- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #54.801
Sordum canım kullanma papatya çayı içir dediBaşka bir doktora daha sor istersen Atarax kullanmadan önce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sordum canım kullanma papatya çayı içir dediBaşka bir doktora daha sor istersen Atarax kullanmadan önce
SevindimSordum canım kullanma papatya çayı içir dedi
Çok üzüldüm, ben de hâlâ tam iyi değilim. Inşallah çabuk atlatırsın.Selam kızlar size sordum ben yazamadım Diş patladı iki tane ama iştahsızlık ve huysuzluk oldu bizde de burun akıntısı da var misafir vardı gitti öylede bir huzursuzluk oldu ben bugün hastayım üşüyorum sanırım ateslenecegim misafirlerden biri de hasta olmuştu hava güneş İzmir'de ama gölgeler soğuk nasıl giyinecegimi bilemedim bebek için de aynı şekilde.uyku tulumu bende giydirmeye başladım kalın bir tulum öyle olunca içine ince giydirdim.Yorgan örtmuyor diye.bebek huysuz ben halsiz olunca zor oluyor.C vitamini vs takviye almayı düşünüyorum.
Ben zaten özel bir şey yapmıyorum. Bizim yemeklerden, çorbalardan veriyorum ama yemiyor. Peşinde dolanıyorum 2 lokma içinBizimki de herseyi yemez bizim yediklerimi bayiliuor bende çok sıkmak istemiyorum ona özel yaptikca herseyi dokuluyor bizimkilerden.guzel yiyor![]()
Bende.iste zorlaya zorlaya alistiriuorum . K.p diyor zorlama o acıkınca ister ama cocuk.cok küçük isteyecek yaşta değil ben açıktim diyemiyor sonuçtaÇok üzüldüm, ben de hâlâ tam iyi değilim. Inşallah çabuk atlatırsın.
Ben zaten özel bir şey yapmıyorum. Bizim yemeklerden, çorbalardan veriyorum ama yemiyor. Peşinde dolanıyorum 2 lokma için![]()
Ahh FuzuliCanım anneler, ben sizi çok özledim ya. İlk haftam bitiyor işte, her akşam ağlıyorum valla. Ne zor iş anne olmak![]()
Akşamları genelde uyumuş oluyor ben geldiğimde, erken gelemiyorumAhh Fuzuliçalışan annelere çok saygı duyuyorum gerçekten ne zor şey. İnşallah hemen adapte olacaksın inanıyorum
![]()
Ben de bu aralar acaba ise devam etse miydim diye sorguluyorum. Surekli evde olmak da surekli iste olmak da zor anladigim kadariyla. Keske dengeli olsaCanım anneler, ben sizi çok özledim ya. İlk haftam bitiyor işte, her akşam ağlıyorum valla. Ne zor iş anne olmak![]()
Baybay night ı o kadar çok araştırdım ki. Uyku ilacı degil, bayiltmiyor. Sadece uykusu gelip uykuya geçemeyen bebekler için kullanılıyormuş. İçtikten yarım saat sonra uykuya kolay geciyorlarmis. gece emmek için uyaniyorsa normalde o ilacı içince de gece emmek için uyanirmis. Sadece kolay uykuya geçiş sağlıyor. Eczacılara da sordum. Ben oglan gece memeyi bıraksın azicik uyuyayım diye alacaktim. Yani yine kalkıyorsa almanın anlamı yok oğlan için.Atarax mıbunu ben liseye giderken kullanmıştım hap versiyonunu, bebekler içinde olduğunu bilmiyordum. Uyku için bir de baybay baby varmış bitkiselmis canım doktor vermiş birkaç kişiye. Başka bir forumda görmüştüm ben de.
Anladım canım ben bu kadar detaylı bilmiyordum. İnşallah düzelir en kısa zamanda ya.Baybay night ı o kadar çok araştırdım ki. Uyku ilacı degil, bayiltmiyor. Sadece uykusu gelip uykuya geçemeyen bebekler için kullanılıyormuş. İçtikten yarım saat sonra uykuya kolay geciyorlarmis. gece emmek için uyaniyorsa normalde o ilacı içince de gece emmek için uyanirmis. Sadece kolay uykuya geçiş sağlıyor. Eczacılara da sordum. Ben oglan gece memeyi bıraksın azicik uyuyayım diye alacaktim. Yani yine kalkıyorsa almanın anlamı yok oğlan için.
Bunu ben de çok sorguluyorum son günlerde. Hem kızımı bırakmak istemiyorum, çok özlerim. Hem de sosyalleşmeyi, biraz bağımsız hareket etmeyi özledim.Ben de bu aralar acaba ise devam etse miydim diye sorguluyorum. Surekli evde olmak da surekli iste olmak da zor anladigim kadariyla. Keske dengeli olsaevden az da olsa calisiyorum ama hem bi kiymeti olmuyor hem de is yerindeki sosyalligi ozluyorum. Alanin ne bilmiyorum ama umarim bu yogunluk gecicidir ve daha cok zamanin kalir Mercana. Her kosulda bunu yasayan ilk anne degilsin.
Ayrica pandemiden sonra bile home office hakki vermeyen sirketlere tesufler..
Doğru diyorsun benimde isteğim bir hadi iki kere uyansınBaybay night ı o kadar çok araştırdım ki. Uyku ilacı degil, bayiltmiyor. Sadece uykusu gelip uykuya geçemeyen bebekler için kullanılıyormuş. İçtikten yarım saat sonra uykuya kolay geciyorlarmis. gece emmek için uyaniyorsa normalde o ilacı içince de gece emmek için uyanirmis. Sadece kolay uykuya geçiş sağlıyor. Eczacılara da sordum. Ben oglan gece memeyi bıraksın azicik uyuyayım diye alacaktim. Yani yine kalkıyorsa almanın anlamı yok oğlan için.
Ayy inşallah yoğunluk azalır da akşamları da görürsün yaAkşamları genelde uyumuş oluyor ben geldiğimde, erken gelemiyorumsabah bi 15 dk görüyorum, o kadar. Nasıl isterdim evden çalışabilmeyi. Gerçekten çok zor. İş de inanılmaz yoğun, daha ilk haftadan boğuldum
Bir şekilde adapte olacağız tabi de![]()
Gecenlerde zorunlu isler sebebiyle annem geldi, onunla biraktim gittim uzun saatler. Valla ne rahat ismis dddimBunu ben de çok sorguluyorum son günlerde. Hem kızımı bırakmak istemiyorum, çok özlerim. Hem de sosyalleşmeyi, biraz bağımsız hareket etmeyi özledim.
Dün 2 saat avmye kadar gittim geldiğimde 10 gün görmemiş gibi özlemiştim iyi geliyor bu özlemBunu ben de çok sorguluyorum son günlerde. Hem kızımı bırakmak istemiyorum, çok özlerim. Hem de sosyalleşmeyi, biraz bağımsız hareket etmeyi özledim.
Öyle olduBuralar iyice sessizleşti![]()
Çok geçmiş olsun canımBen baya hastayım dikkat edin arkadaşlar salgın varmış