2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Malesef yanlis biliniyor iste.. biberona alismaz bebek hemen Suan durumu nasil bebisin insallah hemen toparlanir sende
Bol bol sag biberonla ver cnm duzelir

Kuzum benim iki üçlü bir tekli berjerim ve 6 tane koltuk sandalyem var. Adamlar 200₺ ye yıkadı nefis oldu bak resim ekledim . İlk defa yıkattım çok güzel kokuyorlar ve nefis tertemiz oldu . Bence fiyatı da gayet iyi

Eklentiler

• 267BDE61-941D-4EE6-8B0F-680033F6A69B.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 108
Birhaftadır koca kişisine ev süpürelim diyorum daha yere attığı çorapları kaldırmışlığı yok bende eğilemiyorum iyice yukarıda kalan yerler iyi de yerleri hiç sorma
Kuzum yaaa işimiz zor vallah boşver yapamıyorsan bırak doğuma yardıma gelenler yapsın

Ayyy ne güzel miss gibi olmuş evin ya. Benim de 2 tane 3lü koltuğum var o kadar. Ne kadar sürdü yıkanması?

Hiç zorlama kuzum en iyisi birine temizlet vallah ben korkuyorum son dakkada corona olurum diğe eşim sağolsun yardımcı oluyor kapılar camlar yerler ona yaptırıyorum, o da olmasaydı napardım bilmiyorum iyiki varlar

İnşallah halledersin em zorunu yapmışsın zaten

Oh mis işte gelenler yardım eder sana . İyiki doğdun nice mutlu yaşların olsun ailen sevdiklerinle beraber musmutlu bir hayatın olur inşaşlah

İnşallah yağmaz yağmur bende dua ediyorum balkonları sildim bendeki şansla kesin yağar

En fazla bi saat havada güzel hemencik kurudu tuzladayım ben , ilgilenirsen numaralarını veririm sana da gelirler

Çok sağol ya. Buldum instadan ben de. yerleri nerede gelirler mi anadolu yakasında her yere

Haftaya bir gün çağırayım olmazsa sildirecektim ama yıkansın daha güzel.

Bu arada komşu sayılırmışız ben de sabihada çalışıyorum gizlibahçe tam karşımızda galiba

Kuzumu yatırdılar teyzeleri yogun bakıma.dua edin hemen toparlasın
Canim valla ben biberona karşı değilim. Kizimda sütüm ilk gün gelmedi mama aldik verdik hemen sarılık olmadı . Hatta meme ucu yarasından ve mastıt olduğum icin de emziremedim mama verdim bu surecte. Sonradan bende rahat emzirdim. meme mama birlikte gittik ve 2 sene emzirdim. Meme reddi yaşaması için biberona bile gerek yokki bir arkadaşımın sütü boldu asla mama vermedi ama kızı 6 ay ancak emdi sonra reddetti. Biraz da bebekle alakalı. Tabi herkesin kendi tercihi ben veririm yine sütüm gelmezse.
Maasallah canim bizde 2koltuk 2 berjer bir de sandalyeler 170e yikatmistik. Baya temiz oldu buharlı yıkamaymis adı da

Son düzenleme:
Kuzumu yatırdılar teyzeleri yogun bakıma.dua edin hemen toparlasın
canım benim allah yardımcın olsun ama sakın üzme kendini sütünü etkiler moralini yüksek tut sütünü bol bol sağ götür bol su iç dereotu kayısı hoşafı iç sütünü çoğalt kendini de suçlama herkesin başına gelebilecek bi durum ilk bebişin acemi anneleri

Kızlar ben bebeğin hickirmasini hiç hissetmedim acaba bir sorun mu var ki yoksa ben mi hissetmiyorum acaba? Bariz belli olan bir şey mi bu bebeğin hickirmasi

Benimki öyle kuvvetli hıçkırıyor ki benim bedenimi sarsıyor genelde hıçkırıklarıyla ritimli bir şekilde atıyor bide çok hareket edince peşine hıçkırık tutuyor genelde su yutuyor sanırım

Aslında değilim bence56 ile hamile kaldım şu an 71 kiloyum
O zaman hissetmen lazım aslında. Yada hissediyosun ama adını koyamıyosundur. Aynı yetişkinler gibi bildiğin hıçkırıolar daha dikkatli gözlemle bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…