2021 Eylül-Ekim Ayı Transfer Olacaklar

Kızlar çok tuhaf 4 günde iki defa rüyamdan orgazm olarak uyanıyorum ve müthiş kasılma oluyor bu yüzden doktor takip et kanama olursa haber ver ekstra ilaç başlayalım dedi nolur kafamï rahatlatıcak seyler söyleyin umarım bir daha yaşamam

Evet canım 2. Aşımı hazirqnda olmuştum Aşıda sıkıntı Yok sadece gelirken giderken test zorunlu.
İyi sevindim testini yaparsan yaz bizede merak ediyorum ferah tut içini Allah dileğini yapsın İnşallah

İnsallah oyle olur canim Size hic prp ya da histereskopi yapildi mi peki? Amh dusuklugunde 2 negatiften sonra bunlari yapanlari duydum da

3,5 saat çok uzak değil aslında

İnsallah oyle olur canim Size hic prp ya da histereskopi yapildi mi peki? Amh dusuklugunde 2 negatiften sonra bunlari yapanlari duydum da
Bana hem histereskopi hem de 2 opumda da prp yapti canim...en fazla 2 olan sayim bu son toplamada 6 ya cikti iste...ama 3 u büyümedi 3 unu topladilar onlarda guzel gidiyor insallah

Kızlar benim 7.denemem 4 embriyo donduruldu donmuş deneyelim dedi dr daha tran fer olmadan yeni merkez araştırıp duruyorum nasıl alışmışsam arastirmaya neyse ki iki 3 gündür zeytine gidiyorum da kafam dağıldı biraz yoksa kafayı siyıriyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…