2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Aslında en hareketli olmamız gereken zamanlar valla. Elinden geldiğince zorla kendini çıkmaya çalış. Ben yapamadığım için mutsuzum
Evde pek oturup yatmıyorum sürekli hareketliyim o biraz idare ediyor galiba. Zaten oturamıyorum dün gece gördüğüm gibi kalıyorum öylece. Hiç olmadı evde gezelesem zaten günde 1 kmden fazla yürümüş oluyorum. Teras sezonu açılalı wcye git gel benim en büyük sporum sayılır

Canım kızma kendine sonuçta ilk çocuğun tecrübesizsin neyseki hastaneye gelmişsiniz çabucak toparlar Allahın izniyle

Az önce süpürdü bizimki. Süpürmese ben ancak gırgır yapabilirim heralde napim
Bizimkide süpürdü dedim kızlara bile yazdım utandı galiba bir şevkle kalktı zorla şurayıda burayı da diye diye yaptırdım silmeye halim kalmadı o da yarın olsun aay napayım buna da şükür bende dik süpürge olmasa hiç birşey yapamadım haftalardır Allah razı olsun onu çıkarandan

Üzülme canım sen elinden geleni yaptın ilk bebeğin sonuçta bilememen normal. Biberon şart değil kaşıkla şırıngayla da verebilirsin korkma alışmasından. Biraz serum ve tedaviyle toplar Allah'ın izniyle. Bundan sonra için öğrenmiş oldun sende

Bu kadar doğumun içinde sen de iyi ki doğmuşsun nice mutlu senelere bebişlerinle akşamı da yapma bence dışardan söyleyiverin

Kızlar ben bebeğin hickirmasini hiç hissetmedim acaba bir sorun mu var ki yoksa ben mi hissetmiyorum acaba? Bariz belli olan bir şey mi bu bebeğin hickirmasi

Kızlar ben bebeğin hickirmasini hiç hissetmedim acaba bir sorun mu var ki yoksa ben mi hissetmiyorum acaba? Bariz belli olan bir şey mi bu bebeğin hickirmasi
Kendi deneyimime göre söyleyeyim canım ilk çocuğumda hep duyardım hıçkırmasını ikinci de hiç hatırlamıyorum.Şimdi bunda yine çok duyuyorum,herhangi birsorun da yaşamadım ikinci de tam tersi beslenme gaz olayı hepdaha kolaydı.Alakası olurolmaz bilmiyorum sistemlerinin gelişmesiyle.ama benim deneyimim bu şekilde

Anladım canım teşekkür ederim içimi rahatlattin, ins bizimki de normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…