- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #53.941
Sade activia yoğurt veriyorum ben. Ben de buzluğa atmak için fırında biber közledim çiğden de doğrayıp attım buzluğa daha domates doğrayıp buzluğa koyacağım gerçekten yorucu, pancar turşusu yapmayı planlıyorum bakalım inş ufaklık müsade eder ama biz de gece uyumuyoruz dişleri çıkacak sanırım alt iki dişin olduğu damak yarılmak üzere beyazlaşmış patlayacakKızlar selamGünlerim o kadar yoğun geçiyor ki nasıl yorgunum anlatamam, bir de uykusuzluk eklendi bizimki geceleri çok ağlamaya başladı üst dişleri çıkmak üzere
hem 2.kez taşındım hem de mevsim geçmeden turşu domates sosu vs yapayım dedim canım çıktı.
Bu talihsiz arkadaşınız biberin gramaj ayarını hesaba katamadigi için 10 kilo istedi ve sevgili kocası da 12 kilo alıp gelince 2 gün Jalapeňo turşusu ile uğraştıdaha sırada sos var üstelik küçük beyin doğum gününde yaklaştı. İmdaaatt diye bağırmak istiyorum bazen
Size minik bir soru sormak istiyorum. Bu hengamede süt alıp yoğurt yapamayınca bizim sıpaya bilindik bir markanın meyveli yoğurdunu verdim ve tabiki tatlı olduğu için çok sevdi. İlk defa hazır bir şey yedi cici bebe vs de vermemiştim. Arada bir versem zararı olur mu siz hiç veriyor musunuz hazır şeyler?
Son düzenleme: