- 19 Kasım 2020
- 22.207
- 48.456
- 598
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.161
Aynen canım marketlere de geliyor bakim benGeçecek ama daha hızlı geçsin bak al bi tane her yerde var. Olmadı sipariş et hızlı gelir
20 ekım canım.test gunum 29 ekim.tşk edrim.
Off bide gece uyanınca geri uyku tutmuyor yaOo tuvaleti hiç sormaa gece kalkmaktan bıktım akşam suyu erken kesmeme rağmen gece 2 -3 defa sıkışık halde tuvaletteyim
Tamam canım20 ekım canım.test gunum 29 ekim.tşk edrim.
Canım 12.gun daha net sonuç alırsın ve katlanarak çoğalır inş değerin.. kendını sıkıntıya sokma sakın tekrarla kan testiniBenim 5.gün embriyosu idi dün dokuzuncu günümde lekelenme olduğundan kan testi verdim sonuç 19 çıktı, yarın tekrardan kan vereceğim ama sonuç çok mu düşük?
Yarın berme cnm 11. Gn ver. Bu değerin ikiye katlamasına bakBenim 5.gün embriyosu idi dün dokuzuncu günümde lekelenme olduğundan kan testi verdim sonuç 19 çıktı, yarın tekrardan kan vereceğim ama sonuç çok mu düşük?
Yarın dediğim zaten 11. Günüm olacak, testi 9.gün vermiştim. 19 çıkmıştı. İnşallah dediğiniz gibi olur ama aanki çok düşükYarın berme cnm 11. Gn ver. Bu değerin ikiye katlamasına bak
bir tane alıp deniyim canım ya güzel fikir, çok yeteneğim de yok ama olmazsa 500 lük falan denerimPuzzle canım puzzle al kendine 1000-1500 lük falan. O kadar zaman alıyor ki anlamıyorsun zaman nasıl geçti
Beynimin içinde konuşan sesleri susturmaya çalışıyorum canım. Tam kötü sözler başlayacakken hayır diyorum iyi düşün iyi olsun. Bolca dua et tevekkül et. Yapboz fikri harika bence. Ya da dizilerle aran nasıl dizi izleyebilirsin ben bütün İnterneti bitirdim
Daha çok erken cnm hem belirti aramaya hiç gerek yok belirtisi olmayıp pozitif olan çok kişi var2.gunum hiç bisi hissettimiriyor
Çok sevindim inşallah 5. güne de sağ salim giderler. Aygül hoca bize ben 3.gün embriyosu transfer etmeyi hiç tercih etmiyorum demişti benim ilk denememde 3.gün transferi olduğumu duyunca. Ama gel gör ki bende amh düşüklüğü var riske atılabilecek bir hasta değilim aslında. Sizde neydi sorun?Var canim varr...3 u de guzel devam ediyormusbugun 3.gunleri...yarin haber verecekler gene..
Çok teşekkür ederim canım hepsini uygulamaya çalışacağım inşallah ben de olumlu sonuç alabilirim☺Çok normal kuzucum ben hala bişey hissetmiyorum
Valla ilk 3 gün bolca dinlen ama sonra kendini çokta hareksiz bırakma canım. Bide merdiven sormuşsun bizim apartman eski ve merdivenleri oldukça dik merdivenlerden. Transferin 2. Günü eve geldik yavaş yavaş çıktım. Sonra iğnelere gittik geldik yine aynı. Hiç stres yapma ani hareketlerden uzanmaktan ağır kaldırmaktan kaçın. Onun haricinde hareket halinde ol
Tamam canlar hemen ekliyorum sizleri de
Canim zaman zaman hepimiz ağlıyoruz ama bizlerinde sınavı bu napalim kimisi korunarak hamile kaldım der biz ignelerden yoruldukbir tane alıp deniyim canım ya güzel fikir, çok yeteneğim de yok ama olmazsa 500 lük falan denerimhemen bakıcam şimdi
kendimi telkin etme yetimi de kaybettim sanırım canım, aslında çok önemli, aradığım desteği bulamasam da benim çok istediğim birşey için güçlü olmam lazım. bunu unutmamalıyım.
aynen akşamları biraz oyalanıyorum dizi falan artık Allah ne verdiyseama sabah işe gelirken arabada hüngür hüngür ağladım, artık görenler de ne sandı kimbilir
Hiç öyle düşünme. Benim ilk transferimde 11. gün 47 çıktı. İki gün sonra 94 çıktı ama doktorum düşük bu rakamlar kimyasal bu, ilaçlar şişiriyor olabilir. İlaçları bırak dedi. Bıraktım. 4 gün sonra kan verdim kimyasalın düşüşünü görmek için 400+tı. Bu defa dış gebelik mi vs derken ilaçsız keseyi ve hatta bebeği gördük. Kalp atışı aldık. Lütfen ümidini kesme. Benim beneğimde kromozomal anomali varmış. O yüzden malesef 8. haftada kalbi durdu. Ama bu şekilde başlayıp devam edenler ve doğanlar var. Sen kendini sakin tut. Ne üzüp eğer tutunmuşsa bebeğini üz, ne de çok ümit bağla. Doktorumun bir sözü var: bebek 11. haftayı tamamlayana dek senin değildir, ona fazla bağlanma diyor. Çok doğru. O yüzden üzülme. Kafanı meşgul etYarın dediğim zaten 11. Günüm olacak, testi 9.gün vermiştim. 19 çıkmıştı. İnşallah dediğiniz gibi olur ama aanki çok düşük( Çok bekledik. Hepinizin gönlüne göre olsun
Canım prednol neden kullanıyosun transfer günü içmeden gelin dediler bana sonra ilaç listemde yoktu bidaha içmedimCanim bende kalçadan üç günde bir iğne kullaniorum ama bana yarım verdi ondan oskapar gibi acimio kan sulandci oda progestan fıtıl iki akşam iki sabah estrofem iki sabah iki akşam vitamin Ler ecoprn oskopar iğne prednol bağışık düşürücü kullaniorum bnde hayırlı olsun güzel haberler verelim inşallah
Canim bagisiklik baskilayici kimi hastaya transferden 5 gün önce kimiside benim gbi bı ay belki gebeliğin bı süresine kdar neye göre bilmiorum ama ben adetten beri kullaniorum canım ve devam dediCanım prednol neden kullanıyosun transfer günü içmeden gelin dediler bana sonra ilaç listemde yoktu bidaha içmedim
Çok geçmiş olsunKızlar çok fena hastayım içim dışıma çıkıyor öksürük ve hapşırık kemiklerim kırılmış gibiyim bebisim iyidir inş.
Oh çok sevindim inşallah güzel haberler veririz benm yarın transfer olcakmış bi aksilik olmazsa inşallah aminVar canim varr...3 u de guzel devam ediyormusbugun 3.gunleri...yarin haber verecekler gene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?