- 16 Nisan 2021
- 3.196
- 5.972
- 108
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.621
Neler yaptın artık yatmiosundur işte rahat olmak önemli da zaten onu yapmaliyiz da bı görsen kaç gündür beniHe ya aman rahat ol. Ben Tranfer olduğumu da unuttum neredeysekafa miss
Gözün aydın canım çok sevindim senin adına Allah'ım kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar bende kalp atışını duydum çok şükür
Amin canım Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinGözün aydın canım çok sevindim senin adına Allah'ım kucağına almayı nasip etsin
Çok şükür canım sağlıkla devam etsin inşallahMerhaba kızlar bende kalp atışını duydum çok şükür
Hayırlı olsun canım benimde 7+1 görünüyor ultrasondo doktorum 3 gün ileri geri önemli değil normal kabul ediyoruz dedi seninkide aynı şeyi söylemiş zaten tadını çıkar artık sağlıkla kucağımızada alalım bebeklerimiziBen geldim yine hanımlar
Çok şükür kanama alanı yok olmuş
Kese büyümüş 7+1 olmuşuz bi tik geriden geliyor sanki ama çok önemli değil dedi doktorum. Bol.bol yatıp bol su içmeye devam 10 gün sonraya kontrole gidicez. Kalbi gümbür gümbür atıyor Kuzumun. Öyle içim rahatladı ki. İnşallah bu sefer sonu mutlu olur hikayemizin. Sizlere de teşekkür ederim
canim benimde gunduz genelde hep buz patik corap giyorum aksamlarida ates basiyo asiri sicak oluyorKızlar benim ayaklar Yine buz tutmaya devam ediyor, çorap ve patik var ayağımda birde yorganın içindeyim ona rağmenEğer pozitifse bu ayak üşümesi kesin gebelik belirtisi
Yatıyorum canım ama kalkıp yürüyorum. Öğlen çorba yaptık eşimle makineye çamaşır attıkNeler yaptın artık yatmiosundur işte rahat olmak önemli da zaten onu yapmaliyiz da bı görsen kaç gündür benibı fitil bı kalınlık çok mu acaba kaç olmalıydı ki son muayene de bide halada 4 tane estrofem kullaniorum şunları bı aklimadan atsam persembeden sonrada ordami tuttmu ahh biz kadınlar
Amin canım hepimiz sağlıkla kucağımızada almayı nasip Allah'ımÇok şükür canım sağlıkla devam etsin inşallah
Bende öyle yapmayı dusunuorum eşimle birlikte yönlendirmede n yapamaz birlikte yaparız bizde canımYatıyorum canım ama kalkıp yürüyorum. Öğlen çorba yaptık eşimle makineye çamaşır attık
Sen düşünme onları doktor ona göre ayarlanmıştır inşallah
Benimde gündüz buz , akşamları normale dönüyor canımcanim benimde gunduz genelde hep buz patik corap giyorum aksamlarida ates basiyo asiri sicak oluyor
ayy insallah hamileyizdirdeeBenimde gündüz buz , akşamları normale dönüyor canım
Oyyyyy maşallah.Ben geldim yine hanımlar
Çok şükür kanama alanı yok olmuş
Kese büyümüş 7+1 olmuşuz bi tik geriden geliyor sanki ama çok önemli değil dedi doktorum. Bol.bol yatıp bol su içmeye devam 10 gün sonraya kontrole gidicez. Kalbi gümbür gümbür atıyor Kuzumun. Öyle içim rahatladı ki. İnşallah bu sefer sonu mutlu olur hikayemizin. Sizlere de teşekkür ederim
Evet canım, 4’teydi randevum.
Aman kız onları yalnız bırakmaya gelmiyorBende öyle yapmayı dusunuorum eşimle birlikte yönlendirmede n yapamaz birlikte yaparız bizde canımbu zamana kadar biz yaptık herşeyi yapsınlar valla
Hadi bakalım inşallah iyi haberlerle gelcenEvet canım, 4’teydi randevum.
Geldik bekliyoruz hala.
Offfffff, bugünden beri hiç geçmedi zaman.
Şimdi hiiiiiiiç geçmiyo.
Amin canımHayırlı olsun canım benimde 7+1 görünüyor ultrasondo doktorum 3 gün ileri geri önemli değil normal kabul ediyoruz dedi seninkide aynı şeyi söylemiş zaten tadını çıkar artık sağlıkla kucağımızada alalım bebeklerimizi
Bazen et balık kızartiyo misal mutfak taninmicak hale gelio hiç arkasına bakmaz ama toplayan var dio bide açık açık ondan bende hep arkasında izlerimAman kız onları yalnız bırakmaya gelmiyoryaparken daha çok batırıyorlar
Kalp atışını duymuştuk ama ikinci kanama olunca kesede küçülme olmuştu çok şükür kanama alanı da geçmiş bebiş de sağlıkla büyüyor teşekkür ederim canımOyyyyy maşallah.
Mucize gibi izledik hcg artışını, şimdi kalp atışını duydunuz demek.
Maşallah maşallah.
Hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?