- 17 Haziran 2015

- 5.120

- 10.789

- 448

- Konu Sahibi Efenin_Annesi
 - #55.341

O aileden uzakta çocuk büyütme zorluğunu o kadar çok cekiyorum ki. Psikolojim epey bozulmuştu. Annemin yanından döndüğümden beri daha iyiyim. Emzirerek uyuturken kulaklıkla bir şeyler dinlemeye başladım. Neredeyse yarım saat sürüyor uyutmam, bazen daha da fazla. Keşke daha önce akıl etseydim. Tavsiye ederim herkese, epey kafa dağıtıyorum. Özellikle tedx videolarında. Çok severdim, tekrar sevdiğim bir şeyi yapmak bana kendimi iyi hissettirdi.Aslında okuduklarım emzirerek uyutmayı kesmeden gece beslenmesini kesmek imkansız diyor. Belki bir şekilde pışpışa alışır. Dinlenmekle alakalı dediklerine katılıyorum, birebir yaşıyorum malesef. Annem burada benim kısa süreliğine şimdi bi deneyelim dedik de göreceğiz başarabilecek miyiz. Tek başına aileden uzak çocuk büyütmek büyük bir iç savaş gerçekten.
Dün yazacaktım aslında sana ama unutmuşum. Inci dün şurup şişesini gösterdi ver diye. Hem de ferro sanol u ☺ Nasılsa içmez diye bir çk verdim, içti. Tekrar verdim tekrar içti. Elimde şırınga, ilaç kaşığı, çay kaşığı ile dolaşırım evde kıyamet kopar, sonra dalga geçer gibi ister. Şok oldum