- 30 Eylül 2021
- 224
- 92
- 13
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.161
nası gidiyorrrr34 yasindayim.
11 Ekimde 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi
20 ekimde kan testi verecegim.
Bizim durumlarimiz baya benziyormus. Sizde de amh dusuklugu mu vardi? Biz ilkinde 300 baslamistik ikincide doktor 450ye kadar cikardi gonali. O halde bile 2 yumurta anca cikti. İlki benim kimyasal gebelik olmustu, sizin?Aynen benim doktor da öyle
Transferi sordukça o aşamaya gelince belli olacak diyoröğleden sonra olur mu sabah gelmem zor diyorum o gün gelsin o zaman netleşir diyor Benim de ikinci deneme
İlkinde de ikincide de gonal f kullandım ama ilki 225likti ikinci denemeye direkt 300 ile başladık ilerleyen günlerde 250 ye düştük
Opu öncesi biokadın diye fitil, ve ovitrelle verdi
Maşallah harika haber, Allah kesesini de görmeyi nasip etsinKızlar test sonucum çıktı. 559 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım. Ama asistanı güzel sonuç dedibakalım umarım güzel ilerlesin.
Rabbim sabır versin vakti satti vardır . Üzme kendini olacak bir gün ocak ayında bi arkadaşla biz aynı anda tüp bebek yaptırdık ikimizde negatif aldık arkadaş diğer ay a kendiliğinden hamile kaldı belki senin de öyle olur sabırlı ol canım benimKızlar negatif Malesef 1.71
Sonra ki sırada ben varim heycandan olucem
aa kaçıncı gün embiyosuydu? hayırlı olsunKızlar test sonucum çıktı. 559 çıktı. Doktoruma henüz ulaşamadım. Ama asistanı güzel sonuç dedibakalım umarım güzel ilerlesin.
Yarin belli olacak hersey... Kendimde belirti ariyorum ama net bisey bulamiyorum. Ilac kullaniyorum bi ton Mutlaka ilaclarin etkisidir biseyler varsa da... O yuzden belirti bulmaya calismadigim icin nasil gittigine dair birsey de diyemiyorumnası gidiyorrrr
Amin canım Rabbim korusunÖyle olur canım ya. Rabbime emanet bebişler. Allahm esirgesin
Çok teşekkür ederimMaşallah harika haber, Allah kesesini de görmeyi nasip etsin
Sanmıyorum arkadaşım hayırlısı nasip değilmiş moduna girdim ben gördüğüm andan itibarenCanım idrar testi yanıltabilir istersen kan ver ya da 2 gün sonra tekrar yaparsın
5. gün canım. Çok teşekkürleraa kaçıncı gün embiyosuydu? hayırlı olsun
Rabbim sevincini heyecanını soldurmasın kuzum. İnşallah gönlünce olsun hepSonra ki sırada ben varim heycandan olucem
Bence kan ver canım bugünSanmıyorum arkadaşım hayırlısı nasip değilmiş moduna girdim ben gördüğüm andan itibaren
Amin canım bnim hepimizin insallahRabbim sevincini heyecanını soldurmasın kuzum. İnşallah gönlünce olsun hep
çoğu kişi belirti göstermiyor amaaa. kızzz dayanamazsan git bu aksam ver zaten kana karışan karışmıştırYarin belli olacak hersey... Kendimde belirti ariyorum ama net bisey bulamiyorum. Ilac kullaniyorum bi ton Mutlaka ilaclarin etkisidir biseyler varsa da... O yuzden belirti bulmaya calismadigim icin nasil gittigine dair birsey de diyemiyorum
ohh cok sukur benimde 5.gün embiriyosu a kalite , hsg de her sey normal. geriye tek kalan Rabbimin nasip etmesi5. gün canım. Çok teşekkürler
Bana mı sormuştun canım bunu? Transferim 18:30 da oldu. Yaşadığım şehirden farklı bir şehirde olduğum için o akşam otelde kaldık eşimle. Ertesi gün öğleden sonra uçakla evimize döndük.benimde 5 kasım transfer daha var ama bugün adet oldum işte. bakalım ne olacakkkk. ne yaptınız transfer sonrası bide kaçıncı gün embiyosuydu
Evim merkeze çok uzak arkadaşım araba eşimde zaten umut olmayınca insan yaptırmak istemiyorBence kan ver canım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?