2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Benide eklermisiniz kızlar 21Ekim transfer günüm, 36 yaşındayım, ilk denemem
Rabbim hepimizin kucağını doldursun emeklerimiz boşa gitmesin yavrularımız sıkı sıkı tutunsun bize

benıde ekler misiniz.yaş 37 .ılk denemem.5 aa pgt li embriyom.

Benim eşimde ilk denememiz olduğu halde dr dan öğrenelim test almayacam diyor.Bende 12.günü bekleyecem zaten 3 yıldır bekliyorum bi hafta ne ki Hakkımızda hayırlısı olsun

Evet ben de günde 3 kere fitil olarak 2 kere de ağızdan alıyorum progestan. Çok fena baş dönmesi yapıyor az kaldı biraz daha sabır
Progestanın ağızdan verılmesını hiç doğru bulmuyorum halâ verıyor doktorlar mideye zararlı yan etkısı var vs..fıtıl olarak yapmak daha mantıklı yani..

Fıtıl ilacın fazlası mutlaka gelıyor saatlerce yattıgımda oldu ama kalkınca gelıyo ıllaki..bol su içmeye çalısıyoruz ya mecbur tuvalette gecıyor hayat

Kızlar bana transferin ertesi günü gonapeptyl, üçüncü günü de yarım ovitrelle verdi doktor

Gonapeptyl i ilk tüpbebek denememizde vermemişti, bugüne kadar göbekten yaptığım iğneler arasında en acıtan buydu sanırım Allah emeklerimizin karşılığını versin

Hadi hayırlısı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah yavrularını. benim çift embriyoydu bekliyorum Allah’ıma emanet ettim ol desin bebeklerim tutunsun bana sımsıkı

Fıtıl ilacın fazlası mutlaka gelıyor saatlerce yattıgımda oldu ama kalkınca gelıyo ıllaki..bol su içmeye çalısıyoruz ya mecbur tuvalette gecıyor hayat
Oo tuvaleti hiç sormaa gece kalkmaktan bıktım akşam suyu erken kesmeme rağmen gece 2 -3 defa sıkışık halde tuvaletteyim

fitilden çok muzdaribim koyuyorum yatıyorum yarım saat bir saat kalkmıyorum ama yine de akıyor hatta transfer sırasında doktor neden hiç kullanmadın fitili diye kızdı nerede yanlış yapıyorum anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…