- 24 Ocak 2021
- 1.609
- 2.511
- 83
- 38
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #55.101
Ben başladım aynen yastık istiyordu.Kızlar yastık kullanıyor musunuz sanırım artık bebe yastığında rahat ediyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başladım aynen yastık istiyordu.Kızlar yastık kullanıyor musunuz sanırım artık bebe yastığında rahat ediyor.
Geçmiş olsun kuzum.Geceden beri 38.3 37.5 arası gidip gelen ateş var:/ tek zıbınla duruyor koltuk altlarına falan bez koyduk, calpol verdik ama çok düşürmedi neden böyle oldu acaba hiç tam anlamıyla düşmedi
Allah yardımcın olsun canım özledim yaçok yoğun çalışıyorum ben elime tlf alacak zamanım yoktu
![]()
Çok geçmiş olsunGeceden beri 38.3 37.5 arası gidip gelen ateş var:/ tek zıbınla duruyor koltuk altlarına falan bez koyduk, calpol verdik ama çok düşürmedi neden böyle oldu acaba hiç tam anlamıyla düşmedi
Ben 2 yaşına kadar kullanmayı düşünmüyorum canım. Ama tercih meselesi kullanan da var etrafta tabi.Kızlar yastık kullanıyor musunuz sanırım artık bebe yastığında rahat ediyor.
Ayyyy hayırlı olsun canım zaten istiyordun senÇok uzun bir süredir yoktum çalışıyorum işim çok yoğun geçiyor. Bu arada size bir haberim var sanırım ben hamileyimbugün test yaptım evde. Aklıma geldiniz sizinle paylaşmak istedim.
Siz beşer yaptınız herşey yolundamı herkeste.
Valla bende özledim hepinizi sen ismini değiştin sanırım yabancı geldiAllah yardımcın olsun canım özledim ya![]()
Bizim yavrucakta 4 tane var bir de sağlı sollu yanlarda çıkıyor ama asla ağzını açmadığı için ne durumda patladı mı bilemiyorumKızlar 4 gün sonra 15 aylik olacağız kaç dişinizi çıktı.toplamda bizim arkalarda var cikanlarda elletmiyor biraz iyi yedimi yemeğini patır patır çıkıyor dişlerimiz. 10 u geçtik sanırım ama 10 mu 13 mu elletmiyor dr muayeneside çığlık ciglilığa fobisi oldu resmen hastane muayenemiz. Toplamda 20 diş mi olacak 22 mi interrnette 20 gördüm amasizde durumlar nasıl köpek.mi.cikmis azilar mi bakamıyorum kapatiyor hep
![]()
Ayyy evetValla bende özledim hepinizi sen ismini değiştin sanırım yabancı geldi![]()
Ayy çok teşekkür ederim. Aynen ama geçen ay vazgeçmiştik bide çok uğraşmıyorduk olsun diye zamanda yok tabi çalışıyoruz sürekli. arabayı değişip avrupa turu yapalım dedik. Tam araba için anlaştık alıyoruz. Sabah öğrendimki böyle bir süpriz varAyyyy hayırlı olsun canım zaten istiyordun sensağlıkla gelsin inşallah
Yaa nasip işte bak hiç beklenmedik zamanda geliyorAyy çok teşekkür ederim. Aynen ama geçen ay vazgeçmiştik bide çok uğraşmıyorduk olsun diye zamanda yok tabi çalışıyoruz sürekli. arabayı değişip avrupa turu yapalım dedik. Tam araba için anlaştık alıyoruz. Sabah öğrendimki böyle bir süpriz varHayırlısı olsun dedik Milan aşılamayla olunca hiç beklemiyordum açıkcası.
![]()
BizBebeği emeklemeden yürümeye başlayan var mı?
Bizim doktor omuzdan itibaren yatirirsan sorun ilmaz demisti. Alerjisi varken kullaniyordum daha rahat uyuyorduKızlar yastık kullanıyor musunuz sanırım artık bebe yastığında rahat ediyor.
2 gün önce doktor kontrolü vardı. Bu yaş kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor dedi. 3 gün düşmez ise ateşi getir demişti. Ama bizimki düştü, diş atesiydi. Aklinda bulunsun. Ama sanırım senin bebeğin erkekGeceden beri 38.3 37.5 arası gidip gelen ateş var:/ tek zıbınla duruyor koltuk altlarına falan bez koyduk, calpol verdik ama çok düşürmedi neden böyle oldu acaba hiç tam anlamıyla düşmedi
Oksurdugu zamanlarda kullanıyorum. Istese kullanırım ama yatakta sabit durmuyor ki:)Kızlar yastık kullanıyor musunuz sanırım artık bebe yastığında rahat ediyor.
Evet erkek ya eli sürekli ağzında diş olabilir ama şuana kadar hiç böyle olmamıştı dişlerde ondan mı bilemedim. Yine aynı ateş hiç 36.5 falan olmadı geceden beri2 gün önce doktor kontrolü vardı. Bu yaş kız çocuklarında idrar yolu enfeksiyonu çok oluyor dedi. 3 gün düşmez ise ateşi getir demişti. Ama bizimki düştü, diş atesiydi. Aklinda bulunsun. Ama sanırım senin bebeğin erkek![]()
Sagolun sizinde çıkar hızlıca başladı mı hızlıca geliyor istahsiz biizmmkisi biraz yedi mi güzel.birde d vitamini falan demir düzgün alınca ilaclari dişler patlıyor.Bizim yavrucakta 4 tane var bir de sağlı sollu yanlarda çıkıyor ama asla ağzını açmadığı için ne durumda patladı mı bilemiyorummaşallah sizinkinde baya varmış
![]()
Vitamin eksikliği de etkiliyor demekki. Bizde de demir çok düşüktü toparlamaya başladı. 3 yaşında falan 20 tane olarak tamamlanıyor canım.Sagolun sizinde çıkar hızlıca başladı mı hızlıca geliyor istahsiz biizmmkisi biraz yedi mi güzel.birde d vitamini falan demir düzgün alınca ilaclari dişler patlıyor.
20 diş mi olacak 22 mi toplamda acaba![]()
Bizimkisine "sana kim bakiyo koca gun kim doyuruyor kim uyutuyor diyorum" cevap "baba" uyanır uyanmaz baba diye bağırıyor anne çok nadir. Ayaye diyor anneye dede diyor dayi diyor. Anne çok demiyor vallaBenim kızım da öyle gördüğü her kadına anne her erkeğe baba diyor![]()
Ya bana öyle geldiVitamin eksikliği de etkiliyor demekki. Bizde de demir çok düşüktü toparlamaya başladı. 3 yaşında falan 20 tane olarak tamamlanıyor canım.![]()
Ya bana öyle geldi valla. Ne zaman düzgün yese benim zorumlaVitamin eksikliği de etkiliyor demekki. Bizde de demir çok düşüktü toparlamaya başladı. 3 yaşında falan 20 tane olarak tamamlanıyor canım.![]()