Koltukları doğumdan birkaç gün önce yıkatacağım, halıları pazartesi veriyoruz inşallah.. Kadın ayarlayıp duvar kapı dolap filan sildireceğim.. Kendim yapmayı isterim ama dikişi patlatmaktan korkuyorum..Kızlar selamm
Havalar çok gğzel insanın canı temizlik yapıp tüm camları açıp evi havalandırmak istiyorum. Sancım başlicak diye de korkuyorum. Bugğn koltuklarımı yıkattım. Nefis oldu ve gerçekten uygun yani 6 ayda bir yıkatcam artık . Gerçi bir sene önce alındı ama yinede çıkan kire ben bile inanmadımcamlarım temiz ama bir tur daha silesim var . Birtek perdlerim kaldı yıkancak halıda halıcıya verilcek . Sizin ev temizlik durumunuz nedir ? Yapabiliyormusunuz yaptırıyormusunuz ?
Benim doktorumun konuşması buBenimki sezaryen olucak. Bende 1 gün öncesinde vurmucam iğne. Ama eğer vurupta ani doğum başlarsa benim dr um hiç spinal yapamayız demedi. Sadece kanamaya karşı kan takviyesi yaparız dedi.
Benim eşim 2 aydır hem ev kadını oldu hem erkeğiBenim de eşim yapıyor ama ne kadar yapsa da bizim kadar bilmez erkekler ya. Yine son rotusleri ben yapiyorumo bile iyi geliyor tabi hepsini yapmak daha zor şu halde
Sen bu gidişle hepimizden geç doguracaksin dilaraBenim eşim 2 aydır hem ev kadını oldu hem erkeğivalla temizlik bulaşık çamaşır hep ona bakıyor yemegide kv dem sagolsun getiriyor bedavadan Baba olmak yok öyle ama yatmakta cok sıkıcı artık bende işlere el atıyorum 2 hafta daha sabretse yetecek dedi dr inşallah sabreder
Oho beni de bayagı tuzlamışlar ama kokuda hic eksiklik yok annem bile dalga geçiyor tuza buladık ama genede terin kokuyor diyeKızımın 40banyosunda biraz tuz katmisti annem bir de benim alyansı atmıstı. Başka birsey yoktu. Yalnız benim kız ter kokar tuzun yararı olmadı
Valla benide dr hep korkuttu rahim yarım santim açıldı dedi hunileşme var dedi sonrada igne işe yaramış 2 hafta gelme dedi en son gittigimde alttan bakmayalım uyarılmasın ama herşey normal 2 hafta daha dayansın yetecek dedi bende diyorum rahim doguma hazır olur ama bebek 40. Haftayı beklerse diye bende şüpheleniyorumSen bu gidişle hepimizden geç doguracaksin dilarabasta sorun olduğunu vs yazınca erken doğum mu olur acaba dedik ama yok senin bebek sabırlı çıktı maasallah daha da durur gibi geliyor
Bekler insallah senin doguracagini hiç sanmıyorum dahaValla benide dr hep korkuttu rahim yarım santim açıldı dedi hunileşme var dedi sonrada igne işe yaramış 2 hafta gelme dedi en son gittigimde alttan bakmayalım uyarılmasın ama herşey normal 2 hafta daha dayansın yetecek dedi bende diyorum rahim doguma hazır olur ama bebek 40. Haftayı beklerse diye bende şüpheleniyorum
İnşallah canım 38 de dogsun yetecek yarın 36+0 olcamBekler insallah senin doguracagini hiç sanmıyorum daha37den sonra zaten istediği zaman gelsinler sorun olmaz Allahin izniyle.
Bende 1 haftadır hergün bir odayı düzenledim fazlalık kullanmadığım eşyaları çıkardım,kışlıkları kaldırdırıp yazlıkları indirdim,hastane,doğumhane çantalarını hazır ettim,bir tek büyük temizlik kaldı onuda 2 hafta sonra yapmayı düşünüyorum annem ve kız kardeşim gelcek 2 günde hallederiz diye düşünüyorum inşallahKızlar selamm
Havalar çok gğzel insanın canı temizlik yapıp tüm camları açıp evi havalandırmak istiyorum. Sancım başlicak diye de korkuyorum. Bugğn koltuklarımı yıkattım. Nefis oldu ve gerçekten uygun yani 6 ayda bir yıkatcam artık . Gerçi bir sene önce alındı ama yinede çıkan kire ben bile inanmadımcamlarım temiz ama bir tur daha silesim var . Birtek perdelerim kaldı yıkancak halıda halıcıya verilcek . Sizin ev temizlik durumunuz nedir ? Yapabiliyormusunuz yaptırıyormusunuz ?
Siz Gebze’deydiniz değil mi? Doktorunuz kim? Ben de Darıcadayım. Aktif okuyucuyum grupta ama pek yazmıyorum.İnşallah canım 38 de dogsun yetecek yarın 36+0 olcamçarşamba gene randevum var bakalım ne diyecek
Bende darıcada oturuyorum yüzyıl Koray özbaya gidiyorum senSiz Gebze’deydiniz değil mi? Doktorunuz kim? Ben de Darıcadayım. Aktif okuyucuyum grupta ama pek yazmıyorum.
Zamanını bekler inşallah bebişiniz.
İnşallah yatış yapmazlar canım aynen annelik bambaşka dediğin gibi ama kendini strese sokma sütünü etkiler artık biberonlada denersin İnşallah saglıcakla dönersiniz eve üzüldüm yaKızlar acildeyizsapsarı oldu cocuk. Kan aldılar %11 kilo kaybı varmıs . Süt yeterli gelmemiş demekki inş yatısa gerek kalmaz. Çok üzgünüm çok.annelik cok baaka birseymiş salak gibi biberon vermedim sütü sagıp verebilirdim. İlla meme emsin istedim 3 günlük bebe biberona alışır mı dedi doktor kızdı bana baya
Geçmiş olsun inşallah hemen toparlarsınızKızlar acildeyizsapsarı oldu cocuk. Kan aldılar %11 kilo kaybı varmıs . Süt yeterli gelmemiş demekki inş yatısa gerek kalmaz. Çok üzgünüm çok.annelik cok baaka birseymiş salak gibi biberon vermedim sütü sagıp verebilirdim. İlla meme emsin istedim 3 günlük bebe biberona alışır mı dedi doktor kızdı bana baya
Bugün doğum günüm. Tatil verdim kendime. Kahvaltı eşimden akşam yemegi yaparım bı.Kızlar selamm
Havalar çok gğzel insanın canı temizlik yapıp tüm camları açıp evi havalandırmak istiyorum. Sancım başlicak diye de korkuyorum. Bugğn koltuklarımı yıkattım. Nefis oldu ve gerçekten uygun yani 6 ayda bir yıkatcam artık . Gerçi bir sene önce alındı ama yinede çıkan kire ben bile inanmadımcamlarım temiz ama bir tur daha silesim var . Birtek perdelerim kaldı yıkancak halıda halıcıya verilcek . Sizin ev temizlik durumunuz nedir ? Yapabiliyormusunuz yaptırıyormusunuz ?
Medar da Mine hanıma gidiyorum ben de.Bende darıcada oturuyorum yüzyıl Koray özbaya gidiyorum sen
Bizim komşuda ona gidiyor ilk gebeliktede ona gitmiş 2. De de ona gidiyor ben hiç gitmedim orayaMedar da Mine hanıma gidiyorum ben de.
Gecmis olsun cabuk toparlıyor bebekler insallh hemen azalir sarilıgıKızlar acildeyizsapsarı oldu cocuk. Kan aldılar %11 kilo kaybı varmıs . Süt yeterli gelmemiş demekki inş yatısa gerek kalmaz. Çok üzgünüm çok.annelik cok baaka birseymiş salak gibi biberon vermedim sütü sagıp verebilirdim. İlla meme emsin istedim 3 günlük bebe biberona alışır mı dedi doktor kızdı bana baya
Canım ben instagram da bi sayfadan sipariş verdim. Puset örtüsü, puset minderi, puset carsafi. 3lü set olarak aldım.Kızlar pusetli bebek arabaları var ya ben de ondan var ama puset içinde ortopedik bi minder yok yenidogan için uygun degil gibi onun içine nerden alabilirm nette ne diye aratmalıyım . İlk kızımda Sonradan almıştkk arabayı gerek duymamıştm şimdi doguma da götürmek istiyorm puseti merak ettim nasl bişi olmalı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?