- 15 Nisan 2020
- 711
- 509
- 23
- 34
Kızlar eksikleriniz var mı ? Ben bu konuda çok yıkığım  Benim gelinlik, gelin buketi, nikah şekeri, gelin ayakkabım, fotoğrafçı, nikahta takıcağım takılar eksik ve hatta hiçbir kıyafetimi oturacağımız eve taşıyamadık bile kışlıkları falan. Ve 1 aydan az süre kaldı. Daha alınacak şeylerde bitmedi ev için.. Bilmiyorum ben bir şey söylemeden nişanlımda düşünmüyor ben anlamıyorum diyor
 Benim gelinlik, gelin buketi, nikah şekeri, gelin ayakkabım, fotoğrafçı, nikahta takıcağım takılar eksik ve hatta hiçbir kıyafetimi oturacağımız eve taşıyamadık bile kışlıkları falan. Ve 1 aydan az süre kaldı. Daha alınacak şeylerde bitmedi ev için.. Bilmiyorum ben bir şey söylemeden nişanlımda düşünmüyor ben anlamıyorum diyor  Sanki ben 5 kez evlendim de..
 Sanki ben 5 kez evlendim de..

Benim gelinlik, gelin buketi, nikah şekeri, gelin ayakkabım, fotoğrafçı, nikahta takıcağım takılar eksik ve hatta hiçbir kıyafetimi oturacağımız eve taşıyamadık bile kışlıkları falan. Ve 1 aydan az süre kaldı. Daha alınacak şeylerde bitmedi ev için.. Bilmiyorum ben bir şey söylemeden nişanlımda düşünmüyor ben anlamıyorum diyor
 Benim gelinlik, gelin buketi, nikah şekeri, gelin ayakkabım, fotoğrafçı, nikahta takıcağım takılar eksik ve hatta hiçbir kıyafetimi oturacağımız eve taşıyamadık bile kışlıkları falan. Ve 1 aydan az süre kaldı. Daha alınacak şeylerde bitmedi ev için.. Bilmiyorum ben bir şey söylemeden nişanlımda düşünmüyor ben anlamıyorum diyor  Sanki ben 5 kez evlendim de..
 Sanki ben 5 kez evlendim de.. 

arkadaşının düğünü ne zaman?
 arkadaşının düğünü ne zaman?
 allah beterinden sakındırsın...
 allah beterinden sakındırsın...