• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Ben bırakıyorum oynuyorlar, ben de yemek yapıyorum temizlik yapıyorum falan. Bazen ben de vicdan yapıyorum ama ağlamıyorsa sıkıntı yol bence. İhtiyacı olunca çağırıyorlar ☺️

Ah ah keşke 🙄o kişi ben değilim maalesef. Dün gece saat başı uyandılar. Hatta biri 4te uyandı uyutamadım dedim eyvah, neyse ki babası uyuttu 5te 😅
Evet bir şey isteyince geliyor yanıma ya da agkiyir ama ağlamadan yalnız başına uzun zaman geçirince huzursuz oluyorum 😅

Umarım bir gün hepimiz o kişi oluruz 😂😂

Evet bir şey isteyince geliyor yanıma ya da agkiyir ama ağlamadan yalnız başına uzun zaman geçirince huzursuz oluyorum 😅

Ya bence mükemmel bir şey kendi başına vakit geçirmesi😍 maşallah 🧿 benim kızım da sürekli yanımda durmak istiyor🤦🏻‍♀️

Uyku konusu beni çok geriyor ya 😂
Artık beni de 😂
Ya bence mükemmel bir şey kendi başına vakit geçirmesi😍 maşallah 🧿 benim kızım da sürekli yanımda durmak istiyor🤦🏻‍♀️
Teşekkür ederim canım ♥️ Bazen benimki de öyle bacağıma yapışıyor bırakmıyor ağlıyor ama oyalanacak bir şey buldu mu affetmez😅😂😂

Benimki de kisa bir süre oynuyor ama sonra ağlıyor yanında istiyor uyurken de kalkarsam uyanıyor bazen zor oluyor temizlik yemek vs maalesef.Ama ben pusetle hava almak için çok uzun dolaşıp parka vs götürmediysem o zaman vicdan yapiyorum.

Bizimki de hic yorgan ortturmuyor polar tulum giydiriyorum uyku tulumunu da uyurken istemez diye dusundum ayaklarini yukari uzatarak yan donup uyuyor tulumda rahatsız eder bağırır diye düşündüm çünkü yorgani örttüğümü anladigi an bagiriyor ittiriyor..iki tane uyku tulumu var ince vermislerdi ama kullanmadım

Benimki de kisa bir süre oynuyor ama sonra ağlıyor yanında istiyor uyurken de kalkarsam uyanıyor bazen zor oluyor temizlik yemek vs maalesef.Ama ben pusetle hava almak için çok uzun dolaşıp parka vs götürmediysem o zaman vicdan yapiyorum.
Sürekli ilgi istedikleri zaman gerçekten ev işi falan çok sıkıntı oluyor, bazen ağlaya zirlaya yapıyoruz. Bizimkinin bir hassas noktası var mama sandalyesine koyup önüne sevdiği bir şeyler verince onu yiyor bir süre oyalaniyor. Öyle zamanlarda bunu kullanıyorum. Bizim sitede park var oraya çıkarıyorum bende ama öyle kaydırak falan pek sevmedi salıncaga alıştı baya bende götürüp sallıyorum. Lojmanda pek bebek arabasıyla gezecek düzlük yok, dışarı da hiç hiç yok zaten pek güvenli de değil. Allah'tan güzel bir parkımız var 😅

Fiyatı uçuk kaçık ama ayaklı olarak kidzeeler güzel. Kalıbı dar ama bi beden büyük almak lazım. Dolapta falan 2. Elleri daha uygun. Ebebek ve lcw nın da düşük toglu tulumları var. Onlar biraz daha uygun fiyatlı. Bizdeki kidzee 1 tog içine sadece kısa kollu badi giydiriyorım. Oda 25 derece.

Ben de aynı dertten muzdariptim. Üstünü örttüğüm an uyanıyordu. Lcw den 1.6 tog olan uyku tulumu aldım. İçine de askılı atlet giydirip uyutuyorum. Odası 23 24 arası ama sabaha karşı baya soğuyor.

Bizimki de sevmiyor üzerini örtmeyi, gece bakıyorum üstü açık yatıyor hasta olmasından korkuyorum. Gerçi bizim buralar hala 30 derece ama gece 19 falan oluyor. Lcw den tulum almayı düşünüyorum bu ay tabi bulabilirsem, burda e bebek de vs yok. Uyku tulumu baya kurtarır bizi bence. İçine de soğukluğa göre sadece zıbın ya da belki ince bir kat kıyafet olabilir iyice kışa girince.
Çok teşekkür ederim kızlar. Lcw kodla gerçekten uygun geliyor mobil uygulamadan. Kidzee yi görmüştüm nicecream nicecream şimdi inceledim tog değerli pijama takımları da varmış. Pahalı ama 2. Çocuğa da kalır diyerek alacagim sanırım:) hangi beden giydiriyorsun seninkiler ikiz belki daha minnaklardir ama benimki de kız belki ordan esitleriz :)

Gece kesintisiz uykuya geçtiniz mi? Lütfen artık birileri geçsin ve bize de ümit versin yol göstersin ya😂 geçen gün bizimki 4 saat hiç uyanmadı sonra saat başı ayaktaydı 🤦 2 gündür eskiye nazaran biraz daha iyi gibi ama ben artık kesintisiz uyumak istiyorum 😂
Biz kesintisiz uyuyoruz cok sukur dis veya hastalik yoksa aksam 9bucuk 10 gibi uyuyor gunduz 2uyku yaoiyor ama ilk uyku sekerleme sayilir aksam da 9 9bucuk en gec 10 da uyutuyorum

Çok teşekkür ederim kızlar. Lcw kodla gerçekten uygun geliyor mobil uygulamadan. Kidzee yi görmüştüm nicecream nicecream şimdi inceledim tog değerli pijama takımları da varmış. Pahalı ama 2. Çocuğa da kalır diyerek alacagim sanırım:) hangi beden giydiriyorsun seninkiler ikiz belki daha minnaklardir ama benimki de kız belki ordan esitleriz :)
Canım bana arkadaşım verdi 18-24 ay. Benim oğlanlar 75cm 9kg falan ama tam oluyor gibi. Zaten herkes kalıbı dar yazmış yorumlarda. Ben 24-36 alacaktım ama vazgeçtim çok para hele 2 tane olunca onun yerine bir sürü şey alırım o paraya dedim 😅
Kızlar bu öğrenme kuleleri var ya, onlardan kullanan var mı ?
Ben almadım henüz ama almak istiyorum. Tek sıkıntı iki bebeğin sığabilecğinden emin olamıyorum. Ablam kullanmıştı çok güzel bir şey 😊

Canım bana arkadaşım verdi 18-24 ay. Benim oğlanlar 75cm 9kg falan ama tam oluyor gibi. Zaten herkes kalıbı dar yazmış yorumlarda. Ben 24-36 alacaktım ama vazgeçtim çok para hele 2 tane olunca onun yerine bir sürü şey alırım o paraya dedim 😅

Ben almadım henüz ama almak istiyorum. Tek sıkıntı iki bebeğin sığabilecğinden emin olamıyorum. Ablam kullanmıştı çok güzel bir şey 😊
Ya ben de çok almak istiyorum ama marka konusunda kararsız kaldım. Ablanın kullandığı hangisi acaba ? Yani aslında sığarlar ama birbirlerini iterler mi acaba 😅

Ya ben de çok almak istiyorum ama marka konusunda kararsız kaldım. Ablanın kullandığı hangisi acaba ? Yani aslında sığarlar ama birbirlerini iterler mi acaba 😅
Onlar yurtdışında yaşıyor. Little helper markası ona 2 çocuk sığıyor ama burdakilerin ölçüleri daha küçük ya da yanları çok açık. O yüzden kararsız kaldım ben de.

Günaydın kızlar, biz sıcak bi yerde yaşıyoruz. Klimanın altında bile hiç bisey ortmeden yatiriyordum şimdi hava soğudu üstünü örtünce sinir oluyor. Dün gece sürekli uyandı diş mi örtüye mi sinirinden bilemedim ama uyumadık diyebilirim :) zaten döndükçe altında kalıyor. Kullanıp memnun kaldığınız uyku tulumu önerebilir misiniz bana?( içine ne giydiriyorsunuz kaç derecede kullaniyorsunuz yazarsaniz cok sevinirim)
Ben geçen sene lcw nın almıştım, büyük geliyordu kullanamadım. Şu an bacak boyu kısa ama gövdesi tam oluyor. Evimiz merkezi sistem, daha düzenli yanmıyor petekler. Şimdilik kullanıyorum ama bu kışı uyku tulumu ile geçirmek mantıklı olacak, üzerini örttügüm an uyanıyor çünkü. 21-22 derece evimiz. 2,5 tog almıştım. Içinde sadece kısa kollu zıbın var. Sıcacık tutuyor. 12-18 ay ve 18-24 ay bedenlerini deneyerek yine 2,5 tog alırım sanırım lcw dan. Memnunum, kendi bedenime olsa kendime de alırım 😊

Selam kızlar size her annenin mutlaka yaşadığı durumla ilgili bir şey sormak istiyorum 😂 Bizim sıpa kendi kendine oynayabiliyor sürekli benimle ilgilen diye ağlayan bir çocuk değil -diş ağrısı vs hariç durumlarda- ama ben iş yaparken ya da ne bileyim bir fincan kahve içerken aşırı vicdan yapıyorum ya 😂 o orda oynuyor ben telefona bakıyorum bitki çayı içiyorum onunla ilgilenmiyorum diyorum kendi kendime 🤦

Halbuki kendi başına da oynamaya, bunu öğrenmeye ya da ne bileyim keşfetmeye de ihtiyacı var. Tabiki benimde dinlenmeye, ama yine de bazen kötü hissediyorum. İş yaparken bir yandan onunla konuşuyorum yaptığım şeyi anlatıyorum ama oturup telefona bakınca sanki kötü anneyim😔 siz de böyle özgür bırakıyor musunuz? , kendinize zaman ayırıyor musunuz? Mesela yarım saattir evi bu şekilde turluyor ⤵️😂
Canım anneler de insan ve dinlenmeye ihtiyaçları var ❤
Kızım çok kendi kendine duran bir bebiş değil. Yürümeye başladığından beri de pesindeyim, gitmezsem de kendisi zorla sürüklüyor. Ama bir şeye dalarsa 3-5 dk ben de telefonla ya da tv ile meşgul oluyorum. Çünkü insanım. Mesela bu hafta komsum akşamları 10 ar dk aldı inciyi. Ilk başta biraz garipsedim ama alıştım. Onun da sosyallesmesi hoşuma gitti. Ana yüreği yine de garip hissettim. Allah bütün evlatları korusun, yanında olmayınca bi garip hissediyor insan.

Çocukların kendi kendine yetebilmesi bence çok güzel bir beceri. Sonuçta tv karşısına saatlerce oturtup keyif yapmıyorsun, kendi kendine oynuyor.
Geçenlerde bi video izledim. Kısaca çocukla kaliteli zaman adı altında annenin etkinlik içinde boğulmasını anlatmış. Hiç gerek yok bunlara diyor. Çocuğunuzun gözünün içine bakarak konuşmanız, onunla bulaşık makinesi bosaltmaniz bile kaliteli zaman diyor. Yeter ki onunla olduğumuzu bilsin.

Back
X