- 13 Haziran 2019
- 2.433
- 4.759
- 83
- Konu Sahibi Efenin_Annesi
- #57.861
Kolay gelsin söylenene göre en zor kısım bu bez bıraktırma işi imiş ben bunu olabildiğince sonraya bırakmayı düşünüyorum.Annen benim annem gibi desene artık benim annemde hiçbir oyuncak vs almıyor yerden ben de kardeş meselesinden kırıldım anneme gitmek istemiyorum biz deniz kenarındayiz ama merak etme diğer kardeşe gitmek icin hep bir bahane oluyor neyse sonuçta gelin annemi istemedi ve tartışma çıkınca annem geri geldi ama yine birsekilde bizi koşarak bırakıp bir kardeşime gitti artık ben çocuk büyüyünce ye kadar hiçbiri ile mümkünse görüşmek istemiyorum bir günle sınırlı tutmak istiyorum cocugu da alistirdim anne anne dedeye özlüyor komşular ile avuttum burada biraz bu sevgiyi.Torunu olmayan komşular çocuklara ilgili oluyor.Ne bileyim bazısının da kayınvalidesi var bakıyor torununa gelin çalışırken hediye guleryuz vs..sans işi kendi ailen bile olsa kime denk geldi isek artık yapacak pek birşey yok insanlarin huyu değişmiyor.
Senin annen karasal iklim seviyor demek kiŞaka bir yana neden böyleler anlamıyorum. Benim kızım zaten babaanne, dede bilmiyor. Büyük hala, büyük amca idare ediyor işte. Apartmanda komşularım da torunları gibi seviyorlar sağ olsunlar. Ama yer oyuncak doluyken annemin kenarından geçmesi bana çok tuhaf geliyor.
Annelerimiz büyüdükçe tuhaflaşıyorlar sanırım. Birinci kızıma kreşe kadar baktı annem. Kreş zamanı da kreş çıkışı da anneme gelir ve biz gelene kadar annemde beklerdi.
Geçenlerde küçük kızımı anneme bırakacaktım. Ağlarsa ne yapayım diye sordu bana