Canım senin doğumdan sonra kanama durumun olmuştu galiba, öyle hatırlıyorum yanlış değilse. Tam olarak neden olmuştu ?Kizlar tecrübelerimden faydalanarak sizlere bir tavsiyede bulunayım. Bebiş için mutlaka ama mutlaka burun aspiratoru ve serum fizyolojik alınbenim bebiş güzel güzel emiyordu birkaç beslenme saati emmemeye başladı anlayamadım uğraştım baya en son eşim burnunun tıkalı olabileceğini söyledi hemen temizledik onunla sonrasında gitliktan çıkmış gibi emdi burnu tıkalı olunca beslenmesine de sorun oluşturuyor aklınizda olsun. Yani ben ilk defa karşılaştım bu durumla sizle de paylaşayım dedim
Doğum çantasına koymasaniz da evinize alın baş köşede dursu o derece
Benim bebeğim kız ama aynı dediğin gibi çok süründürdü benide kalçadan bacaklara o ağrı... fıtık ağrıları oluyo artık. Vücudumuzun Ağırlık merkezi artık değiştiği için, vücut taşıyamıyo artık doğal olarak o kadar ağırlığıAy inşallah ya geçsin doğumda
Annem de şey dedi erkeklerin kemikleri daha ağır oluyormuş kalça kemiğine baskı yapınca böyle olurmuş. Bilemiyorum ben de. kimi duysam bu halde hep erkek çıktı sonra. Aynen öyle salonda yatıyorum şu an. Akşam Yatak odasına 15 dk da gidiyorum duvarlara tutuna tutuna. Hiç hayalimdeki gibi olmadı. Şimdiye kadar o kadar hareketliydim ki.
Erkek kız alakası yok canım benim erkekte yoktu hiç ağrım bu kız ama herbirşeyler var çok şükürErkek mi bebek?
Ya ben kalça ağrısından felaket durumdayım da. Yatıyorum sürekli üzerine hiç basamıyorum. Annem erkek bebekte siyatik olur diyip duruyor.
Ay yok neyseki şimdi açıldım gece sürekli wcye kalkmaktan yavaş yavaş açıldı, galiba oturmak yaramadı. Sadece hafif eğilince kemik batması oluyor aynı yerde. Bir daha olmasın diye dikkat edicem artık ağlayacaktım nerdeyseBenimde oluyo canım. Ama bel fıtığı ağrısı onlar. Göbek ağırlığından ağrı yapıyo artık. 3 gün ne sağa ne sola dönebilmiştim, kilitlenmiştim resmen
Bende öyle kalça ağrısı yok sadece karnımı taşıyamıyorum taş gibi oluyor biraz fazla yürüsem. Kizimda da böyle olurdu.Ay inşallah ya geçsin doğumda
Annem de şey dedi erkeklerin kemikleri daha ağır oluyormuş kalça kemiğine baskı yapınca böyle olurmuş. Bilemiyorum ben de. kimi duysam bu halde hep erkek çıktı sonra. Aynen öyle salonda yatıyorum şu an. Akşam Yatak odasına 15 dk da gidiyorum duvarlara tutuna tutuna. Hiç hayalimdeki gibi olmadı. Şimdiye kadar o kadar hareketliydim ki.
Bebek rahimden ayrılır ayrılmaz rahim kendini kasarak toparlanmaya başlar normalde ama senin rahmin kendini saldı toparlanmadi o yüzden kanaman çok oldu demiştiCanım senin doğumdan sonra kanama durumun olmuştu galiba, öyle hatırlıyorum yanlış değilse. Tam olarak neden olmuştu ?
Bende öyle kalça ağrısı yok sadece karnımı taşıyamıyorum taş gibi oluyor biraz fazla yürüsem. Kizimda da böyle olurdu.
Bence erkek olduğu için değil ya anne ve bebeğe bağlı bir durum belki bebegin pozisyonuyla alakalı.
Evet, doğuma kadar devam edicem, sadece sez. Olursa gün önce vurmayacakmışım. Onun dışında eğer ani bir durum olursa ve 12 saat geçmediyse iğne üzerinden, sadece anestezi şeklini değiştiriyormuş. Normal doğumda epidural yapılmıyor, sez. Da spinal yapılamıyormuş.Merhaba. Kan sulandırıcı iğneye devam ediyomusun hala ?
Sen hala yürüyüş yapabiliyor muydunBen de son zamanlarda yürüyüşlerde karnım düşecek gibi hissediyordum. Artık yürüyüş de yalan oldu
Sen hala yürüyüş yapabiliyor muydun
Birhaftadır koca kişisine ev süpürelim diyorum daha yere attığı çorapları kaldırmışlığı yokKızlar selamm
Havalar çok gğzel insanın canı temizlik yapıp tüm camları açıp evi havalandırmak istiyorum. Sancım başlicak diye de korkuyorum. Bugğn koltuklarımı yıkattım. Nefis oldu ve gerçekten uygun yani 6 ayda bir yıkatcam artık . Gerçi bir sene önce alındı ama yinede çıkan kire ben bile inanmadımcamlarım temiz ama bir tur daha silesim var . Birtek perdelerim kaldı yıkancak halıda halıcıya verilcek . Sizin ev temizlik durumunuz nedir ? Yapabiliyormusunuz yaptırıyormusunuz ?
Aman maaşallah diyeyim ben markete gitmeyi bile bıraktım anca doktoraTabi tabi 3-4 km yürüyordum halaçişim gelmezse hahahahha
Birkac gün önce tüm camları sildim. Yağmur yagmasin diye dua ediyorumKızlar selamm
Havalar çok gğzel insanın canı temizlik yapıp tüm camları açıp evi havalandırmak istiyorum. Sancım başlicak diye de korkuyorum. Bugğn koltuklarımı yıkattım. Nefis oldu ve gerçekten uygun yani 6 ayda bir yıkatcam artık . Gerçi bir sene önce alındı ama yinede çıkan kire ben bile inanmadımcamlarım temiz ama bir tur daha silesim var . Birtek perdelerim kaldı yıkancak halıda halıcıya verilcek . Sizin ev temizlik durumunuz nedir ? Yapabiliyormusunuz yaptırıyormusunuz ?
Benimki sezaryen olucak. Bende 1 gün öncesinde vurmucam iğne. Ama eğer vurupta ani doğum başlarsa benim dr um hiç spinal yapamayız demedi. Sadece kanamaya karşı kan takviyesi yaparız dedi.Evet, doğuma kadar devam edicem, sadece sez. Olursa gün önce vurmayacakmışım. Onun dışında eğer ani bir durum olursa ve 12 saat geçmediyse iğne üzerinden, sadece anestezi şeklini değiştiriyormuş. Normal doğumda epidural yapılmıyor, sez. Da spinal yapılamıyormuş.
Kızlar selamm
Banada 36 da biraktırıyorum dedi canım yarın tam 36+0 olcam son kez içerim artıkKızlar coraspirin kullananlar Dr kaç haftada kesin dedi ben bugün içmedim 34 haftada keselim dedi devlette kilerde 32 de demişdi özel 34 dedi
Aman maaşallah diyeyim ben markete gitmeyi bile bıraktım anca doktora♀
Az önce süpürdü bizimki. Süpürmese ben ancak gırgır yapabilirim heralde napimBirhaftadır koca kişisine ev süpürelim diyorum daha yere attığı çorapları kaldırmışlığı yokbende eğilemiyorum iyice yukarıda kalan yerler iyi de yerleri hiç sorma
32+0 da kesmiştim canım.Kızlar coraspirin kullananlar Dr kaç haftada kesin dedi ben bugün içmedim 34 haftada keselim dedi devlette kilerde 32 de demişdi özel 34 dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?