- 2 Şubat 2018
- 1.408
- 2.316
- 133
- 30
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #9.201
Hayırlı olsunn maşallahKizlarrr
24 Eylül Transferi Bugün Pozitif
Allah'ıma Bin Şükür
Allah isteyen herkese nasip etsin
Dua yı eksik etmeyin.
Bebeğinizle Konuşun
Lekelenme yaşadım 2 3 kez. Fitille akıntı da oldu. Kasıklarda sancı da oldu. 308 deger canım. 2 gün sonra kan vereceğiz yine. 2 hafta sonra da kalp atışı duyacağız inşallahTebrik ederim . Allah tamamına erdirsin inşallah. Bizlere de dua edindeğeriniz kaç çıktı acaba . Birde 6. Gün lekenme oldu demişsiniz miktarı rengi nasıldı . Benimde olduda
Amin canım benimBir bildiği vardır dr.un takma kafaya unut gitsin şifa olsun inşallah
Tekrar tebrik ediyorum kuzummKizlarrr
Allah'ıma Bin Şükür
Dua yı eksik etmeyin.
Bebeğinizle Konuşun
Test gününe kadar 6 Kasım sadece kendi ilaçlarını icmelisin dedi Dr.Çok geçmiş olsundoktor belki hamilelik için az riskli bir ilaç verir?
Canim çorba sıcak seler bide bol mandalina böle seler ye dinlen hapşırma öksürme bişe olmaz demişti doktorum dinlen bol bolTest gününe kadar 6 Kasım sadece kendi ilaçlarını icmelisin dedi Dr.
Saol cnmCanim çorba sıcak seler bide bol mandalina böle seler ye dinlen hapşırma öksürme bişe olmaz demişti doktorum dinlen bol bol
Tekrar tebrik ediyorum kuzumm
tebrik ediyorum canım hayırlısıyla Allah kucağına almayı da nasip etsin. Yalnız 24 Eylül yazmışsın bugün mü test yaptın anlamadım ?Kizlarrr
Allah'ıma Bin Şükür
Dua yı eksik etmeyin.
Bebeğinizle Konuşun1 ay geçmiş.
gerçekten öyle, belki 4 yıl sonra gelen bir duygu boşalması, kaygı ve korkular beni bu hale getirdi ama gerçekten güçlüyüz. ben de yatarak kan verirdim, aşı olurken bayılan tiplerdendim, geldiğim noktaya inanamıyorumCanim zaman zaman hepimiz ağlıyoruz ama bizlerinde sınavı bu napalim kimisi korunarak hamile kaldım der biz ignelerden yoruldukama güçlü kadinmisim ben hep kendimi çok narin sanardim ben senelerce içtiğim sigarayı bile 7 aydır icmiorum bu bile benim için fark kan aldırmak tan korkarım şimdi o göbeğimi yakan iğnenin aman saatinde heycanlaniorum ne yapalım ben herkesin dünya da bı sınavı var ki inşallah bizimki biter tez vakitte kucaklwriniza alırız Allah'ım içimize ferahlık ver
İnşallah canım aminBakTureed çok güzel açıklamış. Gerçekten güçlü kadınlarız. O iğnelerin ilaçların etkisiyle de yıpranıyoruz. Ama geçecek inşallah hepsi o minik yaramazlar kucağımıza aldığımızda hepsini unutmuş olacağız. Sende yaparsın kendi kendine sürekli pozitif şeyler söyle içindeki negatif düşüncelere kaptırma kendini
30 yaş ilk deneme transfer tarihi 27 ekimİlk sayfada listemiz var canımona göre bilgileri bana söyle seni de yazayım
Amin canim evet silkelen kendine iyi gelen seler yap stres yapma farkındayım benimde 8 yılın baskısı içimde ara ara gelio banada çok kötü olursan gel burda kader kardeşlerine dok içini hepimiz aynı yoldan geçiyoruz şuandagerçekten öyle, belki 4 yıl sonra gelen bir duygu boşalması, kaygı ve korkular beni bu hale getirdi ama gerçekten güçlüyüz. ben de yatarak kan verirdim, aşı olurken bayılan tiplerdendim, geldiğim noktaya inanamıyorumelimizden geleni yapıyoruz, inşallah rabbim kucağımızı boş bırakmasın, gönlümüzü genişletsin, güç kuvvet versin
İnşallah canım amin2022 anneleri topiklerinde buluşalım umarım
Çok sağolun gerçekten bunları okumak bana iyi geldi ve silkelendim. elimden geldiğince tavsiyelere uymaya çalışacağım
Seninle ayni zamanda transfer olacağız benimde yarin :)) heyecan dorukta30 yaş ilk deneme transfer tarihi 27 ekim
Yaa saat kaçta transfer bende heyecanlıyım inşallah tutar bide merkez neresi inşallah tutarlar ve sağlıklı olurlar bide kaç tane var senin yarını bekleyenSeninle ayni zamanda transfer olacağız benimde yarin :)) heyecan dorukta
Rabbim minnoslarinizla birlikte gitmenizi nasip etsin canimEvet o yüzden sordum 15 kasımda yolcuyuz nasipse inşallah olumlu haberi alıp bebişlerle gideceğiz keseyi burda görür müyüz bilmiyorumbelki yurtdışına kalacak
canim birsey sormak istiyorum asi oldun mu? Prosedur nasil su an bilgim yok mecburi mi?Bende yurtdışından geldim gitme tarihimiz belli değil henüz.. hamile olarak gitmek nasip olsun Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
kanamam biraz azaldi gibi sanki test yapmadim ama yarin sabah evde yapmak istiyorumNasıl oldun canım test yaptın mı geçtimi kanaman
Masaallah canim gozun aydin saglikla devam edip kucagina almani nasipmetsin RabbimKizlarrr
Allah'ıma Bin Şükür
Dua yı eksik etmeyin.
Bebeğinizle Konuşun
İnşallahh canım acil şifalar versin RabbimTransferdede ayniydim cnm bisey olmaz etkilemez dediprednolde bagiskligi düşürünce iyice fenayım on gün sabır sonu iyi olur ins
Gözün aydın canım sağlıkla devam etsin inşallahKizlarrr
Allah'ıma Bin Şükür
Dua yı eksik etmeyin.
Bebeğinizle Konuşun
Tamam canım ekliyorum birazdan30 yaş ilk deneme transfer tarihi 27 ekim
Canımmm tebrık ederimKizlarrr
Allah'ıma Bin Şükür
Dua yı eksik etmeyin.
Bebeğinizle Konuşun
Çok mu fazla kuzum kanama inşallah sabah müjdeli haberle gelirsinRabbim minnoslarinizla birlikte gitmenizi nasip etsin canimuzak mi gideceginiz yer?
canim birsey sormak istiyorum asi oldun mu? Prosedur nasil su an bilgim yok mecburi mi?
kanamam biraz azaldi gibi sanki test yapmadim ama yarin sabah evde yapmak istiyorum
Masaallah canim gozun aydin saglikla devam edip kucagina almani nasipmetsin Rabbim
Amin canim evet silkelen kendine iyi gelen seler yap stres yapma farkındayım benimde 8 yılın baskısı içimde ara ara gelio banada çok kötü olursan gel burda kader kardeşlerine dok içini hepimiz aynı yoldan geçiyoruz şuanda
Gözün aydın canım.Kizlarrr
Allah'ıma Bin Şükür
Dua yı eksik etmeyin.
Bebeğinizle Konuşun
Ayy ben eylül de kalmışım galiba hiç fark etmedimGözün aydın canım.
Ama ben anlamadım, 24 Ekim miydi acaba transferin?
Heyecandan mı Eylül yazdın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?