2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

He ya aman rahat ol. Ben Tranfer olduğumu da unuttum neredeyse kafa miss
Neler yaptın artık yatmiosundur işte rahat olmak önemli da zaten onu yapmaliyiz da bı görsen kaç gündür beni bı fitil bı kalınlık çok mu acaba kaç olmalıydı ki son muayene de bide halada 4 tane estrofem kullaniorum şunları bı aklimadan atsam persembeden sonrada ordami tuttmu ahh biz kadınlar

Hayırlı olsun canım benimde 7+1 görünüyor ultrasondo doktorum 3 gün ileri geri önemli değil normal kabul ediyoruz dedi seninkide aynı şeyi söylemiş zaten tadını çıkar artık sağlıkla kucağımızada alalım bebeklerimizi

Yatıyorum canım ama kalkıp yürüyorum. Öğlen çorba yaptık eşimle makineye çamaşır attık
Sen düşünme onları doktor ona göre ayarlanmıştır inşallah

Yatıyorum canım ama kalkıp yürüyorum. Öğlen çorba yaptık eşimle makineye çamaşır attık
Sen düşünme onları doktor ona göre ayarlanmıştır inşallah
Bende öyle yapmayı dusunuorum eşimle birlikte yönlendirmede n yapamaz birlikte yaparız bizde canımbu zamana kadar biz yaptık herşeyi yapsınlar valla

Oyyyyy maşallah.
Mucize gibi izledik hcg artışını, şimdi kalp atışını duydunuz demek.
Maşallah maşallah.
Hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Oyyyyy maşallah.
Mucize gibi izledik hcg artışını, şimdi kalp atışını duydunuz demek.
Maşallah maşallah.
Hep böyle güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Kalp atışını duymuştuk ama ikinci kanama olunca kesede küçülme olmuştu çok şükür kanama alanı da geçmiş bebiş de sağlıkla büyüyor teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…