kız baya minik paylaşan herkesin evlatlarına kocaman 🧿
Sanırım kabul ettim 🙂
Bizimki son aylarda biraz toparladı, emzirmeyi bırakıp mamayı arttırınca 👀 bir de çok meyve yiyor. Ama gelişimi iyiyse çok da takılmamak lazım.
Mr niye istediler? Standart bi uygulamama mı?

Doğum gününe 4 kız bebek, 1 erkek bebek geldi. Erkek olanın annesi ve babası 1 sn oturamadı 🙈 kızlar bi kilimin üstünde bikaç saat oynadılar. Gerçekten kolaylıklar diliyorum, bu kadar fark olacağını tahmin etmezdim.

Teşekkür ederiz 🤗
Ben çeşitli tarz müzikler dinletmekle beraber, spotify’dan super simple songs dinletiyorum. Bi bak istersen. Joy fm indirebilirsin telefonuna, çocuk radyosu var.

Çok teşekkür ederiz ❤️ Bizim çubuklar biraz uzun kalmış sanırım ama komik oldu, sevdim ben de fikri.
Bizim bulunduğumuz bölge biraz gürültülü, sürekli inşaat, araba, iş makinesi gürültüsü oluyor. Çok yüksek değil sesler ama bazılarından inanılmaz korkuyor. Belki normal bir tepkidir bilmiyorum ama içim parçalanıyor ya o haline 😕 robotu falan ben önce ona haber vererek çözdüm, şimdi tobo evi süpürecek diyorum, robota bakıp beklemeye başlıyor. Öyle olunca korkmuyor. Ama dışarıdan gelenleri çözemedik 😕
Arkadaş grubumu son 5 sene içinde 2. görüşüm sanırım 😂 İstanbul gerçeği. Ama İstanbul’da olanlar, bi toplaşsak mı ya? Merkezi bir yer belirleriz. Becerebilirsek düzenli devam ederiz?

Sanırım kabul ettim 🙂
Bizimki son aylarda biraz toparladı, emzirmeyi bırakıp mamayı arttırınca 👀 bir de çok meyve yiyor. Ama gelişimi iyiyse çok da takılmamak lazım.
Mercanı ben de takibe başladım,✨

Teşekkür ederiz 🤗

Sanırım kabul ettim 🙂
Robot konusunda esim bi sefer istemeden korkutmasina sebep olmustu. Ben fe senin taktigi uyguluyorum bir sey calistiracaksam. Vuuvuy falan diye once sesini de cikariyorum 😀
Aslinda fena olmaz bulusmak, ama istanbulda orta nokta bulunur mu emin degilim😅

Kızlar dün gece ağlaması oldu uyuduktan sonra uzun sürdü ne zamandır olmuyordu iki gündür oldu diş gaz psikolojik bir seyden mi korktu ben lavaboya gittiğimde de uyanıp ağlıyor bazen korkuyor mu acaba once babası gitti annemlerle kaldık sonra annemleri bıraktık babasının yanına geldik ben gidersem diye mi korkuyor acaba.

Birde eczaneye sidefer tarzı birsey sordum yokmuş kan tahlili mi yaptırdınız diye şaşırıyorlar. yok herhalde burada 1 yaşta,neyse doktora yazdirmak gerek tek demir içeren birşeyi dediler.pediakid diye multivitamin varmış ama çok az demir içeriyor.

Teşekkür ederiz 🤗

Sanırım kabul ettim 🙂
Boynunu tutamıyor desteksiz oturamıyor biz de mamayı arttırdık 8 kilo oldu şuan. Evet gördüm instagramda maşallah pek tatlış

Teşekkür ederim ☺️ şuan sıfır ek gıda dışında hiçbir sorunumuz yok. İlk gün iki kez ateş oldu.ikinci ateşten 5 saat sonra falan gittik Dr a. Ama daha sonra hiç ateş olmadi.Antibiyotik kullanmamistik da. Neden böyle oldu hala anlamadım. Ama ben sıfır ek gıda ve huysuzlanma çok olunca antibiyotiği kullanmaya başladım. Sanırım sütüm oğlanın hasta olduğunu anladı ona göre süt üretti ve oğlan onu emince bir daha ateş olmadı ikinci ateşten sonra Ne bileyim. Öyle okumuştum. Bebek hasta olunca sütun icerigi değişiyormuş. Zaten 5 ml veriyorum 4 milini tukuruyor antibiyotigin. nasılda yutmamayi öğrenmiş ya. Çığlık kıyamet harp taarruz Allah'ım o siringayi gorunce oğlan. Bu arada bugün doğum günümüz ve dışarda kafede kutlayacagiz. Güzel güzel ve hızlı hızlı biter inşallah bu gün. Kendimi sünnet düğünü yapıyor gibi gergin ve heycanli hissediyorum niyeyse. Evde kutlasak böyle hissetmem ama dışarda olunca bir değişik hissediyorum.
İnşallah çok güzel geçer ilk doğum gününüz bizimkinde ben de çok heyecan yapmıştım aynı dediğin gibi kızımı evlendiriyormuşum gibi sitrese girmiştim 😂 bizim çok güzel geçti ama çok yorulmuştum inşallah sizinki de güzel geçer

İshal bizde de oldu ya ama ateş yapmadı çok şükür. Ya benim kızım artık çiğnemek istemiyor ağzına aldığını direkt çıkartıyor😔 dişleri acıdığı için mi acaba? Siz böyle bir şey yaşadınız mı?
Evet şuan sol tarafta çıkan azı dişi patlamak üzere ne yediyse geri çıkartıyor yada ağzına almak istemiyor ilkinde de öyle olmuştu damağına baktım baya kızarmıştı ağrıyor herhalde 🥲

Evet şuan sol tarafta çıkan azı dişi patlamak üzere ne yediyse geri çıkartıyor yada ağzına almak istemiyor ilkinde de öyle olmuştu damağına baktım baya kızarmıştı ağrıyor herhalde 🥲
Ya çok zor cidden günlerdir hiçbir şey yemiyor 🥺 neler neler yaptım. Biri tamamen çıktı ama yemek yememe hala devam ediyor. Çok üzülüyorum, geriliyorum ister istemez😢

Kızlar selam 🌸 Günlerim o kadar yoğun geçiyor ki nasıl yorgunum anlatamam, bir de uykusuzluk eklendi bizimki geceleri çok ağlamaya başladı üst dişleri çıkmak üzere 😢 hem 2.kez taşındım hem de mevsim geçmeden turşu domates sosu vs yapayım dedim canım çıktı.

Bu talihsiz arkadaşınız biberin gramaj ayarını hesaba katamadigi için 10 kilo istedi ve sevgili kocası da 12 kilo alıp gelince 2 gün Jalapeňo turşusu ile uğraştı 😢🤦😂😂😂😂 daha sırada sos var üstelik küçük beyin doğum gününde yaklaştı. İmdaaatt diye bağırmak istiyorum bazen 😅

Size minik bir soru sormak istiyorum. Bu hengamede süt alıp yoğurt yapamayınca bizim sıpaya bilindik bir markanın meyveli yoğurdunu verdim ve tabiki tatlı olduğu için çok sevdi. İlk defa hazır bir şey yedi cici bebe vs de vermemiştim. Arada bir versem zararı olur mu siz hiç veriyor musunuz hazır şeyler?

Kızlar selam 🌸 Günlerim o kadar yoğun geçiyor ki nasıl yorgunum anlatamam, bir de uykusuzluk eklendi bizimki geceleri çok ağlamaya başladı üst dişleri çıkmak üzere 😢 hem 2.kez taşındım hem de mevsim geçmeden turşu domates sosu vs yapayım dedim canım çıktı.

Bu talihsiz arkadaşınız biberin gramaj ayarını hesaba katamadigi için 10 kilo istedi ve sevgili kocası da 12 kilo alıp gelince 2 gün Jalapeňo turşusu ile uğraştı 😢🤦😂😂😂😂 daha sırada sos var üstelik küçük beyin doğum gününde yaklaştı. İmdaaatt diye bağırmak istiyorum bazen 😅

Size minik bir soru sormak istiyorum. Bu hengamede süt alıp yoğurt yapamayınca bizim sıpaya bilindik bir markanın meyveli yoğurdunu verdim ve tabiki tatlı olduğu için çok sevdi. İlk defa hazır bir şey yedi cici bebe vs de vermemiştim. Arada bir versem zararı olur mu siz hiç veriyor musunuz hazır şeyler?
Kolay gelsin kuzum valla büyük işlere girişmişsin. Bu tercih meselesi ama meyveli yoğurtlarda hep ilave şeker var o yüzden ben tercih etmem. Açıkçası ben içinde şeker olan hiçbir şey vermedim şuana kadar. Ama hazır sade yoğurt veriyorum. Her zaman mayalamaya vaktim olmuyor. Ben hazır kavanoz pürelerden veriyorum sıkışınca ama özellikle şeker olmayana dikkat ediyorum. Mesela hippin kayısı püresinde ilave şeker var dikkat etmeden almışız hiç vermedim ondan.
Ha biz bu kadar dikkat ediyoruz bilinçliyiz bizi nasıl büyütmüşler emziğe bal sürerek 😅 çok da şeyetmemek lazım belki de 🤭

Kolay gelsin Banucum. Çılgın çılgın işler yapıyorsun maşallah 😀 bende yemek yapacak motivasyon yok.
Doktor erişkin beslenmesi dedi, ama bizim yemeklerden sadece otlanıyor. Hazır organik bisküvi veriyorum arada oyalansın diye. Zorda kalsam hazır yoğurt veririm, ama şekerli şeylerden uzak tutmaya çalışıyorum. Meyve ekleyip sade hazır yoğurt vermek bi fikir olabilir, ama sana nasıl uygun geliyorsa 😊

Gece ağlaması ve gunduz uykuya direnme basladi bizdede tek uyku yapıyoruz gece ağlaması umarım diştendir çünkü bişey mi oldu ortam değişti diye üzülüyorum birde dün gece 2.5 ta uyanıp oturdu.Uykusuzum bugün ve 7 de uyanıp 13 e kadar uyumadı.Sade yoğurt arada bir tane galeta ve bisküvi veriyorum oyalansin diye.Altini acarkende video izletiyorum cok kaciyor diye ama artik farkina vardi alt acma islemi bitince elinden almakta zorlanıyorum.Turşu ve sos olayı beni aşıyor sürekli oyun kitap okuma ve tay tay pesindeyim duvara tutunarak sıralama yapıyor bakalım yürüme ne zaman gelecek yürüyünce daha zor diyip duruyordu herkes korkuyorum.

Kolay gelsin kuzum valla büyük işlere girişmişsin. Bu tercih meselesi ama meyveli yoğurtlarda hep ilave şeker var o yüzden ben tercih etmem. Açıkçası ben içinde şeker olan hiçbir şey vermedim şuana kadar. Ama hazır sade yoğurt veriyorum. Her zaman mayalamaya vaktim olmuyor. Ben hazır kavanoz pürelerden veriyorum sıkışınca ama özellikle şeker olmayana dikkat ediyorum. Mesela hippin kayısı püresinde ilave şeker var dikkat etmeden almışız hiç vermedim ondan.
Ha biz bu kadar dikkat ediyoruz bilinçliyiz bizi nasıl büyütmüşler emziğe bal sürerek 😅 çok da şeyetmemek lazım belki de 🤭
Cokkk teşekkür ederim neyseki bitirdim turşuları kendim de bittim ayrı tabi😅 bende bu zamana kadar hep her şeyini kendim yaptım özellikle şekere de çok dikkat ediyorum bende. Aslında içim hiç rahat değildi içinde şeker olduğu için ama ufak bir kaçamak yaptık bu seferlik 😅 en iyisi bir an önce süt alıp meyveli yoğurdunu da kendim yapmak olacak 😅 bizler zaten şans eseri hayattayiz gibi geliyir bazen ya 😂😂😂
Kolay gelsin Banucum. Çılgın çılgın işler yapıyorsun maşallah 😀 bende yemek yapacak motivasyon yok.
Doktor erişkin beslenmesi dedi, ama bizim yemeklerden sadece otlanıyor. Hazır organik bisküvi veriyorum arada oyalansın diye. Zorda kalsam hazır yoğurt veririm, ama şekerli şeylerden uzak tutmaya çalışıyorum. Meyve ekleyip sade hazır yoğurt vermek bi fikir olabilir, ama sana nasıl uygun geliyorsa 😊
Bir çılgınlıklar ki sormaaa, teşekkür ederim 😅😂 bitirdim bitirdim ama sırada dağ gibi başka işler var dur bakalım bunu da atlatacağız 😂 valla bende bizim yemeklerden veriyorum pilav makarna tavuk vs ama salçalı ve domatesli şeyleri sevmiyor. Onun harici şeker olayına hep çok dikkat ettim ilk defa bir kaçamak yaptık ve sanırım son olarak da kalmalı 😅 bende en iyisi kendim yapayım diyorum canım zaten pek veremiyorum hala hassasiyet gösteriyor

Afiyetle yemek nasip olsun, ellerine sağlık. Uğraşırdığı kadar lezzetli oluyor bu işler.
Soruna gelince ben sürekli aldığım şeylerin şeker tuz oranlarına bakıyorum ama asla şeker yemesin, ekran izlemesinci değilim. Bunları yasakladığında daha cezbedici olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi salmıyorum da. Atıyorum tavuk yumurta organik veriyorum ama bi kutlama olursa bir iki çatal pastadan tattırıyorum. Zorda kalınca meyve pürelerinden verdiğim oldu ama yaz boyu bu kadar taze meyve içinde kullanmadım diyebilirim. Kış iyice gelince yine bir iki alır veririm herhalde.

Gece ağlaması ve gunduz uykuya direnme basladi bizdede tek uyku yapıyoruz gece ağlaması umarım diştendir çünkü bişey mi oldu ortam değişti diye üzülüyorum birde dün gece 2.5 ta uyanıp oturdu.Uykusuzum bugün ve 7 de uyanıp 13 e kadar uyumadı.Sade yoğurt arada bir tane galeta ve bisküvi veriyorum oyalansin diye.Altini acarkende video izletiyorum cok kaciyor diye ama artik farkina vardi alt acma islemi bitince elinden almakta zorlanıyorum.Turşu ve sos olayı beni aşıyor sürekli oyun kitap okuma ve tay tay pesindeyim duvara tutunarak sıralama yapıyor bakalım yürüme ne zaman gelecek yürüyünce daha zor diyip duruyordu herkes korkuyorum.
Kıyamam kuzuya ya inşallah geçer sizinkide. Bizim de 3 gecedir üst üste ağlayarak uyanıyor ve çok zor sakinlesiyor ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Artık farkındalar TV telefon verince alınmıyor gerçekten, bende tv açıp ekranı kapatıyorum ekranı kapatana kadar doruyor tabi ve kapatınca bağırıyor. Sıralama bizde var duvara koltuğa dolaplara vs nereye bulursa tutup gidiyor ama tay tay durmuyor bizde onun üzerine düştük bakalım minikler ne zaman ayaklanacak

Afiyetle yemek nasip olsun, ellerine sağlık. Uğraşırdığı kadar lezzetli oluyor bu işler.
Soruna gelince ben sürekli aldığım şeylerin şeker tuz oranlarına bakıyorum ama asla şeker yemesin, ekran izlemesinci değilim. Bunları yasakladığında daha cezbedici olduğunu düşünüyorum ama dediğim gibi salmıyorum da. Atıyorum tavuk yumurta organik veriyorum ama bi kutlama olursa bir iki çatal pastadan tattırıyorum. Zorda kalınca meyve pürelerinden verdiğim oldu ama yaz boyu bu kadar taze meyve içinde kullanmadım diyebilirim. Kış iyice gelince yine bir iki alır veririm herhalde.
Çok teşekkür ederim inşallah tutar yoksa emeklerime çok üzülürüm tek tek doğramak çok zor😅 öyle minik tadımları bende veriyorum bazen tırnak ucuyla ama 😅😂😂 dediğin gibi yazın tazesi varken bende hiç püre kullanmadım bakalım kışın nasıl yapacağız. Yoğurtta da bir kaçamak yaptık ama bu kadarla kalmalı gibi çünkü gerçekten tatlıydı benim bile yedikçe yiyesim geldi 🤦😅

Back
X