2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm. Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin.
Gözün aydın canım benim şükür sağlıkla ilerlesin Allah'ım kucağına almayı nasip etsin bize de bol dua et lütfen hamisler in kabul olurmuş

Kızlar bugün 6.günüm biraz önce lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda çok açık kahve rengi lekenlenme gördüm. Toplasam 50 kr büyüklüğündedir . Umutlanmalı mıyım ?
Bu 6.gunde bir hikmet var benimde ayni sekilde canim hayra yoruyoruz
Kızlar bende transferden geldim şimdi uzanıyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Aynı gün transfer olmuşuz benim de bugündü ben de aldım serumu
Test günü ne zaman
Hayirli olsun canlar Rabbim umduklarjmiza nail eylesin hepimiziamin
Kizlar Rabbime binlerce kere şükür ben pozitif sonucu gördüm. Rabbim bu yolda emek çaba harcayan herkese yüreği evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese evladını saglicakla nasip etsin.
masaallah canim hayirli olsun gozun aydin

Selam kızlar transfer olanlar hayırlı olsun mucizeleriniz sımsıkı tutunsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız pozitif sonuç alanlar gözünüz aydın sağlıkla devam etsin inşallah ben iyiyim çok şükür bu ara limona tuz döküp yiyorum biraz mideme bulantıma iyi geliyor tansiyonumu etkilemez inşallah

Tureed canim ne yapiyosun nasıl gidiyor kaçıncı günün bugün yarıladın herhalde kaçak test falan yaptın mı
Yok yarilamadim ama yıl gibi geldi kuzum bugün 4.gunum bı tarafta ağrı olsun belirti olsun belim agrio kasigim agrio bugün diorumki ayy regli mi olcam pazartesi ye kadar yapmicsm hiç test günler nasi geccek bilmiom

Ekşi hosunami gidio yoksa kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…