Malesef yanlis biliniyor iste.. biberona alismaz bebek hemenKızlar acildeyizsapsarı oldu cocuk. Kan aldılar %11 kilo kaybı varmıs . Süt yeterli gelmemiş demekki inş yatısa gerek kalmaz. Çok üzgünüm çok.annelik cok baaka birseymiş salak gibi biberon vermedim sütü sagıp verebilirdim. İlla meme emsin istedim 3 günlük bebe biberona alışır mı dedi doktor kızdı bana baya
Geçmiş olsun canım üzme kendini inş. En kısa zamanda kavuşursunuz yine. Çıktığında daha iyi daha sağlıklı olacak öyle düşünKuzumu yatırdılar teyzeleri yogun bakıma.dua edin hemen toparlasın
Amin canım inşallahBenim de arkadaş tavsiyesiyle oldu hamilelikten önce gitmemiştim ona. Sağlıkla doğururuz inşallah.
Dualarim seninle cnm ins hemen toparlanirKuzumu yatırdılar teyzeleri yogun bakıma.dua edin hemen toparlasın
Kuzum benim iki üçlü bir tekli berjerim ve 6 tane koltuk sandalyem var. Adamlar 200₺ ye yıkadı nefis oldu bak resim ekledim . İlk defa yıkattım çok güzel kokuyorlar ve nefis tertemiz oldu . Bence fiyatı da gayet iyiBen tükendiğim için şu an günlük ev işleri bile yalan oldu. Çalışırken sürekli gelen yardımcı vardı. Onu aradım. Kapanmadan dolayı işleri karmaşıklaşmış şu an herkes bana gel diye yalvarıyormuş. O bana 2-3 haftaya gün ayırabiliyor ancak.
Ben de mutlubievden temizlik hizmeti aldım az önce. Pazartesi gelecek bakalım. Ben odaya kapanıcam o temizlerken. Koronadan da korkuyorum tanımadığım insan. Ama kapanma sonrası hemen alayım en az riskli şekilde dedim.
Koltuklar nasıl yıkanıyor eve gelip mi yıkıyorlar? Hiç bulaşmadım öyle bir şeye ya basit bir şey mi?
Camları içten silip perde yıkamıştım tükenmeden önce.
Ama dıştan benim esas kadın 2-3 haftaya gelirse o silecek inşallah. Mutlubievden gelenler dıştan silmiyor bir zorlayacağım ama
Kuzum yaaa işimiz zor vallah boşver yapamıyorsan bırak doğuma yardıma gelenler yapsınBirhaftadır koca kişisine ev süpürelim diyorum daha yere attığı çorapları kaldırmışlığı yokbende eğilemiyorum iyice yukarıda kalan yerler iyi de yerleri hiç sorma
Kuzum benim iki üçlü bir tekli berjerim ve 6 tane koltuk sandalyem var. Adamlar 200₺ ye yıkadı nefis oldu bak resim ekledim . İlk defa yıkattım çok güzel kokuyorlar ve nefis tertemiz oldu . Bence fiyatı da gayet iyi
Hiç zorlama kuzum en iyisi birine temizlet vallah ben korkuyorum son dakkada corona olurum diğe eşim sağolsun yardımcı oluyor kapılar camlar yerler ona yaptırıyorum, o da olmasaydı napardım bilmiyorum iyiki varlarKoltukları doğumdan birkaç gün önce yıkatacağım, halıları pazartesi veriyoruz inşallah.. Kadın ayarlayıp duvar kapı dolap filan sildireceğim.. Kendim yapmayı isterim ama dikişi patlatmaktan korkuyorum..
İnşallah halledersin em zorunu yapmışsın zatenBende 1 haftadır hergün bir odayı düzenledim fazlalık kullanmadığım eşyaları çıkardım,kışlıkları kaldırdırıp yazlıkları indirdim,hastane,doğumhane çantalarını hazır ettim,bir tek büyük temizlik kaldı onuda 2 hafta sonra yapmayı düşünüyorum annem ve kız kardeşim gelcek 2 günde hallederiz diye düşünüyorum inşallah
Oh mis işte gelenler yardım eder sana . İyiki doğdun nice mutlu yaşların olsun ailen sevdiklerinle beraber musmutlu bir hayatın olur inşaşlahBugün doğum günüm. Tatil verdim kendime. Kahvaltı eşimden akşam yemegi yaparım bı.Mayıs'a denk getirmeyi çok istemistim doğumu ama nasipse ikizler olcak. Bende koltuk yikaticam aama haftaya memlekete gidip ordaki evi temizlicez sonra burdaki evin temizliğini yaparım. Camları silmiştim yağmur yağdı mecbur yine üzerinden geçilir. Perde salon kaldı bı. Memleketten sonra annem ve kayınvalideme gelin dedim beraber temizlicez ins
En fazla bi saat havada güzel hemencik kurudu tuzladayım ben , ilgilenirsen numaralarını veririm sana da gelirlerAyyy ne güzel miss gibi olmuş evin ya. Benim de 2 tane 3lü koltuğum var o kadar. Ne kadar sürdü yıkanması?
İnşallah yağmaz yağmur bende dua ediyorum balkonları sildim bendeki şansla kesin yağarBirkac gün önce tüm camları sildim. Yağmur yagmasin diye dua ediyorumbir daha silersem kesin doğururum çünkü daha 1 ay ancak olmuştu sileli yağmurdan geri batmıştı.
Koltukları yikattik birkac halıyı verdik perdeleri yıkadım astik.
Pek yapılacak bir şey kalmadı onun dışında günlük işleri yapiyoruz eşim sagolsun yardım ediyor
En fazla bi saat havada güzel hemencik kurudu tuzladayım ben , ilgilenirsen numaralarını veririm sana da gelirler
Evet canım onları gördüm onlar uygun yani yenidogan için o zmn ben de bakayım onlara teşekkür ederim :)Canım ben instagram da bi sayfadan sipariş verdim. Puset örtüsü, puset minderi, puset carsafi. 3lü set olarak aldım.
Rabbim yardım etsin. Hastanede hemen toparlar inşallah annesi üzme kendini. Bol bol süt sağKuzumu yatırdılar teyzeleri yogun bakıma.dua edin hemen toparlasın
Canim valla ben biberona karşı değilim. Kizimda sütüm ilk gün gelmedi mama aldik verdik hemen sarılık olmadı . Hatta meme ucu yarasından ve mastıt olduğum icin de emziremedim mama verdim bu surecte. Sonradan bende rahat emzirdim. meme mama birlikte gittik ve 2 sene emzirdim. Meme reddi yaşaması için biberona bile gerek yokki bir arkadaşımın sütü boldu asla mama vermedi ama kızı 6 ay ancak emdi sonra reddetti. Biraz da bebekle alakalı. Tabi herkesin kendi tercihi ben veririm yine sütüm gelmezse.Kuzumu yatırdılar teyzeleri yogun bakıma.dua edin hemen toparlasın
Maasallah canim bizde 2koltuk 2 berjer bir de sandalyeler 170e yikatmistik. Baya temiz oldu buharlı yıkamaymis adı daKuzum benim iki üçlü bir tekli berjerim ve 6 tane koltuk sandalyem var. Adamlar 200₺ ye yıkadı nefis oldu bak resim ekledim . İlk defa yıkattım çok güzel kokuyorlar ve nefis tertemiz oldu . Bence fiyatı da gayet iyi
Çok geçmiş olsun canım Allahın izniyle hemen toparlanır inşAllahKuzumu yatırdılar teyzeleri yogun bakıma.dua edin hemen toparlasın
canım benim allah yardımcın olsun ama sakın üzme kendini sütünü etkiler moralini yüksek tut sütünü bol bol sağ götür bol su iç dereotu kayısı hoşafı iç sütünü çoğalt kendini de suçlama herkesin başına gelebilecek bi durum ilk bebişin acemi anneleriKuzumu yatırdılar teyzeleri yogun bakıma.dua edin hemen toparlasın
Kızlar ben bebeğin hickirmasini hiç hissetmedim acaba bir sorun mu var ki yoksa ben mi hissetmiyorum acaba? Bariz belli olan bir şey mi bu bebeğin hickirmasi
Kuzumu yatırdılar teyzeleri yogun bakıma.dua edin hemen toparlasın
O zaman hissetmen lazım aslında. Yada hissediyosun ama adını koyamıyosundur. Aynı yetişkinler gibi bildiğin hıçkırıolarAslında değilim bence56 ile hamile kaldım şu an 71 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?