- 10 Ekim 2022
- 1.036
- 1.552
- 63
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #54.481
Bizimde öyleydi canım, keşke 9.ayda baktırsaydım dedim bende. Biz mikrofer kullanıyorduk, doktor artık o dişinin kovuğuna yetmez dedi. Şuan Ferro sanol kullanıyoruz 1 ay sonra kontrole gideceğiz, tabi B12 de yerlerdeydi bakalım ikiside 1 ayda toparlamış olacak mı.Ferritinimiz cok dusuk cikti. Benim hatam alerji doktoru gec baslarmisti. Sonra yok temiz icerik vs diye bestiron verdim. Keske direkt ilac verseydim, besin takviyesi yerine. Simdi 3 ay ferro sanol kullanacagiz ama imkansiz icirmek. Zaten yemiyor icmiyor bir de demir ilaci nasil vereceksem. Onerilere acigim.
Bu arada bebişim sadece oyuncak at peşinden sürün git al şeklinde oynuyor. Arada aktivite masasında ya da eline bit şey alıp evirip çeviriyor ama puzzle yapayım, küpü oradan geçireyim, kutuları üstüste koyayım yok. Mesela suluğunu kapatıyor, geçen 1 sefer kutuyu üstüste koydu ama %95 atıyor. Bu normal mi? Yanlış bir şey mi yaptım diyorum. İlgisiz bir anne de değilim ki anlamadım yani.
Oyunlar için de normal bence, bizimki mesela şu geometrik şekilli sayılı kutular var ya onunla biraz oynuyor. Elimle gösteriyorum kareyi burdan at diyorum atıyor ya da atmaya çalışıyor, ben kule yapıyorum o gelip yıkıyor. Top oynuyoruz beraber, karşısına oturuyorum hadi hopp yapalım diyorum bana atıp hoppa diyor. Ama sayılı yani boyle yaptığımız, genelde havada uçuyor küpler falan, biri salonun bir ucunda diğeri masanın altında vs
Ve tabiki en önemlisi sen çok iyi ve ilgili bir annesin