2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Progestan kalça iğnesi yerine ben prolutex kullanıyorum göbekten vuruyorum

Yaaaaa şu an mutluluktan çığlık atmak istiyorum çok çok cokkkk sevindim sağ salim kucağına almak nasip olur inşallah maşallah kaç çıktı degerin

Hem fitil hem iğne olunca tedirgin oldum bu dozlardan tabii her şey iyi bir sonuç almamız için ama gerçekten çok sabır ve güç isteyen bir süreçmiş hepimizi umarım emeklerimizin karşılığını alırız. Şu an tabii günlerdir kullandığım estrofem de muhtemelen beni daha gergin ve duygusal yapıyor

Normal canim bende carsamba transfer olacağım:))) cok heyecanliyim

Akışına bırakmaya çalış bende öyle hep kendi kendimi yedim. Estrofemi 7. Haftada doktor duruma göre bıraktırdı. Ben transfer öncesi progestan kalçadan kullandım+prolutex kullandım. Oksapar, corasprin, esteofemle başladım. Transfer sonrası kalçadan olduğum progestan beni çok yorduğu için lutinis fitile geçtik ama gobekten prolutex devam ettik. Sürekli araştırdım nezaman bırakcaz falan diye doktor yavaş yavaş bıraktırıyor. Şimdi prolutex bıraktırdı haftada 1 kalçadan proluton verdi. Esteofemi bıraktırdı. Hiç araştırmamaya çalış hep pozitif düşün. 10. Güne kadar hiçbir belirti yoktu 11. Gün kasık ağrısı batıp geçti öyle yazılanlar gibi asla olmuyor. Belirtiler 6-7. Haftada anca başlıyor. Oda minumum mide bulantısı başka hiçbie belirti yok. Umarım her sey gönlünüzce olur.

1. Denemem 3. Gün embriyosu 14 ekim 26 yaşındayım

14 ekim 3.gun ilk deneme 26 yaşındayım

Iyiyim canım bende histereskopi oldum işte bu adet değil diğer adet de transfere başlayacağız daha öncesinde sana sormusmuydum hatırlamıyorum ben 2 kese mi die şey için soruyorum senin embriyonda genetik inceleme yapılmıştı bazısı pgt yapılan embriyo 2 ye bölünüyor tek embriyo ikiz oluyor die burada okumuştum da onun için sordum acaba sende de mi öyle oldu die
Sağlıklı olsun da canim tek olsun sağlıkla dogsun insalalh geçmiş olsun sanada

Biz sana demiştik bak canım hadi gözün aydın olsun inşallah değerlerin de çok güzel artar

Sağol canım, benimkisi tutunma kanamasıymış zaten; bgn kanda pozitif haberini aldım belki Catlak-kurabiye ninkisi de öyle bir şeydir diye yazmak istemiştim
Hayirli olsun ohh Masaallah ya pozitif haberleri aliyoruz baya
ay bak gordun mu ya elhamdulillah cok sevindim Rabbim saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin
Evet ne zaman içeyim bide yarım litre yeter demi ya tutamamssam
canim yetiyo artiyo bile bana saat 12:30 gibi 500 ml ic dediler sonra hastanede 13:30 da ultrasonla baktilar cok sıkışığım diye afedersin bi kagit bardak verdi bu kadarini yap dedi yaptim geldim bi daha bakti tekrar verdi bu defa bardagin 3/4 u seklinde yap gerisini tut dedi ondan sonra rahatladim ama transfer esnasinda o kadar yapmama ragmen sıkışıklık vardi e bi de heyecanda malum getiriyoo yuzden sende transferden bir bucuk saat oncesi 500 ml icip git ya da daha azini

Saol canım bı saatlik yolum var ondan önce ozaman içsem skismis olurum normalde o bile yeter ozaman saolun valla rahatlik verdi dua edin ne olur güzel geçsin bebeim benimle olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…