• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    302
Günaydın hanımlar , size bir sorum olacak . Her çocuğun gelişim hızı elbette ki farklı ama yine de merak ediyor insan bebeğim tam olarak 1 yaşında ve henüz anne ya da baba demedi . Sizlerin bebekleri ne zaman baba anne dedi ? Sürekli iletişim halindeyim ama henüz burun nerde köpek nerde vs ona da cevap yok .
Bizim de aynı sizinle canım

Bu sabah kızım eşimi işe uğurlarken "Baba gidoo" dedi 😍 küçük papağanım çok azimli 😉
Bir de bizim kızın bir huyu var, benim kapı dürbününden bakışımı öğrenmiş, kapıya yüzünü dayayıp sözüm ona dışarı bakıyor. Tamamen kopyam oldu çocuğum 🙃
Yaaaa yerim miniği. Taklit dönemini çok seviyorum 🫠 çok tatlı oluyorlar 😍🥲

Kızlar 4 gün sonra 15 aylik olacağız kaç dişinizi çıktı.toplamda bizim arkalarda var cikanlarda elletmiyor biraz iyi yedimi yemeğini patır patır çıkıyor dişlerimiz. 10 u geçtik sanırım ama 10 mu 13 mu elletmiyor dr muayeneside çığlık ciglilığa fobisi oldu resmen hastane muayenemiz. Toplamda 20 diş mi olacak 22 mi interrnette 20 gördüm ama 😱😱sizde durumlar nasıl köpek.mi.cikmis azilar mi bakamıyorum kapatiyor hep 🤪🤪

Kızlar 4 gün sonra 15 aylik olacağız kaç dişinizi çıktı.toplamda bizim arkalarda var cikanlarda elletmiyor biraz iyi yedimi yemeğini patır patır çıkıyor dişlerimiz. 10 u geçtik sanırım ama 10 mu 13 mu elletmiyor dr muayeneside çığlık ciglilığa fobisi oldu resmen hastane muayenemiz. Toplamda 20 diş mi olacak 22 mi interrnette 20 gördüm ama 😱😱sizde durumlar nasıl köpek.mi.cikmis azilar mi bakamıyorum kapatiyor hep 🤪🤪
Bizim altta 1 diş var, nazarlık gibi duruyor:)

Yaa biz garip bir milletiz. Bizim ev merkezi sistem. Geçenlerde tüm gün yanmadı. Komşulara sordum, sizin petekler yanıyor mu diye. Yok dediler. (Geçen sene sadece bizim dairenin yanmadığı bir gün olmuştu, o yüzden artık önce komşulara soruyorum) Ertesi gün yine yanmadı ve artık evin mevcut ısısı düşmeye başladı. Bina görevlisine söyledim, adamın haberi yok. Bana dediği "Abla sizin bloktan kimse arayıp haber vermiyor, ben bu binada oturmuyorum. Bir sorun olunca aramazsanız haberim olmaz." 33 daire var blokta, kimse aramamış görevliyi. Herkes başkasından bekliyor. Eski oturduğum evin yakınında da gece moloz dökülürdü. Üniversite sınavından bir gün önce gece 02.00 de gürültü yapıyordu kamyonlar. O damper sesleri hâlâ kulağımda. Zabıtayı arayıp, milletin çocuğu sınava girecek diye şikayet etmiştim 🤭
Sen de iyi yapmışsın şikayet ederek. Inşaat gürültüsü de zor. Bu arada sen Fransa da değil miydin? Geri mi döndünüz?
Buradayım tatil için geldim ama dönmedim eşim döndü ailemleyim yardımları oluyor haftaya belki döneceğim ama gitmek istemiyorum tek çok zor oluyor bakmak orda birde havalar kötü Fransa'da soğuk.

Kızımın 3 alt, 2 üst, 1 er tane de alt ve üstten azıları çıktı. 7 tane oldu. Bizimki de baktırmıyor. Zar zor görüyorum.

Kızımın 3 alt, 2 üst, 1 er tane de alt ve üstten azıları çıktı. 7 tane oldu. Bizimki de baktırmıyor. Zar zor görüyorum.
İyi cnm çıkmış baya. Ya gecen haftalarda güzel yedi tabiki benim zorumla yine çabamla falan 🤣🤣artti disler yoksa bizimde 7 falandı en son 4 üst yan yana 3 aşağıda

Bizim 7 diş var arkalarda yok henüz. Ama önden bi tane daha geliyor sanırım çok salyalanıyor.

Geceden beri 38.3 37.5 arası gidip gelen ateş var:/ tek zıbınla duruyor koltuk altlarına falan bez koyduk, calpol verdik ama çok düşürmedi neden böyle oldu acaba hiç tam anlamıyla düşmedi
Geçmiş olsun en son ateşli hastalık geçirirken dr bize artık dolven kullanabilirsiniz demişti. Daha etkili oluyor deneyebilirsin

Back
X