2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Canım prednol neden kullanıyosun transfer günü içmeden gelin dediler bana sonra ilaç listemde yoktu bidaha içmedim
Canim bagisiklik baskilayici kimi hastaya transferden 5 gün önce kimiside benim gbi bı ay belki gebeliğin bı süresine kdar neye göre bilmiorum ama ben adetten beri kullaniorum canım ve devam dedi

Canım prednol neden kullanıyosun transfer günü içmeden gelin dediler bana sonra ilaç listemde yoktu bidaha içmedim
Canim bagisiklik baskilayici kimi hastaya transferden 5 gün önce kimiside benim gbi bı ay belki gebeliğin bı süresine kdar neye göre bilmiorum ama ben adetten beri kullaniorum canım ve devam dedi

fitilden çok muzdaribim koyuyorum yatıyorum yarım saat bir saat kalkmıyorum ama yine de akıyor hatta transfer sırasında doktor neden hiç kullanmadın fitili diye kızdı nerede yanlış yapıyorum anlamadım
İlk denememde sanırım ben de yanlış yapıyordum ilaç bütün halde geri geliyordu bir saat yatsam da. Orta parmağımın ikinci boğumuna hatta yapabilirsem sonuna kadar ittiriyorum şu an. Geri gelme epey az

Yanıtın için çok teşekkür ederim. Gönlüne göre olsun inşallah sağolasın içimi rahatlattın inşallah sağlıcakla kavuşuruz

Bende 1 saat yattığım halde geri geldiğini tuvalete aktığınıda görüyorum bana günde 3 kez 8 saat arayla yazmış Dr.
Ben iki sabah akşam 4 tane ama sabahki hepsi aktı sanki ona canım sıkıldı vardır bı çözümü doktrum da gelio malesef herkes şikayetçi dedi bıraz gelmesi normal sanirim

Sigara hariç içimden geçenleri yazmışsın canım ...iğneden okadar çok korkuyordum ki TV de bile bakamazdım şimdi günde 3 kez 1 oksapar 2 progestan yapıyorum inşallah Yavrularımızı kucağımıza alınca unutacağız o morlukları

Bak Tureed çok güzel açıklamış. Gerçekten güçlü kadınlarız. O iğnelerin ilaçların etkisiyle de yıpranıyoruz. Ama geçecek inşallah hepsi o minik yaramazlar kucağımıza aldığımızda hepsini unutmuş olacağız. Sende yaparsın kendi kendine sürekli pozitif şeyler söyle içindeki negatif düşüncelere kaptırma kendini

Bana yumurta toplama günü verildi sadece 3 gün kullandım.

Geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte atlatırsın ama bitki çayı falan içme bu süreçte eğer çok dayanamzsan doktora sor bakalım
Transferdede ayniydim cnm bisey olmaz etkilemez dediprednolde bagiskligi düşürünce iyice fenayım on gün sabır sonu iyi olur ins

Amh düşüklüğü var canim bende de..her ay 1 2 yumurta çıkıyordu ama o 1 2 yumurta hep 5.gune gitti ve bunda labratuvar etkisi cokkkk büyük...simdide 3 toplandi bugun 3.gun ve devam ediyorlar insallah oyle de devam ederler...Hem doktor hem labratuvar iyi canim icim cok rahat benim... Sen de guven...Eger amh.dusuklugun var ise sende havuz yöntemini iste...Ben istedim ve de 2 toplamadan 2 blastim beni bekliyor burdan da 2-3 kalirsa artik toplama isini bitiriyoruz sadece transfer

Kizlarrr
24 Eylül Transferi Bugün Pozitif
Allah'ıma Bin Şükür
Allah isteyen herkese nasip etsin
Dua yı eksik etmeyin.
Bebeğinizle Konuşun
Tebrik ederim . Allah tamamına erdirsin inşallah. Bizlere de dua edin değeriniz kaç çıktı acaba . Birde 6. Gün lekenme oldu demişsiniz miktarı rengi nasıldı . Benimde olduda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…