2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Canım senin doğumdan sonra kanama durumun olmuştu galiba, öyle hatırlıyorum yanlış değilse. Tam olarak neden olmuştu ?

Benim bebeğim kız ama aynı dediğin gibi çok süründürdü benide kalçadan bacaklara o ağrı... fıtık ağrıları oluyo artık. Vücudumuzun Ağırlık merkezi artık değiştiği için, vücut taşıyamıyo artık doğal olarak o kadar ağırlığı

Erkek mi bebek?
Ya ben kalça ağrısından felaket durumdayım da. Yatıyorum sürekli üzerine hiç basamıyorum. Annem erkek bebekte siyatik olur diyip duruyor.
Erkek kız alakası yok canım benim erkekte yoktu hiç ağrım bu kız ama herbirşeyler var çok şükür

Benimde oluyo canım. Ama bel fıtığı ağrısı onlar. Göbek ağırlığından ağrı yapıyo artık. 3 gün ne sağa ne sola dönebilmiştim, kilitlenmiştim resmen
Ay yok neyseki şimdi açıldım gece sürekli wcye kalkmaktan yavaş yavaş açıldı, galiba oturmak yaramadı. Sadece hafif eğilince kemik batması oluyor aynı yerde. Bir daha olmasın diye dikkat edicem artık ağlayacaktım nerdeyse

Bende öyle kalça ağrısı yok sadece karnımı taşıyamıyorum taş gibi oluyor biraz fazla yürüsem. Kizimda da böyle olurdu.
Bence erkek olduğu için değil ya anne ve bebeğe bağlı bir durum belki bebegin pozisyonuyla alakalı.

Canım senin doğumdan sonra kanama durumun olmuştu galiba, öyle hatırlıyorum yanlış değilse. Tam olarak neden olmuştu ?
Bebek rahimden ayrılır ayrılmaz rahim kendini kasarak toparlanmaya başlar normalde ama senin rahmin kendini saldı toparlanmadi o yüzden kanaman çok oldu demişti arada birkaç tıbbi bisiler de dedi de onan pek hatırlamıyorum canım. Yani tamamen benim vücuttan kaynaklı

Ben de son zamanlarda yürüyüşlerde karnım düşecek gibi hissediyordum. Artık yürüyüş de yalan oldu

Merhaba. Kan sulandırıcı iğneye devam ediyomusun hala ?
Evet, doğuma kadar devam edicem, sadece sez. Olursa gün önce vurmayacakmışım. Onun dışında eğer ani bir durum olursa ve 12 saat geçmediyse iğne üzerinden, sadece anestezi şeklini değiştiriyormuş. Normal doğumda epidural yapılmıyor, sez. Da spinal yapılamıyormuş.

Kızlar selamm
Havalar çok gğzel insanın canı temizlik yapıp tüm camları açıp evi havalandırmak istiyorum. Sancım başlicak diye de korkuyorum. Bugğn koltuklarımı yıkattım. Nefis oldu ve gerçekten uygun yani 6 ayda bir yıkatcam artık . Gerçi bir sene önce alındı ama yinede çıkan kire ben bile inanmadım camlarım temiz ama bir tur daha silesim var . Birtek perdelerim kaldı yıkancak halıda halıcıya verilcek . Sizin ev temizlik durumunuz nedir ? Yapabiliyormusunuz yaptırıyormusunuz ?

Birhaftadır koca kişisine ev süpürelim diyorum daha yere attığı çorapları kaldırmışlığı yok bende eğilemiyorum iyice yukarıda kalan yerler iyi de yerleri hiç sorma

Birkac gün önce tüm camları sildim. Yağmur yagmasin diye dua ediyorum bir daha silersem kesin doğururum çünkü daha 1 ay ancak olmuştu sileli yağmurdan geri batmıştı.
Koltukları yikattik birkac halıyı verdik perdeleri yıkadım astik.
Pek yapılacak bir şey kalmadı onun dışında günlük işleri yapiyoruz eşim sagolsun yardım ediyor

Benimki sezaryen olucak. Bende 1 gün öncesinde vurmucam iğne. Ama eğer vurupta ani doğum başlarsa benim dr um hiç spinal yapamayız demedi. Sadece kanamaya karşı kan takviyesi yaparız dedi.

Ben tükendiğim için şu an günlük ev işleri bile yalan oldu. Çalışırken sürekli gelen yardımcı vardı. Onu aradım. Kapanmadan dolayı işleri karmaşıklaşmış şu an herkes bana gel diye yalvarıyormuş. O bana 2-3 haftaya gün ayırabiliyor ancak.
Ben de mutlubievden temizlik hizmeti aldım az önce. Pazartesi gelecek bakalım. Ben odaya kapanıcam o temizlerken. Koronadan da korkuyorum tanımadığım insan. Ama kapanma sonrası hemen alayım en az riskli şekilde dedim.
Koltuklar nasıl yıkanıyor eve gelip mi yıkıyorlar? Hiç bulaşmadım öyle bir şeye ya basit bir şey mi?
Camları içten silip perde yıkamıştım tükenmeden önce.
Ama dıştan benim esas kadın 2-3 haftaya gelirse o silecek inşallah. Mutlubievden gelenler dıştan silmiyor bir zorlayacağım ama

Birhaftadır koca kişisine ev süpürelim diyorum daha yere attığı çorapları kaldırmışlığı yok bende eğilemiyorum iyice yukarıda kalan yerler iyi de yerleri hiç sorma
Az önce süpürdü bizimki. Süpürmese ben ancak gırgır yapabilirim heralde napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…