- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #8.561
5. Güne gelenler nadir bölünme oluyor.Ona da mucize diyorlar zatenIyiyim canım bende histereskopi oldum işte bu adet değil diğer adet de transfere başlayacağızdaha öncesinde sana sormusmuydum hatırlamıyorum ben 2 kese mi die şey için soruyorum senin embriyonda genetik inceleme yapılmıştı bazısı pgt yapılan embriyo 2 ye bölünüyor tek embriyo ikiz oluyor die burada okumuştum da onun için sordum acaba sende de mi öyle oldu die
Sağlıklı olsun da canim tek olsun sağlıkla dogsun insalalh geçmiş olsun sanada
Evet canım bakalım ama hiç test almadım ve eşimde hayatta almazAyyyy çok şükür canım.
Çooooook sevindim.
Hadi bakalım, şimdi bekleyişler başladı.
Çok şükür canım sımsıkı tutunsun mucizen sana inşallah gelsin heyecanlı bekleyişBebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem dieistemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah
Amin canım benim inşallahÇok şükür canım sımsıkı tutunsun mucizen sana inşallah gelsin heyecanlı bekleyiş
Sağol canım, amin insallahHayırlı olsun ne güzel bir haber çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahtransferden sonra nelere dikkat ettin acaba? Dinlenerek mi geçirmiştin süreci? Bizlere de yol gösterici olur senin tecrübelerin
Canım tekrar kontrol ne zaman inşallah o zaman hem bebeği hem kalp atışını da duyarsınSelam kızlar. Bugün kalp atışı için randevum vardı. Malesef hüsranla sonuçlandı. Kese büyümemiş kalp atışı da yok. Doktor çok olumlu konuşmadı. Salı tekrar gidicem ama olmadı galiba. Niye böyle oldu anlamadım. Çok berbat durumdayım. Beynimden vurulmuşa döndüm.
Oyy taze hamişim aramıza hoş geldinBebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem dieistemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah
Aynen canımAhahhh çok fenalar ya bunlar. İyi ki varlar ya
Amin canım hala hastanrdeyim birazdan cikcam bı saatlik yol da güzel geçsin insallh hala şoku atlatamadim ya cidden şimdi napioOyy taze hamişim aramıza hoş geldinsağlıkla sımsıkı tutunsun inşallah hiç dert etme 40 dk çok iyi. Hem çok bekletmeyerek iyi yapmışsın canım. Şimdi bol bol istirahat başlıyor sımsıkı tutunsun inşallah inşallah
Aynen gun nasil bitiyo bilmiyorum bazenOo doğru ya olandan fırsat kalmıyordur ki sıkılmayainşallah kardeşi sıkı sıkı tutunmuştur sağlıkla büyüyordur
Tebdil-i mekanda ferahlik vardir derler gidin canim stresten uzakMerhabaaz önce yumurta toplamadan çıktım sanırım bu kez ilk denemeye göre herşey daha iyi
Ve bana deli diyeceksiniz ama kısa bir tatile gidiyorum şu an
Stresten uzak olalım dedik
Tesekkur ederim canim herkeste farkli etkisi oluyor demek kiCanım son tedvidr tranferin 2.günü yada 3.günü erken gebelik testi negatifti yani toplamda ignenin 8.gunuydu
Allahim kolaylik versin sımsıkı tutunsunlar canimbu arada bayağıdır yazamadım buralara. İlaç takibi yapmaktan kafa kalmadı. Dün göbekten progestan kullanmaya başladım ek olarak. Progesteron değerim 24.1 çıkmış iyi mi bilmiyorum. Yarın 15.00 de transferim var lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Canim bazen ser olarak gordugumuz seylerde hayr vardir daha sagliklisi olacaktir ilerde Rabbim tez vakit nasip etsinHayırlı olsun canım. Beni de az önce merkezden aradılar, Salı OPU yapılmıştı, dün 1 tanesi döllendi diye haber gelmişti, bugün 2 hücreli olmuş, yani gelişimi yavaşGözlemeye devam edeceğiz dediler ama muhtemelen transfer iptal olacak. Çok üzgünüm bu ikinci denememdi...
Allah yrdimciniz olsun canim yuregine ferahlik versinSelam kızlar. Bugün kalp atışı için randevum vardı. Malesef hüsranla sonuçlandı. Kese büyümemiş kalp atışı da yok. Doktor çok olumlu konuşmadı. Salı tekrar gidicem ama olmadı galiba. Niye böyle oldu anlamadım. Çok berbat durumdayım. Beynimden vurulmuşa döndüm.
Ay hadi canim gozun aydin guzelce dinlen artik bir kademe daha atlattinBebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem dieistemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah
valla canim iyi durmussunEvet canım benim ama 40 dk iyi deme wc için daha beklesem zorlancaktim buda kasılır dedi napcagimi bilemedimama şimdi yatiorum bı saat oldu hastane dün bekleyiş heycanli kuzum
Napicak kendine yer yapiyoAmin canım hala hastanrdeyim birazdan cikcam bı saatlik yol da güzel geçsin insallh hala şoku atlatamadim ya cidden şimdi napio
Yaa başladı dimi o düşüncelerAmin canım hala hastanrdeyim birazdan cikcam bı saatlik yol da güzel geçsin insallh hala şoku atlatamadim ya cidden şimdi napio
Ne ettim ettim buldum6. Gündeyim canım 66 çıktı
DuramadımNe ettim ettim buldumtebrik ederim güzel kuzum sağlıcakla ilerledim senin ve tüm bekleyen arkadaşların duası kabul olsun inşallah
Heyecanlandım senin adına :) ben de aynılarını yaşıcam işallah yarın. Takipteyim seniBebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem dieistemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah
İnşallah seninki de sımsıkı tutunsunHeyecanlandım senin adına :) ben de aynılarını yaşıcam işallah yarın. Takipteyim seni
Aynen canım herkesin tecrübeleri çok önemli benim için. Umarım herkes hayırlısıyla yavrusuna kavuşur. Çekilen sıkıntıların hepsi unutulurİnşallah seninki de sımsıkı tutunsunaynı tavsiyelere sende dikkat et çok aşırı sıkılmaya gerek yok
İlk denemeniz miydi bu arada ? Nerde yaptırdınız merak ettimBebeimi aldım kizlar şuanda yatiorum 40 dk sonra wc ye gittim daha dururdum ama kasmak da iyi deil zorlama dediler ördek le yap istersen dediler beceremem dieistemedim rahimde embryo da çok güzel dediler hayırlı inşallah
İnşallah inşallah canım benimAynen canım herkesin tecrübeleri çok önemli benim için. Umarım herkes hayırlısıyla yavrusuna kavuşur. Çekilen sıkıntıların hepsi unutulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?