2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

aminnn cnm inşallahhh..

Canım benim ya çok güzel düşünüyosun. İnan her şeyde var hayır. Benim ilk transferde tuttu, 8. haftada kalbi durdu. 1 defa kalp atışı duyduk 6. haftada. Sonrası daha büyük kabus. Böyle sağlıksız ilerleyen bi pozitif almaktansa, duyup kaybetmektense inan bana en iyisi baştan negatif almak. Çok güzel toplamışsın moralini. Kesinlikle 2-3 ay çok önemli. Güzel güzel haberlerle gel

Merhaba 6.günü işe başladım, 4 gün rapor aldım ama 4,gün ayaklandım ben
Canım merhaba, senin tedavin ankara memorial mıydı. Eğer öyleyse acaba standart mıdır rapor günü, yoksa bizim talebimizi dikkate alırlar mı, sana sormuşlar mıydı kaç gün istediğini. İşim stresli ve yorucu, teste kadar veya en azından ilk 1 hafta rapora ihtiyacım olacak gibi, normal zamanda bile canım dayanmıyor bazen, bazı günler saatlerce toplantı oluyor elim ayağım şişiyor, o yüzden merak ettim.

Ay canim gozden kacirmisim ben bunu Allah rahmet eylesin gercekten cok buyuk bir uzuntu atlatmissin Rabbim
Insirah versin yuregine

Merhaba canım evet Ankara Memorial de.Canim sanırım 10 güne kadar veriyorlar öyle biliyorum

Çok teşekkür ederim canım ya, içim rahatladı. Hafif pıhtılaşma çıkmıştı zaten, bu el ayak şişmesi, hareketsizlik, yorgunluk kaygısı stresime stres bindiriyordu. Gerçi evde de kendimi oyalamak daha zor olacak

Transferden sonra 4 günlük rapor verebildi mi hastane canım yoksa sağlık ocağından mı aldın raporu?
Her merkez embriyo transferi sonrası 10 güne kadar rapor yazabiliyor. Önemli olan senin kaç gün rapora ihtiyacın olacağını önceden belirleyip onlara söylemen.

Her merkez embriyo transferi sonrası 10 güne kadar rapor yazabiliyor. Önemli olan senin kaç gün rapora ihtiyacın olacağını önceden belirleyip onlara söylemen.
Bizim merkez sanrm 2 günden fazla yazmıyormuş o yüzden merak etmiştim ama tabii her merkezin uygulama şekli farklı

son mesajda yazdım pozitif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…