2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kac tane toplanmisti canim insallah ilerlemeye devam eder

Amin inşallah çok teşekkürler canım detaylı anlatmışsın ben de nar suyu alıp içeyim o zaman her gün bir bardak katkısı olur illaki. Onun dışında ilk 3 gün dikkat ederim gibi geliyor bana da ondan sonra rutin işlere dönerim artık, inşallah ben de olumlu haberi alabilirim hayırlısıyla :)

Heyecanlandım senin adına :) ben de aynılarını yaşıcam işallah yarın. Takipteyim seni
Canım hayırlısı olsun senin de bende şimdi eve geldim sole soyliyim çok güzel bı duygu ama şansıma bı buçuk saatten fazla yattım ama ilk 40 dk sonra gittim tutardım ama dediğim gibi zorlamak da iyi deilmis ananas almamıştım herkes başka dio die doktorum ye dedi faydası varmış. Ama ben ilk dedim yuruyemicem herhalde ama insan sonra alisio rahatlio çok ileride öle sıvı bişe deil biz zor ileri koyduk korkma bişe olmaz dediler ozaman sanırım rahatlarim ama yinede pazartesi ye kadar dinlen dedi

Yaa başladı dimi o düşünceler gözlerini kapatıp onu düşünüyorsun izlediğin videolardaki gibi mi diyorsun sımsıkı tutunsun elini koy dua et
Aynen öyle canim ama sende öle demiştin cidden şimdi napio diorum ilk WC ye çıktım ya acaba zarar verdimmi sonra alıştım biraz yoksa yürümeye adım atmaya zorlaniodum korkudan

Aynen öyle canim ama sende öle demiştin cidden şimdi napio diorum ilk WC ye çıktım ya acaba zarar verdimmi sonra alıştım biraz yoksa yürümeye adım atmaya zorlaniodum korkudan
Yok kuzum benim o çok şükür sağlam bir yerde inşallah Rabbim kan versin can versin. Sağlıkla büyüsün sen rahat ol hiç kasma kendini

İnşallah canım benim ya hiç bile his orda bı gariplik oluomu sen hissetmismiydin
Yok kız ne hissi daha dur bakalım. Bende 5. Gün başladı bazı şeyler. Misal o gün nasıl bir halsizlik adet ağrısı vardı. Teli elime alıp mesaj yazmaya mecalim yoktu. Sonra 6. Gün biliyorsun lekelenmem başladı.

Ne bileyim kuzum bende güldüm yazarken ama insan istio arada tamam herşey yolunda hissini veren bişe

Tureed canım benim, nasılsııııın?
Çok güzel bir duygu değil mi?
Canim benim çok güzel ama ilk çok zorlandım yürür Ken ilk wc de napcam bilemedim korktum bı zarar verdim die ama çok ilerdemis o aklıma geldikçe rahatliorum tuhaf çok guzel bı duygu çok deisik

Canim benim çok güzel ama ilk çok zorlandım yürür Ken ilk wc de napcam bilemedim korktum bı zarar verdim die ama çok ilerdemis o aklıma geldikçe rahatliorum tuhaf çok guzel bı duygu çok deisik
Canım benim sımsıkı tutunsun bebişin Allahın izniyle. Kabak çekirdeği ve ananas ye. Bide elini çıplak karnına koy konuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…