- 1 Nisan 2021
- 5.296
- 11.462
- 178
- 40
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #7.921
Allah sizlerden de razı olsun canımİnşallahh sağlıkla devam etsin canım benim
Ben bıraktım testibaya moral oldunuz hepiniz Allah razı olsun
Hahah yok valla yüzünü görmedim aha bu profil resmin ve nickin
Evet olabilir kuzum sen yapmiosun deme testKasık ağrıları bende de olmuştu canım yumurtalarımız gelişiyor onlar ağrısı diye düşünüyorum
Bende çok gerginim bugün ya bagriyorum ya ağlıyorum esimde kafayı yedin ilaçlar sana ağır geldi diye yatırdı daha transfere çok var şimdiden dengem bozulduİki gün eşimle biraz tartıştık dün de baya ağladım falan ne bilim sonra dedim bu kadar strese belki tutunamadı
Şimdi belirti aramayı bırakacak, testi unutturacak bişeylere konsantre olmaya çalışıyorum
saol cnmm..allah mekanını cennet etsin..Ay canim gozden kacirmisim ben bunu Allah rahmet eylesin gercekten cok buyuk bir uzuntu atlatmissinRabbim
Insirah versin yuregine
Ayy inşallah inşallah yaAllah sizlerden de razı olsun canımbu rüya sana bir işaretmi yoksa
Ayy yok yok bugün eşimde evde değil ya kafam miss gibi ohhEvet olabilir kuzum sen yapmiosun deme test
Ayy valla bozuyor ya ilaçlarBende çok gerginim bugün ya bagriyorum ya ağlıyorum esimde kafayı yedin ilaçlar sana ağır geldi diye yatırdı daha transfere çok var şimdiden dengem bozuldu
Kesinlikle canım sen oh mis kafa dinle bende onu bunu yapmaktan sanki saniom bida hiç ayaklanmicam hep yatcam azcik bana cesaret ver normal hayata donuluo deme o psikoloji yi atmam lazım orda bebek ama aklım hep orda olmalıAyy yok yok bugün eşimde evde değil ya kafam miss gibi ohhAllah eşlerimizi işten güçten alıkoymasın
Ayy yok kız sürekli yatmak iyi değil zaten. Bugün ha bire kalkıyorum yürüyüş yapıyorm. Öğlen kemik kaynattım. Biraz sonra gidip suyuna çorba yapcamKesinlikle canım sen oh mis kafa dinle bende onu bunu yapmaktan sanki saniom bida hiç ayaklanmicam hep yatcam azcik bana cesaret ver normal hayata donuluo deme o psikoloji yi atmam lazım orda bebek ama aklım hep orda olmalı
Nasıl anlamadım ben ne demek istedi ki öyle. Ya bu insanlar hep densiz. Sürecinizi kimseye anlatmayın canım. Çünkü bizi bizden başka anlayan yok. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz aynı acılardan geçiyoruz ve birbirimizi anlayabiliyoruzKızlar persembe veya cuma günü yumurta toplarız dedi doktorum, yarın tam günü netleşecek. 8 folikül görünüyor dua edin sağlıklı kaliteli embriyolar olsunBu ikinci denemem
Dün kaynanamın densizce ‘kadın taşıyıcı sadece’ sözünden sonra eşime sağlam bi patladım ağladım zırladım. Tam stresten uzak olmamız gereken dönemde bize bunları yaşatanları Allah’a havale ediyorum.
Bizi en iyi biz anlarız her ana fedakardır ama bizimki annelikten de önce kendimize iğneler yaparak başlıyor. Herkesin süreci sağlıkla ilerlesin inşallah
Benimkide kalckti ilk günler ise git mi desem acabaAyy yok kız sürekli yatmak iyi değil zaten. Bugün ha bire kalkıyorum yürüyüş yapıyorm. Öğlen kemik kaynattım. Biraz sonra gidip suyuna çorba yapcam
Valla eşim varken stresliydim ama yalnız evde kalmaya alışkınım o yüzden bugün keyfim acayip yerindedans etmek yasak olmasa dans modundayım
boşverin yaa...geçmiş kuşak ne kadar biliyor ki işteNasıl anlamadım ben ne demek istedi ki öyle. Ya bu insanlar hep densiz. Sürecinizi kimseye anlatmayın canım. Çünkü bizi bizden başka anlayan yok. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz aynı acılardan geçiyoruz ve birbirimizi anlayabiliyoruz
Sen şimdi düşünmemeye çalış. Rahatla kendini. İnşallah kaliteli yumişlerin toplansın sağlıkla döllensinler. Senin şuan moralinin yüksek olması lazım
Süreci bilmiyor ki zaten.Nasıl anlamadım ben ne demek istedi ki öyle. Ya bu insanlar hep densiz. Sürecinizi kimseye anlatmayın canım. Çünkü bizi bizden başka anlayan yok. Hepimiz aynı yolun yolcusuyuz aynı acılardan geçiyoruz ve birbirimizi anlayabiliyoruz
Sen şimdi düşünmemeye çalış. Rahatla kendini. İnşallah kaliteli yumişlerin toplansın sağlıkla döllensinler. Senin şuan moralinin yüksek olması lazım
Ben ilk transferimden sonra sağlık ocağına gitmiştim aile hekimim de genç bir kadın anlattım herşeyi işe gidip gelmeyi riskli görüyorum çok sıkıntılı süreçten geçtim şimdi bebeğimi riske atmak istemem 10 gün rapor verir misiniz dedim kadıncağız sağolsun ikiletmediTransferden sonra 4 günlük rapor verebildi mi hastane canım yoksa sağlık ocağından mı aldın raporu?
Cocuk yapmayi dusundugumuzu, cikan sorunlari, tup bebek yapmaya karar verdigimizi, ilk denemeyi yaptigimizi, ikinciye hazirlandigimizi... Bunlarin hicbirini birak kayinvalideyi kendi anneme bile soylemedim. Ebeveynlerden gelecek en masum soru bile stres sebebi. Ne gerek var? Hep soyluyorum, kalp atisini duyana kadar hickimseye soylemeyin. Hele de aileye, akrabaya. Belki cok yakin bi arkadasinla paylasip dertlesirsin o ayri. Ama hicbir ebeveyn tarafsiz dertlesemez, o kadar anlayisli ve hassas olamazKızlar persembe veya cuma günü yumurta toplarız dedi doktorum, yarın tam günü netleşecek. 8 folikül görünüyor dua edin sağlıklı kaliteli embriyolar olsunBu ikinci denemem
Dün kaynanamın densizce ‘kadın taşıyıcı sadece’ sözünden sonra eşime sağlam bi patladım ağladım zırladım. Tam stresten uzak olmamız gereken dönemde bize bunları yaşatanları Allah’a havale ediyorum.
Bizi en iyi biz anlarız her ana fedakardır ama bizimki annelikten de önce kendimize iğneler yaparak başlıyor. Herkesin süreci sağlıkla ilerlesin inşallah
Yok kuzum ilk günde stres olmazsın çünkü insan şoka giriyorBenimkide kalckti ilk günler ise git mi desem acabaiyi süper o ilk gün üstümde bı stres olur sonra bende alışırım duruma ozaman
Söylemedim ki.Cocuk yapmayi dusundugumuzu, cikan sorunlari, tup bebek yapmaya karar verdigimizi, ilk denemeyi yaptigimizi, ikinciye hazirlandigimizi... Bunlarin hicbirini birak kayinvalideyi kendi anneme bile soylemedim. Ebeveynlerden gelecek en masum soru bile stres sebebi. Ne gerek var? Hep soyluyorum, kalp atisini duyana kadar hickimseye soylemeyin. Hele de aileye, akrabaya. Belki cok yakin bi arkadasinla paylasip dertlesirsin o ayri. Ama hicbir ebeveyn tarafsiz dertlesemez, o kadar anlayisli ve hassas olamaz
Bu arada geçen sefer çok yakın tarihlerde ilerlemişti sürecimizCocuk yapmayi dusundugumuzu, cikan sorunlari, tup bebek yapmaya karar verdigimizi, ilk denemeyi yaptigimizi, ikinciye hazirlandigimizi... Bunlarin hicbirini birak kayinvalideyi kendi anneme bile soylemedim. Ebeveynlerden gelecek en masum soru bile stres sebebi. Ne gerek var? Hep soyluyorum, kalp atisini duyana kadar hickimseye soylemeyin. Hele de aileye, akrabaya. Belki cok yakin bi arkadasinla paylasip dertlesirsin o ayri. Ama hicbir ebeveyn tarafsiz dertlesemez, o kadar anlayisli ve hassas olamaz
Ne güzel sana foto vermişler ❣Amin canim tesekkur ederim dikkat etmeye calisicamembriyolarin fotosunu verdiler bir de onlara bakiyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?