Evde pek oturup yatmıyorum sürekli hareketliyim o biraz idare ediyor galiba. Zaten oturamıyorum dün gece gördüğüm gibi kalıyorum öylece. Hiç olmadı evde gezelesem zaten günde 1 kmden fazla yürümüş oluyorum. Teras sezonu açılalı wcye git gel benim en büyük sporum sayılır
Kızlar acildeyiz sapsarı oldu cocuk. Kan aldılar %11 kilo kaybı varmıs . Süt yeterli gelmemiş demekki inş yatısa gerek kalmaz. Çok üzgünüm çok.annelik cok baaka birseymiş salak gibi biberon vermedim sütü sagıp verebilirdim. İlla meme emsin istedim 3 günlük bebe biberona alışır mı dedi doktor kızdı bana baya
Bizimkide süpürdü dedim kızlara bile yazdım utandı galiba bir şevkle kalktı zorla şurayıda burayı da diye diye yaptırdım silmeye halim kalmadı o da yarın olsun aay napayım buna da şükür bende dik süpürge olmasa hiç birşey yapamadım haftalardır Allah razı olsun onu çıkarandan
Kızlar acildeyiz sapsarı oldu cocuk. Kan aldılar %11 kilo kaybı varmıs . Süt yeterli gelmemiş demekki inş yatısa gerek kalmaz. Çok üzgünüm çok.annelik cok baaka birseymiş salak gibi biberon vermedim sütü sagıp verebilirdim. İlla meme emsin istedim 3 günlük bebe biberona alışır mı dedi doktor kızdı bana baya
Üzülme canım sen elinden geleni yaptın ilk bebeğin sonuçta bilememen normal. Biberon şart değil kaşıkla şırıngayla da verebilirsin korkma alışmasından. Biraz serum ve tedaviyle toplar Allah'ın izniyle. Bundan sonra için öğrenmiş oldun sende
Bugün doğum günüm. Tatil verdim kendime. Kahvaltı eşimden akşam yemegi yaparım bı. Mayıs'a denk getirmeyi çok istemistim doğumu ama nasipse ikizler olcak. Bende koltuk yikaticam aama haftaya memlekete gidip ordaki evi temizlicez sonra burdaki evin temizliğini yaparım. Camları silmiştim yağmur yağdı mecbur yine üzerinden geçilir. Perde salon kaldı bı. Memleketten sonra annem ve kayınvalideme gelin dedim beraber temizlicez ins
Kızlar ben bebeğin hickirmasini hiç hissetmedim acaba bir sorun mu var ki yoksa ben mi hissetmiyorum acaba? Bariz belli olan bir şey mi bu bebeğin hickirmasi
Kızlar ben bebeğin hickirmasini hiç hissetmedim acaba bir sorun mu var ki yoksa ben mi hissetmiyorum acaba? Bariz belli olan bir şey mi bu bebeğin hickirmasi
Kendi deneyimime göre söyleyeyim canım ilk çocuğumda hep duyardım hıçkırmasını ikinci de hiç hatırlamıyorum.Şimdi bunda yine çok duyuyorum,herhangi birsorun da yaşamadım ikinci de tam tersi beslenme gaz olayı hepdaha kolaydı.Alakası olurolmaz bilmiyorum sistemlerinin gelişmesiyle.ama benim deneyimim bu şekilde
Kendi deneyimime göre söyleyeyim canım ilk çocuğumda hep duyardım hıçkırmasını ikinci de hiç hatırlamıyorum.Şimdi bunda yine çok duyuyorum,herhangi birsorun da yaşamadım ikinci de tam tersi beslenme gaz olayı hepdaha kolaydı.Alakası olurolmaz bilmiyorum sistemlerinin gelişmesiyle.ama benim deneyimim bu şekilde