- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Ben hiiiç bakamıyorum ya. Düğün şarkılarını bile seçmedim öyle spontane gireceğim. Düğün yerlerine soruyorum mesajla fake hesaptan Haziran da boş gün var mı diye hayır dolu diyorlar bence açılır umut var herkes bizim gibi sonucta....Ben de bugün çok umutluydum. Kına giriş müziği bile seçmeye başlamıştım :))
Şurda 3 hafta bile kalmadı daha ne zaman evleneceğimizi bilmiyoruz o kadar tuhaf kişehir dışında oturan amcam da davetiye bastırmak için neyi bekliyosunuz diye arayıp duruyo. O dağıtcak da anca dağıtırmış. Hey allahım niye bastırmıyoruz acaba
Sen yine iyi 31de acıklansa sonraki gün kınama gidiyorumKına için tuttuğumuz yer bu sene için fazladan para bile istedi. Sanki biz iptal etmişiz gibi
Organizasyoncu da kına gecesindeki danslar için en geç 1 hafta kala gel demişti. 31 inde açıklanırsa doğaçlama oynarım artık ay sinirden gülüyorum
Zaten ne takılacak da neyi verecekBide benim kv takılanların yarısını kaynima verecekmiş. Çünkü akrabalar bir de ayrı ona bir şey takmazmis
Yok artık duyduğum en saçma şeyBide benim kv takılanların yarısını kaynima verecekmiş. Çünkü akrabalar bir de ayrı ona bir şey takmazmis
Güleriz ağlancak halimize ne diyeyimSen yine iyi 31de acıklansa sonraki gün kınama gidiyorum
Bende acaba bana mı saçma geldi sadece diyordum. O zaman onun düğününde takılanların yarısını da bize versinlerYok artık duyduğum en saçma şey
o niye ilk defa böyle bir şey duydum.Bide benim kv takılanların yarısını kaynima verecekmiş. Çünkü akrabalar bir de ayrı ona bir şey takmazmis
Bi ihtimal haftaya pazartesi açıklar belki diyorum.. ama açık alan bulman daha iyi olur belki açık kapalı mekan ayrımı da yapabilir hiç fikrim yok kiHaftasonuna yer yok, benim herşeyim tepetaklak oldu,kına salonumu değiştircem açık alan bulcam ve organizasyoncuyu da iptal edicem bu saatten sonra kimseyi bulamam küçük bi yerde yaşıyorum farklı ilden tutamam 2 katı ücret konaklama masrafı zaten çoğu da gelemiyo hakkım haram zıkkım olsun lanet olsun ya
Şimdiye kadar ben akrabalara hep altın taktım onlar bir kere geri dönecek o da sizin düğünde. Takılarda diğer oğlumun da hakkı var diyoro niye ilk defa böyle bir şey duydum.
Hiç iyi niyetli gelmedi bana kendisi öyle sanıyor belli de. Takılmaz diyormuş ya siz de böyle deyin.Bende acaba bana mı saçma geldi sadece diyordum. O zaman onun düğününde takılanların yarısını da bize versinler
E o evlenmeyecek mi? Gelen insanlar da bir kardeş daha var diye ona göre takarlar yani ben öyle biliyorum. O zaman dediğin gibi o evlenirken ona takilanlar da ikiye bölünsünŞimdiye kadar ben akrabalara hep altın taktım onlar bir kere geri dönecek o da sizin düğünde. Takılarda diğer oğlumun da hakkı var diyor
Ya kizlar illa düğün mekanı olması şart mı açık alanın? Okul bahçesi gibi yerleri kiraliyorlar düğünler için. Çok da uygun oluyor öyle bir şeyler bakın isterseniz. Zaten organizasyonu siz ayarliyorsunuzBi ihtimal haftaya pazartesi açıklar belki diyorum.. ama açık alan bulman daha iyi olur belki açık kapalı mekan ayrımı da yapabilir hiç fikrim yok ki
Kendisi 2 çocuğu olan akrabalara sadece 1 kere mi takı takmış?Şimdiye kadar ben akrabalara hep altın taktım onlar bir kere geri dönecek o da sizin düğünde. Takılarda diğer oğlumun da hakkı var diyor
E o evlenmeyecek mi? Gelen insanlar da bir kardeş daha var diye ona göre takarlar yani ben öyle biliyorum. O zaman dediğin gibi o evlenirken ona takilanlar da ikiye bölünsün
Tekrar konuşayım ben bu mevzuyuHiç iyi niyetli gelmedi bana kendisi öyle sanıyor belli de. Takılmaz diyormuş ya siz de böyle deyin.
Haklısın iki kere takılan da vardır illaKendisi 2 çocuğu olan akrabalara sadece 1 kere mi takı takmış?
Artık parasını verdiğimiz için değiştiremiyoruz bizYa kizlar illa düğün mekanı olması şart mı açık alanın? Okul bahçesi gibi yerleri kiraliyorlar düğünler için. Çok da uygun oluyor öyle bir şeyler bakın isterseniz. Zaten organizasyonu siz ayarliyorsunuz
Tek taktıysa ve tek çocuğuna takılacağını düşünüyorsa şöyle yapmak mantıklı bence; akrabalarının taktığını sadece bölsün 2 ye ama sonra diğer çocuğu evlendiğinde düşündüğü gibi olmaz da takarlarsa onu da bölsün adil olan bu.Haklısın iki kere takılan da vardır illa
Sakın verme kekliyor seni aklınca ben saklarım yarısını , o evlenince takmazlarsa veririm anne deHaklısın iki kere takılan da vardır illa
Çok merak ettim nereliler acaba hani bunun yöresi yok ama şoka girdimŞimdiye kadar ben akrabalara hep altın taktım onlar bir kere geri dönecek o da sizin düğünde. Takılarda diğer oğlumun da hakkı var diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?