2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Valla haklısın kan veririm belki bu akşam ha yarın ha bu akşam ne farkeder dimi yedi degil tam koca on gün bekledim yaaaa
Canim o testlerde ben tek çizgi gorup kanda hamilelik gormustum. Sonra kalpleri durdu o ayri ama testlere güvenme. Doktor da zaten direkt kan testi yap diyor. Yoksa kaset test alip bakin derlerdi.

aynen oyle canım valla asırı bel agrım var mesela kasıklarımda agrıyo mıdem bulanıyo suan daha transfere daha var nmsela bak gecen ay butun belırtılerı sonuna kdar yasadım tutmadı o yuzdenn hıcccc takılma bende oyle yapıcam bı bunda tecrubelıyım kesın bılgı bakalım bana ne vercek bu sefer fıtıl ne kullanıyorsun bu arada canım

fitil lutinus kullanıyrm canommm yalnz kan sulandırıcı fena morarttı göbüşümü ilk transferde hiç kullanmamıstm.bu sefer doktorum kullanmasaan kızarım dedi.söz verdm die kullanıyrm

Canim o testlerde ben tek çizgi gorup kanda hamilelik gormustum. Sonra kalpleri durdu o ayri ama testlere güvenme. Doktor da zaten direkt kan testi yap diyor. Yoksa kaset test alip bakin derlerdi.
Evt kesinlikle biri bana sorsa aynen böyle diyorum ama sinirlerim bozuldu artık sürekli olumsuz olumsuz sonuçlar ve on gün bu heyecanla beklemek gerçekten ne yapacağını şaşırıyor insan

fitil lutinus kullanıyrm canommm yalnz kan sulandırıcı fena morarttı göbüşümü ilk transferde hiç kullanmamıstm.bu sefer doktorum kullanmasaan kızarım dedi.söz verdm die kullanıyrm
Sen çok yaşa bende onu soracaktım size yaa kan sulandırıcı çok kötü acıtıyor artık ve yer kalmadı göbegimde morluktan ne yapmak lazım acaba

Sen çok yaşa bende onu soracaktım size yaa kan sulandırıcı çok kötü acıtıyor artık ve yer kalmadı göbegimde morluktan ne yapmak lazım acaba
Ben koldan yapiyorum. Kolun arka tarafında iki parmak sıkıyorsun. Sıktığın yerin ortasına oksapari yapiyorsun. Hızlıca çekiyorsun. Morarma da olmuyor. Kilit nokta hızlıca çekmek. Ve 2 dk pamukla sonrasinda bastırmak sakin ovalama dağılıyor yüzeye ve morariyor ovalayinca.

Ben sabah aksam 2 fitil ve 3 gunde bir prolutex igne yapiyorum.
her doktor başka kafalarda birinin kafasını birini tutmuyor .ne derlerse kullanıyoz işte.ben ilk transferde sabah aksam 1 fitil,5gunde bi proluton vurdurmustm. (Tutmustu)
bu sefer prolutex te kullanıyrm doktorm frklı bu sefer

ben gün aşırı vuruyorum cnm ona ragmen göbeğim mosmor oldu.pek bir çözümü yok kılcal damara denk gelince morarıo maalesef.ovalama ve üstüne ıslak pamuk tutma.birde dik açı vurma hafif eğik olacak 45 derecelk açıyla vurulacak ozamn acımıyr en azndan

Eklentiler

• 628C7195-63DA-4A20-973B-432A54AA617A.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 40
Evt biz yavaş çekiyoruz ve ovalıyorum bidaha senin dedigin gibi yapayım çok sagol

Ayyy aynısı olmuş ama onun daha fazla alanda oldugu bir durumdayım ve agrı yapıyor artık

Ayyy aynısı olmuş ama onun daha fazla alanda oldugu bir durumdayım ve agrı yapıyor artık
Bnde ne ağrı ne acı hiçbirşey yok sadece morardı.vurduktn snra hafif bir yanma oluo snra rahat .iğneyi 45 derece açıyla vur ve aynı seklı bozmadan çek kaydırmadan.ve snra yatma 2-3dk evde yuru kana karıssın hemen

sen bide benım gobegı gor yer yer sarı yeryer kan oturmus morluklu falan delıklerle dolu bak onu asırı derecede yavas vur hızlı vurunca daha cok morarıyor ya su lutinusde ben cok zorlanıyorum ya agrı yapıyo o bana acaba cok mu sokuyorum dıye korkuyodum hep sımdı bakım ne vercek ama eskısı ıyıydı yumusak kapsul olan kendı manuel yapıyorduk ya bu nblm ya

Bende gün aşırı vuruluyordum hiç morarma olmamıştı benim vücut ayrı bi cins az biraz bile morarmadiazcık moraraydı naz ederdim ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…