- 17 Haziran 2015
- 5.120
- 10.789
- 448
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #55.141
Canım sanırım bu da bir dönem. Diş bizi mahvetti. Yatirdigim an uyandı, çok zor geçti geceler. Uzun uzun emdi gece gündüz. Şu an biraz daha rahatım. Kendi yatağında çok rahat etmiyor. Bizim yatakta derin uyuyor. Uyur uyumaz beşiğine koyuyordum normalde. Şimdi gündüz bizim yatakta uyuyor, akşam da biz uyuyana kadar bizim yatakta, sonra beşiğinde. Erken yatan, erken kalkan bir bebek İnci. Akşam 20.00 de uyur genelde. Direkt beşiğine yatirdigimda 23.00 e kadar en az 4 kez kalkardı. Şimdi maaşallah hiç uyanmıyor o saate kadar. Hatta geçen gece 00.30 gibi ve 03.30 da uyandı sadece. 06.00 da da tam uyanması oldu. Açlık da etkiliyor tabi. Hiç normal gelmiyor bu kadar sık uyanması. Annemde kalınca annemde şaşırdı. Ama emen bebek, duygusal olarak da uyanıyor işte. Ablam 9 ay, ben 2 ay emmişim. Emme durumu olmayınca gece uykumuz daha düzenliymis. Ben emzirmeyi çok seviyorum, bakalım nasıl ayrılıcaz prensesimle.Hem de ne zoorr. Bizimki de artık açlıktan kalkmaz duygusal olarak kalkıyor seni çok yormuyorsa 6 ay daha devam et dedi. Ama yormak ne kelime mahvediyor beni. Ama gün içinde yetersiz beslendiğinde açlıktan uyanıyor onu da fark ettim. Yine de bir şekilde kesmem lazım