• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Kızlar soğuk algınlığı sinüzit gibi sıkıntılarım var. Uyuyamıyorum, yatınca nefes alamıyor gibi oluyorum. Sabahtan beri bal+limon+sirke karışımı, pekmez+tereyağ, limonlu ıhlamur, narçiçeği çayı içtim. Bir nebze iyiyim ama boğulma hissi mahvetti beni. Iyi gelecek doğal reçeteleriniz var mı? Güzel tarifler oluyor burda.
Geçmiş olsun canım. Kekik(bulabilirsen tazesini, migros ve filede oluyor) kaynatıp buharını soluyabilirsin. Baya rahatlatıyor. Kışın korona olduğumuzda aynı dertten muzdariptim bu baya rahatlatıyordu.
Günaydıın ☀️🧿

Kızlar soğuk algınlığı sinüzit gibi sıkıntılarım var. Uyuyamıyorum, yatınca nefes alamıyor gibi oluyorum. Sabahtan beri bal+limon+sirke karışımı, pekmez+tereyağ, limonlu ıhlamur, narçiçeği çayı içtim. Bir nebze iyiyim ama boğulma hissi mahvetti beni. Iyi gelecek doğal reçeteleriniz var mı? Güzel tarifler oluyor burda.
Papaty ıhlamur Melisa beraber Kaynat buharını solu. Geçmiş olsun cnm

Kızım son 3-4 gündür sabaha karşı kaka yapiyor. Mesela bu sabah 4 de yaptı, altını falan değişince tekrar uyumadı ve 7 ye kadar bekledik.
Sizce neden olabilir? Normal mi?

Kızım son 3-4 gündür sabaha karşı kaka yapiyor. Mesela bu sabah 4 de yaptı, altını falan değişince tekrar uyumadı ve 7 ye kadar bekledik.
Sizce neden olabilir? Normal mi?
Yemek saati ile alakalı olabilir mi? Kaçta akşam yemeği yiyor? Bir fikrim de yok aslında sadece bu geldi aklıma 🫢

Oyyy yerim o küçük kollarını ben ya maşallah 😍🧿🧿 Anacım bu yabancı erkekler de bir garip ya ortası yok mu bu adamların 😂😂 bizimkiler 1 gün bırakmaz sizinkiler 10 gün bırakmıyor diye kızar, bu erkeklerin genetiğinde cidden bir problem var Türk yabancı farketmeksizin 😂😂😂
Erkekler ile ilgili hipotezine canı gönülden katılıyorum arkadaşım😅

Kızlar napiyosunuz ?? Bebisleriniz nasıl? Bizim.dis problemi yoksa genelde iyi. Bazen yemesi azalıyor sadece oda normal herhalde.

Aslında.sizleri özlediğimden bir selam.vermek.istedim herkes iyidir inşallah 🥰🥰💕

Kızlar napiyosunuz ?? Bebisleriniz nasıl? Bizim.dis problemi yoksa genelde iyi. Bazen yemesi azalıyor sadece oda normal herhalde.

Aslında.sizleri özlediğimden bir selam.vermek.istedim herkes iyidir inşallah 🥰🥰💕
Maşallah, umarım hep sakin gider böyle 🧿🤩 biz de gece uyanmaları hariç iyiyiz çok şükür. Nerelerdesin yoksun hiç 🤔

Kızlaarrr Ferro sanol kullananlar dikkat ❗ Bu demir ilacı benim tırnağıma bulaşmış ve karartmıştı, sürekli de bulaşmaya devam ediyor ve geçmiyor.

Sonunda korktuğum oldu ve ufaklığın dişi de karardı 😞😞 geçer mi kendiliginden acaba valla demiri çok düşük olmasa vermemeyi bile düşündüm inşallah zamanla düzelir ya. Dikkat edin diyeceğim ama nasıl edicez ki hem şırınga ile verdim hem üstüne su içirdim ama yine de oldu 😭

Kızlaarrr Ferro sanol kullananlar dikkat ❗ Bu demir ilacı benim tırnağıma bulaşmış ve karartmıştı, sürekli de bulaşmaya devam ediyor ve geçmiyor.

Sonunda korktuğum oldu ve ufaklığın dişi de karardı 😞😞 geçer mi kendiliginden acaba valla demiri çok düşük olmasa vermemeyi bile düşündüm inşallah zamanla düzelir ya. Dikkat edin diyeceğim ama nasıl edicez ki hem şırınga ile verdim hem üstüne su içirdim ama yine de oldu 😭
Dişini gazlı bezle yada tülbentle sil mutlaka😢

Çok geçmiş olsun canım. Çam kozalağı suyu içebilirsin trendyolda vs heryerde satılıyor artık belki aktarlarda da vardır nefes açar öksürük keser

Bizim de öylr malesef, diş fırçasıyla fırçalıyorum ama katkısından emin değilim karalık için. Verebildiğim çok düşük bi doz zaten. 🥹

Back
X