- 18 Kasım 2020
- 2.682
- 3.261
- 83
- Konu Sahibi menekse_234
-
Canım hayırlı olsun transferin, sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün insAllah. Progestan iğne mi oluyorsun şimdi?Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahBenim Cuma sabahı 4.gün taze transfer yapıldı bakalım bekliyorum zor bir süreç İğnelerede devam
Canım hayırlı olsun transferin, sağlıkla gelsin, sağlıkla büyüsün insAllah. Progestan iğne mi oluyorsun şimd
Canım biliyorum, oksapar çok yakıyor. Benim de en çok canımı o yakıyordu. Göbekten yapıyorduk biz, biraz daha az acittigini söylüyorlar forumda genelde. O bile fenaydı ama. Allah kolaylık versin kuzumÇok teşekkür ederim .Pregesteron iğne ve kan sulandırıcı iğne oksapar.Şu süreçte sayısız iğne kulkandım bu kan sulandırıcı kadar ağrıtan yakan bir ilaç görmedimkollarım resmen çürüdü çok fena bu iğneye dayancak gücüm kalmadı ne yapıcam bilmiyorum.Ve ayrıyetten günde 1 tane aspirin içiyorum.Başka ilaçlarda var ...
Teşekkür ederim göbekte debedim fenaCanım biliyorum, oksapar çok yakıyor. Benim de en çok canımı o yakıyordu. Göbekten yapıyorduk biz, biraz daha az acittigini söylüyorlar forumda genelde. O bile fenaydı ama. Allah kolaylık versin kuzum
Kol daha mı iyi canım göbeğe göre? Öyle diyorsan ben de koldan yapayım.Teşekkür ederim göbekte debedim fena
Bir şey diyeyim mi ikiside fenaKol daha mı iyi canım göbeğe göre? Öyle diyorsan ben de koldan yapayım.
Ben kolonyalı pamukla ovuyordum biraz iyi geliyordu canım. Dayanamadığın zamanlarda dene istersen, belki biraz kolaylaştırır. Ben tekrar hamile kalabilirsem doğuma kadar yapicam bunu galiba. Kan pıhtılaşma testi yaptırdım, MTHFR lerde heterozigot çıktıBir şey diyeyim mi ikiside fenabu iğneyle başım dertte çokta morartıyor ...
Okudum bitanem, çok güzel bir haber. Taşıyıcı anne baba adayları için çok güzel bir imkan. Umarım hemen uygulamaya geçer ve bu durumda olanlar da sağlıkla bebeklerine kavuşurArkadaşlar ücretsiz PGT 11 Ağustos'ta onaylandı şartları yeni açtığım konuda bakmanızı tavsiye ederim.
İnşallahOkudum bitanem, çok güzel bir haber. Taşıyıcı anne baba adayları için çok güzel bir imkan. Umarım hemen uygulamaya geçer ve bu durumda olanlar da sağlıkla bebeklerine kavuşur
Canım benim PGT sizin için çok iyi bir seçenek o zaman. Fazla işlem yapan merkezlerden birine danış istersen, Memorial, Bahçecil gibi. Daha hızlı ilerlersin. Öngorusmeler ücretsiz çoğunda zaten.İnşallahben araştırıyorum şu an. Bende yaptıracağım. Eşim taşıyıcı, ben hastayım maalesef.
Teşekkür ederim canım ama sadece devlet hastanelerinde ve sigorta anlaşmalı yerlerde geçerli o yazdığın hastanelerde sanırım sigorta geçerli değil.Canım benim PGT sizin için çok iyi bir seçenek o zaman. Fazla işlem yapan merkezlerden birine danış istersen, Memorial, Bahçecil gibi. Daha hızlı ilerlersin. Öngorusmeler ücretsiz çoğunda zaten.
Anladım canım. Bahçeci Umut devlet destekli tüp bebek tedavisi yapıyor, belki orada geçerlidir diye düşündüm ama sormak lazım.Teşekkür ederim canım ama sadece devlet hastanelerinde ve sigorta anlaşmalı yerlerde geçerli o yazdığın hastanelerde sanırım sigorta geçerli değil.
Evet haklısın canım sormak lazım. Ben Hatay'dayım sadece Adana'da ise gidebilirim daha uzağa gidemem. Acaba Adana'da mı o dediğin hastane.Anladım canım. Bahçeci Umut devlet destekli tüp bebek tedavisi yapıyor, belki orada geçerlidir diye düşündüm ama sormak lazım.
Değil bitanem, İstanbul'da. Adana'daki tüp bebek merkezlerini hiç bilmiyorum malesef.Evet haklısın canım sormak lazım. Ben Hatay'dayım sadece Adana'da ise gidebilirim daha uzağa gidemem. Acaba Adana'da mı o dediğin hastane.
Anladım canım teşekkür ederim.Değil bitanem, İstanbul'da. Adana'daki tüp bebek merkezlerini hiç bilmiyorum malesef.
Ben adanada tedavi goruyorum sormak istediginiz bisey olursa seve seveAnladım canım teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?