- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Bence zaten aşı yaptıracağız herkes kendini aşıya kadar korusun diyip açacaklarAşıları haziranda yapmaya başlayacağız diyip yasakları temmuza bırakmasınlar yeter, korkum o
Zaten aileler baskıya başladı temmuza atın diye, sanki yer varmış gibi
aynen öyle, görmediniz mi tam kapanma dediler dediler herkes kolkola dışardaydı , bundan sonra da sadece yasağın adı olcak diye düşünüyorum en azından bu yaz ayında, ona bakarsan benim haberde gördüğümde saat 24.00 ten sonra yasak başlıcağı yani saçma ama vallahi de öyle yazdıTamam işte bizim dediklerimiz zaten yasakları %80 oranında kaldıracaklar bence zaten kimse yasak falan sallamıyor
Çok mantıklıBence zaten aşı yaptıracağız herkes kendini aşıya kadar korusun diyip açacaklar
O koronadan bağımsız, gece kulübü-içki ortamı olmasın diye olur olsa olsa yoksa ne alakaaynen öyle, görmediniz mi tam kapanma dediler dediler herkes kolkola dışardaydı , bundan sonra da sadece yasağın adı olcak diye düşünüyorum en azından bu yaz ayında, ona bakarsan benim haberde gördüğümde saat 24.00 ten sonra yasak başlıcağı yani saçma ama vallahi de öyle yazdı
Yüzde 60 kapasite açıp eğlence yok derlerse komedi olurBen de söyle bir şey gördüm ama olası bir senaryo diye belirtmiş kendisi. Tabi ki kesin degil Eki Görüntüle 2854577
Geçen sene de en başta sadece gelin damat oynayacak diye açmışlardı aslında ve sonra tabi ki kimse uymadı. Bakalım nasıl olacakYüzde 60 kapasite açıp eğlence yok derlerse komedi olur
Sanmam böyle olacağını ya 1 saat 100 kişi yaparlar
Ya da yüzde 50 kapasiteyle kına vs de açarlar
Benim önüme dün kına storysi düştü.Ya şimdi bile kimse uymuyor benim kuaför gelin yapmaya devam ediyor. Hergun de paylaşıyor onları. Anlamıyorum nerede düğün yapıyorlarsa artık
Herkes yapıyor ama biz yapsak baskın yeriz netBenim önüme dün kına storysi düştü.
yapan yine yapıyor, olan bize oluyor
Dün hikaye atmış bi tanıdığım evde kına yapmışlarYa şimdi bile kimse uymuyor benim kuaför gelin yapmaya devam ediyor. Hergun de paylaşıyor onları. Anlamıyorum nerede düğün yapıyorlarsa artık
Yok artık tahttan da geri kalmıyorlarDün hikaye atmış bi tanıdığım evde kına yapmışlar
Bildiğiniz kına tahtı bile vardı salonda
O tahtı ben de seviyorum desemYok artık tahttan da geri kalmıyorlarkınalar açılmazsa ben de evde ya da bahçede yapacam.
Ya bende kiralasam mi dedim de bindallı yeşil tahtlarin hepsi kırmızı uyumsuz olur diye vazgeçtimO tahtı ben de seviyorum desem
Ya yok benim organizasyoncunun sayfasından baktım herkes yesil giyiyo son dönemde hatta hiç sırıtmamışlar tek bordolu ben olcamYa bende kiralasam mi dedim de bindallı yeşil tahtlarin hepsi kırmızı uyumsuz olur diye vazgeçtim
Yaa öyleyse bende bi bakayim. Evet cidden artık yeşil de tutuluyorYa yok benim organizasyoncunun sayfasından baktım herkes yesil giyiyo son dönemde hatta hiç sırıtmamışlar tek bordolu ben olcam
Ben yeşil kaftan da çok seviyorumYaa öyleyse bende bi bakayim. Evet cidden artık yeşil de tutuluyor
Nayır nolamazzz o zaman üni açarlar Eylül'deHiç birine güvenim kalmadı ama inşallah hayırlı haberler alırız kızlar bu defa
Eki Görüntüle 2854632
Açılmamasını mı istiyorsunNayır nolamazzz o zaman üni açarlar Eylül'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?