2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Bizim durumlarimiz baya benziyormus. Sizde de amh dusuklugu mu vardi? Biz ilkinde 300 baslamistik ikincide doktor 450ye kadar cikardi gonali. O halde bile 2 yumurta anca cikti. İlki benim kimyasal gebelik olmustu, sizin?

Kızlar negatif Malesef 1.71
Rabbim sabır versin vakti satti vardır . Üzme kendini olacak bir gün ocak ayında bi arkadaşla biz aynı anda tüp bebek yaptırdık ikimizde negatif aldık arkadaş diğer ay a kendiliğinden hamile kaldı belki senin de öyle olur sabırlı ol canım benim

benimde 5 kasım transfer daha var ama bugün adet oldum işte. bakalım ne olacakkkk. ne yaptınız transfer sonrası bide kaçıncı gün embiyosuydu

Yarin belli olacak hersey... Kendimde belirti ariyorum ama net bisey bulamiyorum. Ilac kullaniyorum bi ton Mutlaka ilaclarin etkisidir biseyler varsa da... O yuzden belirti bulmaya calismadigim icin nasil gittigine dair birsey de diyemiyorum
çoğu kişi belirti göstermiyor amaaa. kızzz dayanamazsan git bu aksam ver zaten kana karışan karışmıştır

benimde 5 kasım transfer daha var ama bugün adet oldum işte. bakalım ne olacakkkk. ne yaptınız transfer sonrası bide kaçıncı gün embiyosuydu
Bana mı sormuştun canım bunu? Transferim 18:30 da oldu. Yaşadığım şehirden farklı bir şehirde olduğum için o akşam otelde kaldık eşimle. Ertesi gün öğleden sonra uçakla evimize döndük.
Ertesi gün 2 senedir görmediğim minik yeğenim ve abimler geldiler. Onları almaya tekrar 1 saat yol gittik arabayla :) o günden itibaren tam 8 gün hiç durmadan gezdim gece yatıp uyudum sadece. Öyle evde uzanma, dinlenme vs yapmadım. Doktorum ağır kaldırma-ağır bir şey itme ve ağır bir şey çekme. Bunun dışında normal hayatına dönebilirsin dedi. Çalışmadım o hafta ama full gezdik dışarıda. Minik 3 yaşında. Plajda, kumda oynadık, kucaklamadım ama sarıldık. Kucağıma oturdu. Ben yüzüstü uyuyorum, yine yüzüstü uyudum, köpeğimi yürüyüşe çıkardım. Kakasını aldım eğilerek. Sokak kedilerini besliyorum, onlrı da beslemeye devam ettim ki bu da eğilip kalkmayı gerektiriyor. Hafif çaplı ev süpürdüm 2 defa,çiçeklerimi suladım Vs vs… Bence en önemlisi bu. Kendini başka bir hayata adapte etmeye çalışarak strese sokmamak. Beslenme konusunda öyle her gün ananas her gün avakado falan yemedim. Arada avakadolu salata yedim. Gün içinde standart yemeklerimi yedim. Meyve suyu veya meyve tükettim düzenli olarak. Zaten vejetaryenim 18 senedir asla et tüketmiyorum. Bol sebze ve tahıl tükettim. Transfer sonrası en önemli şey kabız olmamak. Bunun için sabah kahvaltıdan önce ve yemeklerden sonra 2-3 tane kayısı yedim. Hiç kabızlık çekmedim. Tabii bunda en büyük etken hareketlilik. Günde ortalama 7000-8000 adım atıyorum ben. Hatta bir gün ufağın peşinde koşarken 13.000 adım atmışım böyle kısaca. Sorun olursa seve seve cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…