- 2 Kasım 2019
- 317
- 162
- 33
- 32
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #5.521
Kaset test canım Birtane varmış evde çıkmayacak biliyorum ya çıkarsa diye öylesine yaptımYaaa ama 2gun snra yap dedim snraaazaten yarın kan verecem dediydn duramadın demi.en kesın sonuc kan testı .kaset testmi erken gebelk testimi yaptn
Hadi hayırlı olsun canım ilaçların hepsi de sifa olsun inşallahKızlar 12 Ekim'de Haftaya salı transferim var inşallahDoktor herşey çok güzel dedi, bir dünya ilaç yazdı bide
Yok canım, 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu benim.3. gün embriyosu mu seninki hayatım?
Günde üç kere demişlerdir buda üçe bölmen demek canım sekiz saate tekabül ediyor her il için böyledir
Günde 3 kere ama ben onu sabah öğle akşam yapıyorum sadece aynı saatlerde almaya çalışıyorum. Valla 8 saatte bir olursa gece gece kalkıp ilaç mı içecez bideCanm bende sabah akşam kullanıyrm8saatte br değil:)
Canim o testleri yapma . En erken 7. Gun kan testi ver bence.Gazına geldim yaptım kaset dest tabikideeee tek çizgiiii
Şimdi bende baktım kağıdıma sabah 1 öğlen 1 akşam 1 diyor. Yanınada parantez açmış buzdolabına koymayın diye. Yani 8 saatte bir almak çok önemli bir şeyse o paranteze onu da yazarlardı diye düşünüyorumCanım bana da p şekilde demedi doktorum hatta ilk orda kendileri verdiler sonra bi kağıt verdi nasıl kullanacağıma dair öğlen 12 de 2 tane gece 12 de 2 tane alıyorum ben
heheheevet olana kdr stres oluyorsun gene stres tutuyor gene streesaz kalmıs senınde sakın sakın takılcaz bebegm bende heyecan yok .böle ilaçlardan şapşal hale geldm kafa yaşıyrum resmen
dur bakalım kan testi mühim olan yarın kan testi vercen zaten ozamn sonuc belli olurrr unut sen şimdi o kaset testı felan hiç yapmadn sayalımKaset test canım Birtane varmış evde çıkmayacak biliyorum ya çıkarsa diye öylesine yaptımhayalet çizgi bile yok bembeyaaazz
Malesef canım ben öyle yapıyordum şimdi günde iki kere iki şere düştüde rahatladım bence hemen sorma imkanın varsa sor bana bir saat bile çok önemli demişti hemşiremGünde 3 kere ama ben onu sabah öğle akşam yapıyorum sadece aynı saatlerde almaya çalışıyorum. Valla 8 saatte bir olursa gece gece kalkıp ilaç mı içecez bidegidince sorayım bakalım
Ya bebegm ben ilk transferde hiç saatı saatıne içmedm tuttu.gene saatı saatıne ıcmıyrm uyanınca içiyorum işte 1-2saat oynadı die bır frklılık olmuyor gunlk dozu almıs oluyrsn zaten.genede doktoruna danıs iatersen için rahat etsinGünde 3 kere ama ben onu sabah öğle akşam yapıyorum sadece aynı saatlerde almaya çalışıyorum. Valla 8 saatte bir olursa gece gece kalkıp ilaç mı içecez bidegidince sorayım bakalım
Kaset testi ben test olarak görmüyorum bile yaadur bakalım kan testi mühim olan yarın kan testi vercen zaten ozamn sonuc belli olurrr unut sen şimdi o kaset testı felan hiç yapmadn sayalım
evt progesteron bıraz halsizlık yapıyor.ben bırde 5gunde bir 500luk proluton depo iğne oluyrmheheheya dun progestan ıgneye basladım ay benı cok kou yaptı ya asırı halsızım valla :) :) :) ayy valla hersye razıyım yeterkı olsunda ne yapalımm :) :) valla bu sefer kararlıyım belırtıde aramıycam 3 keredır herseyı yasadım artık dusunmıycem belkı boyle ıyı gelırr
Ama herkeste aynı olmayabilir canım yaa yaşa ve hormon testlerine göre degişirkenlik gösterebilir önemlilik derecesi bence seni örnek almadan sormasında fayda varYa bebegm ben ilk transferde hiç saatı saatıne içmedm tuttu.gene saatı saatıne ıcmıyrm uyanınca içiyorum işte 1-2saat oynadı die bır frklılık olmuyor gunlk dozu almıs oluyrsn zaten.genede doktoruna danıs iatersen için rahat etsin
Aman he ya gidince sorarım. Günde 3 içiyoruz nede olsa az daha özen göstereyim saatime az kaldı zaten perşembe gidiyormYa bebegm ben ilk transferde hiç saatı saatıne içmedm tuttu.gene saatı saatıne ıcmıyrm uyanınca içiyorum işte 1-2saat oynadı die bır frklılık olmuyor gunlk dozu almıs oluyrsn zaten.genede doktoruna danıs iatersen için rahat etsin
Evt o testler yanıltıcı olabılıyor.pozitf cıkıp kanda cıkmayanlarda oldu, negatf cıkıp kanda cıkanlarda 100/100degıl dgrulugu yarın ola hayrolaaaaKaset testi ben test olarak görmüyorum bile yaaiki aylıkken anca çıkar onda ikinci çizgi dimiii
Ayyy onu ben üç günde bir vuruluyorumevt progesteron bıraz halsizlık yapıyor.ben bırde 5gunde bir 500luk proluton depo iğne oluyrm)) belirtide aramamak lazm hakıkaten ilaçlarda yapabılıo ben hiç vücudumu dinleniyrm cunku transferden önce kasık agrım vardı hala da var:)
Bende öle yazdm cnm doktoruna danıs için rahat etsin dedimAma herkeste aynı olmayabilir canım yaa yaşa ve hormon testlerine göre degişirkenlik gösterebilir önemlilik derecesi bence seni örnek almadan sormasında fayda var
Başka neler kullanıyorsun? Progesteron olarak?Ayyy onu ben üç günde bir vuruluyorum
Valla haklısın kan veririm belki bu akşamCanim o testleri yapma . En erken 7. Gun kan testi ver bence.
aynen kurabiyem sen genede sor kafan rahat etsinAman he ya gidince sorarım. Günde 3 içiyoruz nede olsa az daha özen göstereyim saatime az kaldı zaten perşembe gidiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?